Valborg!

Idag är det sista april, vilket innbär valborg!
Har sätt fram emot denna dag, och känner på mig att den kommer bli bra. Har taggat till mig lite sådär lagom och försöker att inte ha för höga förhoppningar.

Hööks next

Det vart inget mer inlägg igår.
Men dagen spenderade jag i stallet, hela dagen. Jag badade shadow och betade med henne. Red ut med Erica och Sandra också.
Nu ska jag till stan och göra några ärenden och därefter till Hööks och shoppa lite. Kanske, om jag hittar något. Eller har råd snarare haha..
En nybadad Shadow.

Bildbomb

Godmorgon!
Igår var en bra dag.
Jag åkte till stallet runt elva och red ut på Shadow. Efter det var jag ute på en promenad med Camilla, Carro och hundarna. Jag tog bussen hem runt fyra då jag mötte upp Rebecca, vi tog moppen till stan och handlade sallad från Pastahuset och åkte därefter till måsnaren. Vi satt där i någon timme medans solen lös, innan vi åkte mot västergård igen. Resten av kvällen spenderade vi hemma hos Rebecca med chips, dip och coola.
Semper amicus

Överbloggar, eller?

Nu är jag här ännu en gång.
Förstår ni hur roligt liv jag har just nu?
Nu ska jag gå och lägga mig. Tillsammans med min lillebror och vovvsi. Hihi.
Imorgon ska jag rida och sen träffa Rebecca.
Godnatt
Tyson har lärt sig high five! Den du.

Direkt från köket!

Japp rubriken stämmer.
Jag makaroner. Bara makaroner. Eftersom att jag kom på att vi inte hade varken korv eller köttbullar när makaronerna redan börjat koka. Smart att inte kolla att allt finns innan man börjar? Ibland blir jag trött på mig själv. Nu är det strax klart, ses!

Det kommer alltid att finnas kvar

Det blev aldrig någon Komisarie späck.
Har inte rört mig ur fläcken sen jag satte mig här. På tvn är det Real Madrid - Barcelona. Barca leder med 2-0, Messi gjorde preciiiis andra målet för er som bryr er? Mahha, jag har tråkigt. Och jag är hungrig.. :-( Jag funderar på att laga makaroner och korv. Skulle vela ha Johanna här nu, som kunde laga mat med mig. Men icke sa nicke.
Härlig bild va?
Typiskt oss.

Det största hindret mot din framgång är att du inte tillåter dig att misslyckas

Och nu sitter jag här hemma, ensam. Eller med min lillebror och vovve. Jag funderar på att se komisarie späck. Har haft den på datorn hur länge som hellst nu men aldrig riktigt haft tid att kolla på.
Idag har jag varit i stallet, borstade och promenerade med Shadow. Promenerade efter det med hundarna Carro, Milla och Jenny. Det var trevligt. Bortsätt från att en galen gubbe skrek åt oss när vi hade hundarna lösa? Jaja, jag och Jenny red på flygfältet när vi var tillbaka. Det gick bra, tills Pawlo tyckte det var roligare att vandra runt på bakbenen. Och Skallepär vägrade fatta rätt galopp. Som tur gick det bra tillslut.

Bio

Hej vänner.
Jag skrev ett inlägg igår kväll men som försvann, kul va?
Igår iallafall var jag på bio med tre undebara vänner. Rebecca, Lulle och Ricky. Vi såg Red riding hood. Den var bra faktiskt, väldigt spännande och läskig för de som inte gillar varulvar. Som mig ex, varulvar är min största skräck. En av dom iallafall. Kvällen bjöd på mycket skratt, vilket jag känner verkligen behövdes. Det är otroligt hur bra livet kan vara ibland?
Och vet ni vad?! Jag gjorde mig iordning på 30 min. Det är sjukt snabbt för att vara mig. Jag duschade, fönade håret, hittade kläder, sminkade mig och knöt mina converse på 30 minuter. Jag är fortfarande chockad.

Om jag kunde sparat dig

Här igen!
Sitter och kollar på mitt häst album på fejjan. Och jag får ångest när jag ser vinterbilderna. Blä för snön och kylan! Tur att det är över nu och sommaren är påväg. Jag saknar Dragawa också. Det är sorligt hur folk kan förstöra något så fint. Vi var verkligen ett team hon och jag. Just nu vill jag ha min Drake och sommar, vår passar också utmärkt. Jag oroar mig för vintern, helt sjukt egentligen. Jag menar de är april?! Men allting blir sååå jobbigt under vinter. Och ja, ibland får jag kalla mig speciell. Eller konstig.
Hoppträning för Mariell i slutet av sommaren.
Draken och jag.

Alla spelar vi olika roller mest hela tiden. När vi spelar riktigt bra prisas vi för vår "ärlighet".

Godmorgon.
Det känns skönt att inte ha någon skola att passa idag, eftersom att jag fortfarande har lov. Medans alla andra börjar skolan idag. Jag ligger på min balkong och faktiskt fryser lite. Solen har inte kommit hit ännu, fast än det inte riktigt är soligt ute. Mer skyigt.
Whatever, jag kom nyss in efter en promenad med Tyty. Det är verkligen skönt att ha en hund som lyssnar och kommer när man skriker efter honom.
Snart ska jag till stallet och få min telefon. Har klarat mig utan mobil ända sen igår kväll, wiho! Och knappt saknat den. Ska rida och promenixa med Milla också.
Stolen räcker knappt till mig, och trots det ska han promt upp i min famn. Dessutom ligger datorn på min mage, så mycket mera plats finns det inte. Tröga hund ♥

Det är jag redan! ;-)

Jag är väl mer snäll än vad många andra mot sina kroppar? Jag varken dricker, röker eller slappar framför tvn om dagarna. Motionerar som en dåre om jag får säga det själv! Rider och promenerar, äter bra. Eller nej, någolunda bra. Min själ mår har det nog bra där inne. :-)

Mycket kärlek

För bara någon dag sen träffade jag Anna, Johanna och Mikaela. Som alltid så hade vi det hur bra som hellst. De har varit väldigt saknade så det kändes bra med en ''återträff''. På lördag syns vi igen!

Mikaela och Maximus

Sol, häst, tjejsnack med underbara vänner.

Godkväll!
Jag kom nyss hem från stallet efter en lång dag! Kan inte beskriva vilket underbart väder vi haft.
Åkte ut imorse runt halv 11 tiden och fodrade hästarna och red därefter på flygfältet tillsammans med Eva. Skallepär var jätte duktig. Hade dock lite problem med att fatta vänster galopp. När vi var tillbaka i stallet hjälpte jag Sandra att duscha av Ricki (hennes lilla häst) och efter det åkte jag, Sandra och Milla och promenerade med hundarna. Resten av kvällen tillbringade vi på bänkarna ute i solen med massa skitsnack! Frida var också där och gjorde stämningen ännu bättre.

Och så bra som jag är så kan jag inte lägga in några bilder idag IGEN eftersom att min lur ligger kvar i Camillas bil! Tröga jag glömde den där, ibland kännder jag hur bra jag är.


Släkt hit släkt dit..

Hellu.
Nu sitter jag ute på våran mysiga balkong som äntligen börjar bli bra.
Igår firade jag påsk hemma hos min mormor där det var middag. Tidigare på dagen fikade jag på stan med mina två kusiner från London och efter det gick vi runt lite. Med min hem fick jag två vanliga baslinnen och ett par lösögonfransar som jag faktist inte har en aning om när jag ska använda.
Idag har jag ännu en gång varit hos min mormor, fast denna gång med en större del av släkten. Och nu ska vi till min pappas sida och äta ännu mera. Senare ikväll ska jag äntligen ut till stallet.
Nu hinner jag varken lägga upp bild eller skriva mera, hejs!

Glad påsk mina kära!

Godmorgon
Jag sitter här med mina syskon efter att ha öppnat våran påskägg. Där de låg pengar och även godis, great!
Om bara en stund ska jag och min syster ner till stan och möta två av mina kusiner från London. De är här över påsk, så vi ska ta en fika och kika runt i lite olika affärer. Det känns bra med tanke på att jag är så jävla shoppingsugen! Därefter ska vi upp till min moromor och äta middag.
Nu ska jag äta frukost, hörs senare!

Ja juste!

Jag har glömt att berätta att miniatyr hästen vi har i stallet har fått föl! Fölet är ca 55 cm. Hur söt som hellst.

Man har ju en stor lust att köpa något sånt här att mysa med i soffan?

Per Moberg

Godmorgon.
Jag vaknade för en liten stund sedan och är vrålhungrig. Men jag orkar inte resa mig upp för att göra frukost. Livet är bra svårt ibland.
Hur som hellst, jag sitter och kollar recept av Per Moberg. Han är så jävla bra! Är det någon som brukar kolla på hans program?
Senare någongång ska jag rulla ut mot stallet och sen får vi se vad dagen har att bjuda på.
Hejs
Foto: Linus Hallsénius/TV4.

Mycket kärlek till dig min vän, även fast ingenting är som förrut är allting som vanligt.

Det här blir sista inlägget innan jag går och lägger mig.
Igår träffade jag denna brud. Det lättade en hel del, eftersom att det var ett tag sist. Vi var hemma hos Rebecca och kollade på I rymden finns inga känslor. Snacka om att den gav känslor. Nu skriker både min säng och Tyson på mig.
Natti!
En bild från i sommras, det här är typ vi.

Lösfransar med fjädrar

Jag känner att jag fått en bra start på mitt lov. Dagen började i skolan, där vi lärde oss att göra lös ögon fransar med fjädrar! Passar bra till påsken. Vi sminkade och det gick bra, tillslut.. Efter det väntade stallet. Red Eknäs med Milla och Carro. Det var mysigt och Skallepär var lika duktig som alltid. Milla fick även sitta av fyra gånger och blev skit irriterad, det var kul. (Jag vet att du kommer att läsa det här ;-)) Efter det fixade vi det sista i stallet och det var mysigt väder. Därefter åkte jag hem och badade. Mycket nöjd med dagen!

Nya jag?

Det senaste dagarna, veckorna eller ska jag kanske säga månaderna har jag varit värsta hurtbullen! Men extremt nu de senaste dagarna. Bara för någon dag sen cyklade jag och Frida ut till stallet. Ännu har jag inte tagit reda på hur långt det är, men vägen är ju knappast jämn. Och igår promenerade jag och Camilla en bit på Eknäs, 4 km. Och sen alla promenader jag går med vovven. Det är avslappnande att promenera, och ännu bättre med sällskap. Jag har otroligt nog, fått en någolunda bra kondis! Mycket bättre än vad jag haft tidigare iallafall, vilket känns bra.
Från promenaden med Milla, och vovvarna.

Nystädat!

Nu är jag tillbaka igen.
Efter att ha dammsugit, dammat och rensat smågrejer i hela mitt rum! Dessutom har min mamma moppat golvet i större delen av lägenheten. Och det känns otroligt skönt nu. Jag får lite av den känslan när man möblerat om, ni vet? Vilket som, nu ligger jag äntligen ner i min säng med levande ljus och ny städat rum! Haha jo, ganska stolt.

When life is on the top.

Hej!
En dålig uppdatering det senaste dagarna. Jag har haft fullt upp och alltså inte haft tid med bloggen.
Jag har precis bytt lakan i min säng och damsugit hela rummet. Känns väldigt fräscht och skönt. Nu återstår det bara att jag ska rensa lite bland alla mina hudprodukter, hårprodukter och sådant skit.
Så nu ska jag fortsätta och därefter belöna mig själv med mat.

Karlhov till Saltskog, 25 min. Underbar dag, bra start på sommaren!

Hola amigo! Idag har varit en otroligt bra dag måste jag säga! Det började med bra väder, sjukt bra och varmt väder. Gick ner till djuraffären på stan där Frida jobbade och Tyson fick pröva en massa roliga halsband. Åkte till stallet därefter och red Eknäs med Jenny. En längre runda med underbara ridvägar. Min fina pojke Skallepär skötte sig fantastisk. Och åååh blir så glad! Älskade häst. Kom hem runt 5 och hoppade in i duschen och mötte upp anna strax därefter. Satt hemma i deras nya hus som de flyttat in till igår. Sjukt stort och fint! Blir så avis.. Efter att vi köpt hem mat från Max, smält maten och pratat ut tog vi en promenad. Vet inte riktigt vad vi ska säga om det mer än att skratta. Nu måste jag sova, jac är helt slut efter en fantastisk dag! Natti. Ojuste, det blir ingen bild eftersom att jag skriver direkt från min telefon.

Gääääääsp..

Hejs. Nu ligger jag i min säng och vill så gärna somna. Men ett spännande program på 4:an hindrar mig.. Jag har inte så mycket mera på hjärtat. Ha en fortsatt bra kväll gott folk.

Jag älskar den här reklamen!


Min näsa bara rinner och rinner, stackars mig.

Hej!
Jag stannade hemma från skolan idag, som förväntat. Mår väl bättre än igår men fortfarande inte till 100%.
Imorgon blir det en fullt upp dag. Och jag orkar inte. Vi ska tydligen vara i skolan kl 9, för att? Jag vet inte ens varför. Och efter det ska jag till min praktik men jag kommer aldrig att hinna till kl 10 då jag ska börja. Alltså måste jag ringa dit och berätta att jag kommer senare, blä det orkar jag inte. Efter praktiken ska jag till stallet och hinna rida innan min pappa hämtar mig ca halv 7 någongång, då jag ska på träning med Tyson.
Från att ha legat hemma i två dagar till att ha ett fullt schema. Hur ska detta gå? Det återstår väl att se.
Nu ska jag vänta på att Arga snickaren ska börja. Jag har aldrig tittat på det tidigare, men reklamen verkade spännande och har ingenting bättre för mig ändå. Efter det börjar Criminal minds ♥.

Sandra den jäveln har smittat mig.

Fyfan säger jag bara.. Det är hemskt att vara sjuk.
Jag åkte till skolan imorse men åkte hem lika snabbt. Mådde inge vidare illamående, yr, varm, smärta, smärta och ännu mera smärta. Kom hem strax efter 11 någon gång då jag sov några timmar. Var hur skönt som hellst. Sedan dess har jag bara degat framför tvn, sovit lite och jag kom precis ut ur duschen. Och det är så jävla tråkigt ska jag bara säga er. Hade tänkt att åka ut och rida och sen ut och promenra men det sket sig ju. Kommer säkert behöva stanna hemma imorgon också. Då kommer jag att missa en rolig sminklektion, åååååååååh jag vill inte.
Linda idag på idrotten.

Vad hade jag gjort utan ditt sällskap, ditt stöd och allting annan du gör för mig?


Promenadskor?

Jag skulle behöva ett par nya skor som jag kan använda när jag är ute och promenerar. Converse är inte direkt det bekvämaste. Kanske dessa?
Snygga och dyra..

Dessa dagar varje dag.

Hello.
Jag hem för en kort stund sen och gud vilken härlig dag jag har haft!
Började tidigt imorse när jag och min mamma åkte till Danderyd för möte. Vilket gick helt ok. Var så trött att mina ögon sved som in i.. När jag kom hem igen bytte jag om och åkte direkt till stallet och skrittade ut på Shadow. Pysslade om henne en hel del ute i solen när vi var tillbaka i stallet och hann även smörja all utrustning innan min mamma hämtade mig.
När jag kom hem låg jag ute på min balkong och solade. Och det är sjukt vilken värme det var idag! Underbart!
Jag mötte upp Frida så promenerade vi ett bra tag innan vi slog oss ner vid en bänk. Vi stötte även på Anna och hennes pojkvän, så det var en hel del prat med henne. Lekte med Tyson också, tränade inkallning och lite sånt. Gick bra det med, fick en riktigt bra motionering idag.
Vi lämnade Tys hemma hos mig och kvällen slutade på pizzerinan där det serverades oxfilé och en massa gott. Jag och Frida fick till och med en ny kompis, David om jag inte mindes fel?
Hann med en hel del idag, möte, hästen, långpromenad med hunden, vänner och nu är jag hemma.
Nu ska jag strax borsta tänderna och lägga mig. Har fått en massa färg i ansiktet också, ser ut som en tomat i nuläget.
Jag vet inte vad det är med mig. Jag har en jävla smärta i ögat, det svider som fan, halsen och örat gör också ont? Jag ber för att jag inte ska bli sjuk! Åh nej.. :-(

Life goes on within you and without you

Jag försöker övertala mig själv att stänga ner datorn och lägga mig tills sängs. Vilket inte går så bra.
Imorgon är jag ledig från skolan, skönt! Men ingen sovmorgon blir det för det. Klockan 8.30 ska jag och min mamma vara på Danderyd sjukhus. Jag gör yttligare en utredning fast denna gång för dyskalkyli. Imorgon är det sista mötet innan resultatet. Det ska bli skönt att få det överstökat. Att få hela alltihopa överstökat.
Nu måste jag fixa mig inför läggdags, hörs!
Och juste ja! Här är en bild från våran sminklektion i Onsdags. Linda sminkade mig och det blev ett mycket bra resultat! :)

Idag var du bäst

Hej!
Idag har varit ien lång och bra dag i stallet. Med underbart väder dessutom!
Började med att se på när Sandra hoppade Omena. Efter det tog jag och Jenny in våra pollar och red iväg, Skallepär skötte sig utmärkt! Älskade häst! Till skillnad från Pawlo som dummade sig som alltid. Tillslut gick det i allafall bra och hästarna var svettiga och trötta när vi kom tillbaka. Efter det tog jag en sväng ut i skogen med Shadow.
Nu väntar jag på att min familj ska komma hem med mat från Mcdonalds. 
Skallepär och jag.

Ibland lovar man saker man inte håller.

Jag ser det såhär, efter att ha fått höra ditt gnäll över problem som jag helt ärligt skitit i och trots det alltid stöttat och rådgivit dig. Just för att du alltid har varit du och jag alltid velat ditt bästa. De gånger jag försökt att berätta eller prata ut om just det, då har jag aldrig blivit rådgiven eller fått något tröst. Det jag fått är suckar, klagomål och påståenden som fått mig att backa. Jag påstår inte att du aldrig stöttat eller hjälpt mig. Men när det gällt mina drömmar, då har det aldrig någonsin varit något som helst intresse. Vilket jag inte kräver heller, utan bara lite uppmärksamhet, lite glädje för min skull och åtminstone låtsas att det finns ett intresse? Nu bryr jag mig inte eftersom att jag behöver det inte längre. Nu klarar jag mig själv och har äntligen insett vad som är äkta och inte. Eller vad som stannar och inte. Men jag är glad för din skull, faktiskt. Att du nu lever det liv du gör. För att nu gör jag det.

När jag förlorade en gammal vän, så stod du där.

Det är vad jag kallar äkta.
Det är vad du borde lära dig av.

Om du vill bli älskad, älska själv.

Efter en bra dag så ligger jag här med en massa tankar i skallen.
Jag vaknade imorse, gick ut med min bebis och jag bara älskar det här vårvädret! Efter det åkte jag till stallet där Sandra och Milla var. Milla städade sin bil, samtidigt som vi hade det trevligt med skratt och skvaller. Efter det red jag och Milla på banan med Skallepär och Luvis. Det gick väl inge vidare för mig, bättre än sist däremot. Ibland hatar jag mig själv. Efter det red jag ut på Shadow, ensam. Det var skönt, fick rensa en hel del tankar. När jag var tillbaka i stallet tvättade jag shadows svans, trimmade manen lite extra och pysslande om henne extra mycket. Smörjde all utrustning också. Det var avkopplande och skönt, speciellt med kvälls solen som gjorde allting ännu bättre. Förstår inte hur någonting sådant kan göra en så glad. Hur som hellst så är jag hemma nu, kom ut från duschen för någon timme sen. Ska lägga mig snart så att jag är laddad inför imorgon. ¨
Min fina bebis, även fast jag är dum ibland.

Frisk fredag

Godmorgon. Igår var en bra dag. Det började på praktiken, då jag fick föna och göra en uppsättning på dockan jag har där. Det var kul. Efter det åkte jag hem, slängde i mig något litet i magen och plockade med mig Tyson och mötte upp Niina och Jonna. Vi åkte ut not tveta där vi promenade en låntur där vi i stallet brukar rida. Och otroligt nog så kändes det inte så långt alls! Tog ca två timmar. Men med massa prat och skratt så var det hur skönt som hellst. Därefter åkte vi ut till stallet på andra sidan vägen då jag pysslade om shadow och yttligare en gång, promenerade med henne. Påvägen hem svängde vi förbi Ica maxi där vi köpte naturgodis, chips, dip och coola. Kvällen slutade hos Niina där alla tre låg i soffan, helt slut efter en bra dag. Ni får tyvärr ingen bild eftersom att jag skriver från mobilen men det får ni stå ut med. Nu ska jag äta frukost, hej!

Osäkerhet, ångest vart fan tar man vägen?!

Jag hatar att känna känslan av besvikelse, även av en själv. Att se hur en efter en går sin väg. Med den, just den blicken. Att inse hur man svikit sina närmsta och mest älskvärda, igenom någonting så litet och onödigt. Att visa den sidan av en själv som man vill dölja. Och det man i efterhand skäms över. Det är jobbigt att ångra, att vara efterklock.

Misslyckad hoppträning..

Godkväll!
Just nu längtar jag till att få lägga mig i min säng och sova efter en slitsam dag! Dagen i sig har varit bra, slutade skolan tidigt och åt på stan med Ida och Linda efter.
Jag hopptränade på Södertälje ridklubb med Cosmos senare mot kvällen. Dels för att hjälpa Josephine med honom eftersom att han betett sig illa det senaste veckorna. Framridningen gick toppen, verkligen! Och även när vi började hoppa fram också, tills Pelle höjde hindrena. Då han började dumma sig.. Tyvärr, när det gick så bra i början. Jag ramlade av 4 gånger samanlagt. Jag gav mig inte och hoppade upp igen gång på gång, och detsamma gällde Cosmos. Tillslut ställde hans sig rakt upp och jag blev nockad och åkte av ännu en gång. Då det var nog.
Så nu har jag ont i mina tänder, näsa och läpp efter smällen. Och lite småsår och blåmärken. Men ingen stor skada skedd, otroligt nog. Det var iallafall roligt så länge det vara! :-)
Här är sista gången då det kändes som att han skulle slå över, så otroligt tacksam över att det inte hände.

Och så fungerar det inte att lägga upp skitvideon, åt helvete!
Godnatt!

3 april 2011

Hejs.
Just nu fördröjer jag tiden genom att trycka i mig en Billys panpizza, euu.. Jag tycker verkligen inte om dom, men jag tycker sämre om att vara hungrig i stallet senare.
Nu ska jag vänta på att min mamma kommer hem så att jag och Frida kan bege oss ut till stallet där Sandra väntar.
Fick ett sms av Josephine där hon skrev att hon hade borstat på Shadow. Och jag kan föreställa mig hur lerig hon var, vilket hon varit de senaste dagarna. Tack söta du! :-) Nu väntar en ren polle i stallet.
Och här har vi min sabeltandade tiger, akta..

Horoscop


Min bästavän, utan tvekan.

Jag tycker synd om de människor som aldrig fått känna en sådan kärlek.
Äkta kärlek.

The next three days

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om filmen var bra eller dålig. Den var spännande iallafall. Jag hade velat ändrat slutet med en liten detalj. Och okej, ganska bra var den.

You my friends, now you understand.

Jag älskar mitt val, min så kallade livsglädje. Men stunder kommer då de klagar över det som ligger närmast mitt hjärta. Då de trycker ner en och de själarna är dom som aldrig kommer att förstå. Dem som aldrig haft någonting att brinna för. Jag spiller inte mitt liv, jag sattsar på något stort. Vilket folk aldrig kommer att förstå. Så länge jag är lycklig på den väg jag vandrar, så vänder jag aldrig tillbaka. Där finns riktig kärlek, som älskar mig för den jag är.

Sometimes I just want to beat myself

Godmorgon!
Jag ligger nyvaken i min säng just nu och det är skit väder ute, vilket får en otroligt nere.
Jag ska ut till mina små hästar snart och jag har ingen som hellst lust faktist. Inte i detta regninga, fuktiga tråk vädret. Jag vill inte ens gå ut med hunden! Faktist, så vill jag bara ligga här i min älskade säng hela dagen.
Nåja, igår var jag och Jenny ute i stallet. Under ridturen skötte sig båda hästarna sig utmärkt. Skallepär speciellt, som var jätte fin under hela passet! :-)
Nu måste jag snart kliva upp och ta mig någonting att äta innan jag svälter till döden. För det låter ju inte så lockande.
Se u, bye!

Det ingen annan har.

Jag har precis damsugit hela lägenheten. Min syster kom nyss hem med en gott & blandat påse och massa nyinköpta kläder. Är även på jack efter något nytt till min mobil, skal och framförallt dysplayskydd. Men hittar ingenting lockande..
Senare ikväll ska jag nog ta mig en sväng förbi Frida och se hur hon mår.
Hejs
Bamse, Samboka och Claodius.

Ta mig tillbaka


Min fina pärla
Dragawa

Take me to my dream world

Godmorgon
Jag kom nyss in efter en lång promenad med vovven. Är helt slut, dels för att vädret får en så trött och deprimerad. Dagen kommer inte ha så mycket att bjuda på. Jag ska vara hemma med min bror ikväll när mina föräldrar jobbar. Och hästen får vila idag.
Igår kom min lärare förbi min på praktiken, hon pratade lite med min handledare och vi kom överens om att jag ska ta med min en docka som vi kan göra lite olika uppsättningar och föningar på. Och som jag kommer att lämna kvar där så att jag har den där varje vecka. Det känns jätte bra och jag hoppas verkligen att jag lär mig en massa mera nu. Min lärare bestämde sig också att färga bort sitt röda hår. Då jag och en anställd där fick avfärga och färga hennes hår. Tidigare har jag fått städa, plockat upp och flyttat produkter så det var en ära att få hjälpa till. roligt också! Tyvär så hann jag inte se resultatet, vilket jag får göra på måndag. Ska bli spännande! :D

RSS 2.0