Godmorgon

Jag ligger i min säng med en drömmande hund brevid mig, som sprattlar, rycker och snarkar..
Idag ska jag träffa Carro och Rebecca för hoppningsvis. Eftersom att det är kallt och inte finns någonting att göra så ska vi bara ut och äta. Vi hittar väl förmodligen på någonting efter det.
Jag är shoppsugen så in i.. Och sitter här nu och kollar runt lite på internet, och det verkar inte finnas så mycket..? Men jag fastnade för den här tröjan.

Sliten tjej..

Jag kom nyss in efter en lång dag. Jag var på middag hos min mormor med några från släkten, efter det tog jag och mina underbara vän oss till Anna där några av tjejerna väntade. Jag tillbringade kvällen där innan vi träffade världens bästa en stund innan vi åkte hem.
Nu ligger jag i min ny bäddade säng och ska äntligen få sova ut efter en lång helg.
Godnatt
Jag vill dit!

God jul, igen?

Godmorgon!
Jag kom nyss in och ska precis hoppa in i duschen. Jag har varit på expert och fixat allting till telefonen och det fick bli en 3a. För att jag inte orkade vänta, desstuom är den snyggare och skillnaden är inte alls stor. Hur som hellst, efter körde min mamma mig till stan där jag solade. Ståsolarium faktist! Vart dock lite jobbigt efter en stund men.. Nu iallafall ska jag hoppa in i duschen!
Hejs
För att du är ful och jag är din tvilling...

Nyår nästa?

Godkväll!
Jag hoppas att eran julafton varit lika mysig och bra som min?
Jag ligger i min säng just nu med Tyson som sover på mig. Vi båda är helt slut efter en lång dag. Och jag hoppas att jag lagt på mig några kilo från idag. Om inte, så blir jag besviken. Hur som hellst så hade jag tydligen varit snäll igår, vilket jag inte trodde. Fick en massa hud/hårprodukter och en ny telefon! Det jag faktist önskade mig mest och även behövde mest också. Just nu en Iphone 3Gs men som jag förmodligen ska byta mot en fyra. Eftersom att de var slut i affären så fick jag byta om jag ville. Jaja, nu ska jag lägga mig och försöka sova ut imorgon bitti. Så jag orkar fortsätta fira julen hela helgen.
Jag hoppas ni haft en fin jul!
Kram

God jul, ännu en gång.


God jul!

En strålade jag här! Jag har precis börjat göra mig i ordning lite smått. God jul ännu en gång alla mina kära! Jag verkar vara den enda som sett fram som en idiot till julafton. Hur som hellst, jag tänke skryta lite om min underbara vän Mikaela som gav mig en underbar födelsedagspresent. Ett par tiamo skor som jag haft i mina drömmar sen i våras. Jag är så lycklig! De fick min jul att bli ännu bättre! Tack älskade du.
Nu ska jag fortsätta där jag slutade, hej på er!

Mina underbara, djupt intressanta inlägg.

Godkväll
Jag ligger i min säng, smälter maten och väntar på Rebecca för tillfället. Första dagen på lovet var ju spännande. Jag har legat i min soffa hela dagen och degat.. Jag och mina syskon ska upp till min mormor senare och hjälpa henne att klä sin gran eftersom att hon mått lite sämre de senaste dagarna.
Jag längtar till julafton så in i helvete, jag är jätte nyfiken på vad som ska öppnas.
Här har ni min sötnos.

finns inget du och ja, utan vi eller ingen.

Vad skulle jag tagit mig till utan dig?
Vem någonsin skulle kunnat ta din plats.

Jullov

Hej
Nu har jag jullov och det känns ganska skönt, inte för att jag inte orkar med skolan utan bara för att få sova ut och ladda inför en ny termin. Snart börjar jag tvåan? Tiden går så in i helvete snabbt.. Hur som hellst, i skolan idag hade vi avslutning. Och vi hade bla vollyboll turnerning, julbord, diplom för bästa elev, mest höjda och lite sånt där.
Nu är jag hemma i varje fall och jag vill ta ett varmt bad efter en lång och framförallt kylig dag. Men det finns något som hindrar mig, mina två bebisar.. Tyson och min bror. De ville ni veta va?
Hej på er
För att du lyser upp mina dagar.

jo, kärlek

Varför ska man ha pojkvän när det finns skönheter som dessa som aldrig sviker?

för din skull Caroline

Hej!
Sist jag uppdaterade var för ca 1 månad sen? Eller har jag fel? Hur som hellst, min ork försvann helt plötsligt men efter lite tjat från både Carro och Johanna, framför allt Carro så lägger jag ner lite enegri här på bloggen.
Igår firade jag och brudarna Bella som fyller år på Söndag. Kvällen var bra men slutade i kaos. Jag förlorade all energi och min röst. Bokstavlingen så har jag ingen röst kvar.
Ikväll stannar jag nog inne. Jag väntar på att Rebecca ska komma hit så ska vi färga hennes hår. Min mamma är och handlar lite lördags mys medans jag och Tyson ligger här i min äskade säng.
Här fick ni ett ointressant inlägg, varsågod!
Fanny, Amanda och Rebecca.
Jag & Bella
Bella
Bella, Jag och Fanny
Några bilder från gårkvällen

RSS 2.0