Äntligen hemma!

Inte för att jag inte haft roligt, men det är så otroligt skönt att vara hemma igen. Särskillt efter den jobbiga bilresan vi tog oss igenom. Jag har haft en underbar vecka i Danmark och fått uppleva så mycket roliga och nya saker. I love Danmark! Inte nog med att det är så sjukt fint, det är så trevligt och annorlunda. Platt, vart man än vände blicken så såg man stora åkrar, roliga nöjesfält, hav, stora vita sandstränder, trevliga människor, stora ko/häst gårdar exakt överallt. Och den lilla byn vi bodde i var så gullig och man fick verkligen en utomlandkänslan med tanke på vad man är vad vid här i Södertälje.
Jag är så glad över att jag fick följa med och är sjukt nöjd över veckan. Damnark gav mig en ny syn på världen. Sjukt!

Hær i Danmark...

Hej på er!
Hær kommer ett inlagg direkt från Danmark! Vi har sol och både jag och Rebecca har branda ansikten.
Jag tænkte bara informera er om att jag lever och livet ar underbart! Idag ar sista natten, vilket vi tar med en taltning. Vi får se hur detta slutar. Imorgon åker vi hem.
Ha det bra!

Bussen påväg mot jobbet är alltid lika tre...

img_8259 (MMS)

Bussen påväg mot jobbet är alltid lika trevlig. Alltid samma människor och samma lidande ansikte. Äh, bara att bita ihop. Solen skiner och just nu är de det ända jag begär. :-)


Harry Potter var awsome igår.. Fans små de...

img_2738 (MMS)

Harry Potter var awsome igår.. Fans små detaljer som jag skulle velat ändra på, som i varje film. Men åh, jag dör när jag tänker på att det var den sista. Men den va i varje fall GRYM!


Harry Potter var awsome igår.. Fans små de...

img_2738 (MMS)

Harry Potter var awsome igår.. Fans små detaljer som jag skulle velat ändra på, som i varje film. Men åh, jag dör när jag tänker på att det var den sista. Men den va i varje fall GRYM!


Det ser ut att bli bra väder idag?.. Får v...

img_0716 (MMS)

Det ser ut att bli bra väder idag?.. Får väl hålla tummarna för det. Jag är trött, skulle vela lägga mig i sängen igen. Nu vill jag bara att veckan ska ta slut, för jag börjar bli en aning lat.. Dessutom så åker vi till Danmark om 4 dagar, jiha!


Biokväll.

Ikväll ska jag äntligen på bio och se sista delen av Harry Potter. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det ska i varje fall bli spännande.

För jag har bara regn hos mig

Klickade hem två halsband till Tyson för några dagar sedan och nu fick jag ett sms om att dom är påväg. Jippi!
Har jobbat idag och ligger rätt sliten i min säng nu. Nu är vi inne på min sista arbetsvecka och det känns rätt bra. Efter det börjar mitt sommarlov igen!
Det regnar hos oss och jag som säkert många andra har börjat ge upp hoppet om solsken.

Anna har fixat mina naglar! Blev sjukt nöj...

img_6448 (MMS)

Anna har fixat mina naglar! Blev sjukt nöjd och är stolt över min lilla gosse. Blev en skitbild eftersom att mina händer inte är något vidare bra handmodeller.. Det är så bekvämt med naglar igen. Dock kom jag på nu i efterhand att jag har en hel vecka kvar att jobba... Vi får se hur det går.  Kvällen spenderades hemma hos Johanna med världens bästa vänner. Det sket sig med bion, vilket blev förflyttat till måndag. Hur ska jag orka väntaa...?!?


VAKNA SANDRA!

Godmorgon!
Just nu sitter jag och väntar på att Sandra ska höra av sig så att jag kan boka biljetter till Harry potter ikväll! Jag kan inte vänta jag vill se den nu, nu, nu! Men sömntutan verkar ju aldrig vakna så jag får väl sitta här för mig själv och vänta..
Snart lär jag bege mig ut till stallet, till min prinsessa. Lär ta sällskap av Jenny och säkert Milla så det ska bli kul. Mer en detta hade jag inte på hjärtat så nu säger jag hejdå!

How much i hate you, how tough and ugly you are, so there will never be words for how much i love you.

Nu säger jag godnatt och imorgon ska jag S O V A.
Natti!

A place whitout prejudice

Tillbringade resten av kvällen i stallet hos min underbara kompis. Satt ute en stund och pratade skvaller, ödet och allmänt med Jossan och Millis. Det var trevligt. Efter en lugn tur på banan pysslade jag om min pärla ordentligt och hade en djup diskution med Eva om spännande grejer.. Våran busiga kalv rymde ännu en gång och efter många om och men fick vi tillslut in honom. Nu ska jag strax lägga mig och imorgon väntar en välplanerad dag. Halvt, åtminstånde..
En nöjd kalv ute på åkern..

A longing, a survivor, a freedom.

Efter jobbet hade jag en akupunktur tid bokad, vilket gick bra men gjorde något förjävligt ont eftersom att jag inte varit där på några veckor. Hon berättade att min peircing orsakade magsmärtorna jag haft det senaste dagarna. Något med att peircingar stör systemet, jag hängde inte riktigt med. Nu har jag tagit ut den endast för att pröva och kolla lite.. Det känns hemskt utan den och huuuhhh.. Det är så sjukt ugly!
Därefter åkte jag till stan i arbetskläderna för att uträtta några ärender.. ;-)

Lånade denna, vad ska jag kalla det, räddn...

img_6250 (MMS)

Lånade denna, vad ska jag kalla det, räddning? Av min chef igår som jag tog med till stallet i hopp om att bli av med humlorna. Det är gift mot ohyra. Hemskt att gifta ner det stackars humlorna, buhu. Men dem har blivit galna och flyger på både hästar och människor.. Elaka humlor.. Idag får vi se hur den fungerade..


Hej kompisar. Vart ska jag börja.. Jag har...

img_8362 (MMS)

Hej kompisar. Vart ska jag börja.. Jag har väl inte varit den bästa på att hålla bloggen vid liv under det senaste dagarna. Eftersom att jag har jobbat dagarna i enda och har både en häst och en hund att ta hand om, dessutom mig själv så finns det inte så mycket tid över till datorn. Och har tröttnat lite på att mmsa in inlägg.. Hur som hellst, mycket har hänt det senaste dagarna. Jag var på stan med Anna i tisdags och fick med mig några riktigt bra kap hem. Har även hunnit med grönan, där jag och min familj var i förrigår. Vi kom dit till 5-6 och det var otroligt skönt att vara där på kvällen. Vi hade det jätte kul. Igår när jag kom till stallet hade hästarna sprängt hagen. Alla sprang runt hysteriska och den ena slogs efter den andra. Ponnyn comet fick ett blödane sår på benet som såg ut att göra väääldigt ont.. Som tur är kommer han att reparera sig så småningom om och resten av hästarna hade endast små sår. Idioter.. Nu är jag påväg till jobbet i allafall och jag känner på mig att det här blev ett långt inlägg?.. Tänk att idag är det FRDAG. Sista jobbdagen för denna vecka. Sen återstår bara en yttligare vecka och efter det återgår jag till mitt sommarlov! Längtar.. Fast mitt jobb har varit så jävla soft, ska absolut inte klaga. Och inte nog med det, om 7 dagar åker jag till Danmark med Rebecca och hennes underbara familj!!


Det kommer jag att be om ursäkt för.

Jag glömde ta min medicin. Jävla skit också. Och jag ska ner på stan sen?.. Ååh.. Är irriterad över att mitt displayskydd har åkt upp så nu är det äckliga bubblor över hela skärmen. Idag är jag ingen god människa, jag är dömmande. Stör mig på idioter på bussen. Jag blir så arg på mig själv ibland.

Tisdag 12/7

Godmorgon!
Sitter halvklar här i min säng, förde nyss över en bild tll mitt usb som jag ska skriva ut senare idag. Måste nämnligen till stan efter jobbet för att köpa nya displayskydd, köpa ram och lite sånna grejer. Åker till stallet efter det och förhoppningsvis skrittar ut en sväng på min pärla. Nu måste jag rappa på, hörs!
Vart en gammal och skruttig bild, jag har ångest över vad jag ska göra med mitt snuskiga hår.. Kill me.

Har väl varit en både bra och dålig start ...

img_4173 (MMS)

Har väl varit en både bra och dålig start på veckan. Jobbet gick bra, longerade Shadow senare mot kvällen och hon ser fräsch ut, träffade Sandrisen, stannade en stund med Milla i stallet och pratade om livet idag. Och vi råkar ha ett humblebo i stallet och tro det eller ej, en av de jävlarna stack mig! (humlor sticks, vilket känns som att de bränns) Fladdrade runt med armarna då en humla klämdes i armvecket, på ett ungefär. Aj som satan va ont det gjorde. Nu är armen svullen och värker.. Hände en del andra saker som tynger en något enormt. Hur som hellst så ska jag försöka sova nu. Imorgon är det en ny dag, nya tag.


img_2192 (MMS)


Jag vill, jag kan, jag ska. Kan jag?

Det är så mycket jag vill, så mycket jag önskar. Jag vill ha en hel häst. Och jag vill träna, tävla och komma någon vart. Jag vill åka ut till min stallfamilj och rida ut tillsammans med de andra. Vara ett gäng och alltid uppleva nya äventyr. Utan tjaffs och bråk. Jag vill känna mig älskad. Jag vill köpa en ny kamera, en bra, riktigt bra. Jag vill shoppa kläder, hästgrejer och inredning. Jag vill se mina vänner och min familj lyckliga. Jag vill känna mig speciell hos mina närmaste. Känna mig behövd. Jag vill göra nytta, samtidigt som jag hinner leva livet. Kan jag ordna allt? Är allting upp till mig?


Du bestämmer slutet.

Godkväll!
Jag hade tänkt att bädda ner mig nu, men slänger in ett inlägg snabbt. Dagen har varit händelserik på sätt och vis, samtidigt som inte. Promenerade ju ca en halv mil imorse som sagt. Ruttnade hemma några timmar därefter innan jag och Anna träffades. Vi satt ute i sommarsolen och pratade en del, innan Rebecca mf kom. Vi hade det trevligt. Några ledsna miner här och där som vi försökte rycka upp. Och nu sitter jag här. Mor min och jag tog en kvällspromenad. En kort dock, men var mysigt så länge det varade.

Grattis till mig!

Idag är det den 10de juli vilket innebär att jag har namnsdag! Vilken grej va?
Tänkte bara informera er ;-)

Ska jag kalla det powerwalk?..

Hej kära vänner!
Dagen började med en film imorse, Kill the irishman. Sjukt bra faktist. Lite långtråkig emellan åt. Efter det tog jag mig ut på två timmars promenad med hunden. Var egentligen meningen att vi bara skulle ut en snabbis, 30 min eller så. Icke sa nicke, vi promenerade hela 5 km. Tja, ca 5 km. Satte på min stegmätare efter halva biten. Kom lite vilse, prövade på nya vägar. Inga vidare bra vägar..
Nu är jag iallafall hemma och jag ska laga mat, en stor potion mat.. Efter det ska jag dammsuga hela huset. Får se om jag åker till stallet senare mot kvällen.

Kom hem för bara en stund sen och hoppade ...

img_4176 (MMS)

Kom hem för bara en stund sen och hoppade in i duschen direkt. Just nu sitter jag ute på min stekande balkong med ett paket vindruvor till sällskap, medans jag väntar på min käre vän Mikaela. Vi ska promenera hem till Anna, köper förmodligen med mig mat dit. Ska ut till stallet senare och pussa på min pärla innan kvällen fortsätter. Tänk att en vecka på jobbet redan är avklarad?! En hel vecka. Nu återstår endast två veckor till. Vilket jag tror kommer gå fort. Jag trivs iaffalall bra där. Åh det ska bli så skönt att sova imorgon!!! Hejdå :-)


Hej ni! Nu blir det ett inlägg direkt från...

img_8095 (MMS)

Hej ni! Nu blir det ett inlägg direkt från jobbet igen. Solen skiner och vi steks. Arbetar där solen lyser som mest och där det är lä. Skönt va? Hoppas att benen åtminstånde får färg. Var ute på en mysig kvällspromenad igår med Mikaela, Andy och Anna. Och Tyson och Andy  fick springa en hel del, haha. Nu måste jag forsätta.  Its summer baby!


Godkväll kära ni. Idag har solen tittat fr...

img_7981 (MMS)

Godkväll kära ni. Idag har solen tittat fram en hel del. Hur härligt är inte det? Efter jobbet blev det en lunch/middag på mongoliska med Isabelle och Sandra. Eftermiddagen blev fylld sv skratt, skit och minnes snack. Det var verkligen toppen på min dag. Jag förtjänade även det så som jag slitit på jobbet det senaste dagarna. Ibland behöver man komma bort från jorden lite. Och med ett underbart sällskap är det inga problem, right? Inte nog med det, träffade Anna banana en stund nu på kvällen också. Ännu ett plus! Imorgon efter jobbet ska jag ut till min pärla, har saknat henne lite.. Så därför fick det bli en bild på oss. Nu ska jag ta mig min skönhetssömn, godnatt!


Bloggar direkt från jobbet!  Skrapar fortf...

img_9343 (MMS)

Bloggar direkt från jobbet!  Skrapar fortfarande på denna förbaskade vägg.. Som tur är har vi inte mycke kvar innan vi kan börja slipa, eller måla eller vad vi nu ska göra. Det här tar död på min kropp! Nu ska jag återgå till work. Ciao!


No friends?.. Puhu

Jag är i jakt efter någon som vill promenera till maxi med mig. Men tror ni att jag lyckas fånga någon? NEJ. För att jag är så jävla mobbad. Alla som jag frågat är upptagna. Det är skönt med många vänner.. Jag måste till ica maxi för att handla lunch till imorgon, ben and jerrys och chips. Snart går jag fan under..

Den som fruktar lidandet, lider redan av det han fruktar.

Jag går rakt igenom mina faror. Målet är att övervinna rädlsan. Rädlsan som hindrar mig från att leva. Alla har rädlsor, för det ena eller för det andra. Stora som små. Alla har en fruktan.
Jag är här för att vinna.


Sitter på bussen påväg hem nu. Känner mig ...

img_7270 (MMS)

Sitter på bussen påväg hem nu. Känner mig en aning sliten efter att ha skrapat bort gammal färg  från det gamla huset hela dagen. Dagens plus var väl att vi fick sluta en timma tidigare. Skönt! Jag har inga större planer för dagen mer en att jag ska hem och vila nu..


Första dagen avklarad! Första arbetsdagen ...

img_0198 (MMS)

Första dagen avklarad! Första arbetsdagen har nu gått och vad ska jag säga. Dagen har varit helt OK! Jag var inte alls så sliten som jag trodde att jag skulle vara när jag kom hem. Har lite blandade känslor. Ena sekunden har jag ångest och vill bara stanna hemma medan jag andra sekunden faktiskt ser fram emot att åka till jobbet imorgon. En sak som känns skönt är att jag hunnit med en massa idag. Jobbat, promenerat med hunden, varit i stallet, duschat, träffat Frida och kollat på film hemma med mina syskon. Nu är klockan mycket och jag borde sova vid det här laget. Så nu säger jag godnatt!


Godmorgon. Klockan har precis slagit 7 och...

img_9623 (MMS)

Godmorgon. Klockan har precis slagit 7 och jag ska upp och göra mig iordning. Håller tummarna för att jag inte dör. Hejdå..


Hjärta

Vackra du..

What do you do for money..?

Imorgon är det min första dag på sommar jobbet. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte! Jag ska spendera de 3 kommande veckorna i östertälje, mer om vad jag ska göra får ni nog veta imorgon. Snacka om ångest. Bara ordet ångest ger mig en sån jävla ångest. Jag kommer att jobba mellan 8.30 - 14.30.
Så jag ska aldeles strax lägga mig. Och inte nog med detta, jag har en förjävlig träningsvärk också. Åååhh..

Bästa vänner är som diamanter, värdefulla och sällsynta. Falska vänner är som löv, finns överallt.

Jag blir så trött. Så trött på att Facebook ska krångla, trött på att tänka, trött på att ingenting håller. Hur mycket kraft man än lägger ner och hur noggrann man är så spricker det. Gång på gång.
Dagen har varit en dålig dag. Inte en sådan dålig dag som när man missar bussen, tappar telefonen, ja ni förstår. Jag har varit glad och haft roligt. Men vädret har varit absolut ingenting. Varken sol eller regn. Dock lite kallt och blåsigt. Shadow är halt igen. Jag är så trött. Så ledsen. Därför att det är så jobbigt och tråkigt. Min helt perfekta häst. Det lilla, lilla felet sitter där. Precis där. Hon blir halt, frisk, och halt och frisk ännu en gång halt. Mitt hopp är inte högt längre. Samtldigt som jag inte vill ge upp. Absolut inte. Men när man ser hur alla de andra rider, hoppar och tränar på sina hästar så kan jag inte säga mer än att sucka.. Det är hårt och det svider.
Jag vet inte hur jag ska formulera mig. Idag har varit en sådan dag så liksom allting har varit ingenting. Bara helt ok, eller dåligt. Följde med Jossan på tävlig. Hennes häst skötte sig otroligt bra med tanke på att det var hans första gång på tävlingsbanan. Men hans svaghet tog över då de skulle rida fram och han stanna. Bara stannade. Ingen reaktion på varken spö eller skänklar. Han bara stod. Jossan strök sig. Stannade kvar och kollade på Cornelia och Cosmos. Fösta klassen gick suveränt. Tills omhoppningen då Cosmos skötte sig utmärkt men Cornelia glömde banan. De båda vart en aning förvirrade och Cosmos avslutade med en stegring. No more. Andra klassen rev han och stannade han. Då de slutade med en avsittnig av Cornelia. Jag vet inte ens varför jag skriver allt det här. Behöver skriva av mig, hur ointressant det än är.

RSS 2.0