Akuten, är du inte redan död så dör du där.

Hej hopp.
Känns som att jag är bra på att blogga?
Igår var en händelserik dag. Dagen började med ett besked om att jag var ledig. Efter att jag tagit mig upp och fått i mig lite frukost så tog jag och Tyson en sväng förbi Frida. Vi satt ute på hennes balkong och solen stekte verkligen! Starckars Frida har skadat sig och jag fick hjälpa henne till en stor del.
Efter att jag lämnat henne åkte jag ut till stallet, red Shadow på banan, vilket gick super. Och därefter tog jag och Carro en tur på flygfältet med Cosmos och Skallepär. Cosmos skötte sig galant! Bättre än jag trodde faktist, bortsätt från några besök på bakbenen och ett enstaka litet bocksprång.
Jag mötte upp Frida på stan direkt efter stallet och följde med henne till akuten där vi spenderade hela 6 timmar. Både jag och Frida vart tokiga, hur kan det ta sån tid?! Jag hoppas att hon blir frisk så fort som möjligt. Snacka om att jag var trött imorse..
Frida och Tjorven

Ser den torra asfalten och nu är våren här.

Godkväll.
Just nu sitter jag med min rubbade familj och hör på en massa skitsanck.
Idag efter skolan hade jag utvecklingsamtal tillsammans med min mentor och mamma, vilket gick jätte bra faktist! Fick prata ut en hel del och hoppas på en stor förbättrning.
Sen dess har jag endast varit hemma. Shadow fick vila idag och även jag. :) Tog en promenad med min lillebror och mamma och jag ska strax gå ut en sista gång med hunden, borsta tänderna och lägga mig.
Linda & jag

Nu sticker jag iväg till jobbet!
Hörs


Lite bilder från gårdagens smink


nudlar <3

Nu sitter jag här med min nudel skål och förbereder en lång dag. Börjar praktiken 10 och slutar någon gång runt 3-4. Slitsamt men härdande.
Och senare ikväll ska jag in till SRK och kolla på Frida och Omenas första hoppträning.
Seu

Häst, för den som bryr sig.

Jag slänger in ett kort inlägg innan jag hoppar in i duschen.
Eftersom att jag inte uppdaterat på flera flera dagar så tänkte jag bara säkra er om att jag lever.
Allting går bra i skolan och med hästarna. Shadow är på god väg att snart kunna ridas som vanligt. Bortsätt från att vi nästan gick omkull idag. Inte så illa som det låter, men vägen var lite halare än trott och där gled vi runt kort och tvärs och ner på knä innan jag kastade mig av. Obehaglig känsla, men hon mår bra och vi klarade oss förbi isbanan.
Skallepär mår bra han med. Både han och Omena fick nya framskor idag eftersom de båda klantskallarna tappat varsin framsko.
På torsdag rullar det in till SRK där Frida & Omena ska hoppträna för Niklas Haking. Det ska bli spännande att se Omena hoppa för första gången!
En bild på Frida och Samboka, bilden under är på Shadow.


nästan 3 månader..

Godmorgon.
Just nu sitter jag i skolan, andra skoldagen sen lovet slutade.. Känns inte så bra. Hade gärna förlängt lovet.
Vilket som, efter skolan ska jag nog bege mig ut till mina pollar, ska ge allt för att sätta igång Shadow nu. Och träna till tusen med Skallepär. Hoppas det går som tänkt. För just nu vill jag inget hellre än att åka runt till olika tävlingar! :)
Hörs senare!


Min skallepär


Super helg

Hej där ute!
Just nu ligger jag i Carros lilla hus tillsammans med Frida och Milla. Tjuter av skratt medans vi lyssnar på Fridas livshistorier.
Ikväll är vi hund/husvakt och kvällen hittills har varit suverän. Vi har svullat med en massa chips, dipp, godis, läsk och skräckfilm. Och kramats med vovvarna.
Tidigare idag var vi ute och red i det härliga vårvädret, snacka om vårkänslor.. Har också börjat sätta igång Shadow nu, vilket går super! Har skrittat på henne de två senaste dagarna och känns bra. Hoppas verkligen detta håller.
Nu ska jag dra mig tillbaka till diskutionerna ;) Hejs!Frida och Omena

snabb upd

Godkväll!
Idag har varit en äventyrsfylld dag. Jag och Frida har snurrat runt i fittja/kungenskurva för att komma till Hööks och hem igen. Jag fick iallafall med mig ett nytt stalltäcke, schabrak och en lädertvål från Hööks. Så nu väntar jag bara på en ny ponny som jag kan börja träna med.
Igår var jag och mina kära brudar ute på middag. Vi åt sushi på Minako. En hel del tjejsnack och skvaller, jag älskar mina tjejor!
Nu har jag precis laddat ner några filmer inför en efterlängtad helg!
Johanna & Mikaela.

I give everything now

Fast innan jag drar så tänkte jag slänga in en bild på Söndagens shopping, här har ni.
Hej

if you continue to make me smile, I'll stay forever

Nuuuuu åker jag till stallet.
Hejdå

RSS 2.0