Skulle ha uppdaterats igår

Dagen har varit helt perfekt. På sätt och vis. Självklart fanns det minus, som med allt.

Hur som hellst så har det varit underbart väder hela dagen och jag har hunnit vara i skolan, på stan, shoppat, hemma, i stallet och på stranden. Jag och Linda tog en sväng förbi staden dirket efter skolan, jag följde mest med för Lindas skull som skulle kolla runt. Trots det var det jag som handlade mest. Efter det åkte jag hem och promenerade i shorts och linne i hopp om lite färg.

I stallet var det lika underbart som alltid, Carola, Erika, Jenny, Katarina och Josephine var närvarande när vi kom fram. Kollade på och fotade medans Erika och Jossan red. Efter det tog vi andra in våra pollar och tog en sväng på flygfältet och Shadow skötte sig såååååå bra. Det gör mig så lycklig! När jag kom hem åkte jag, lillebror och min mamma med snabbmat till stranden där vi spenderade resten av kvällen.

 

Nu ligger jag helt färdig i min säng med musik och så härligt allting känns just nu. Japp, min dag har varit faktastisk.

 



Jag blir galen

Just nu sitter jag i skolan, helt i onödan. Åkte hit för att göra en höjningsupg i arbetsmiljö. Det gick åt helvete så jag gav upp. Jag har ett säkert G iallafall och det får jag väl nöja mig med.
Ja, för er intresserade.


T och T

Nu sitter jag här lite halvt deprimerad. Jag kollar runt på olika hästsidor och det finns så mycket som jag vill köpa. Men allt är så dyrt!! Eller så är det jag som är så snål. Tips på någon billig webshop?
Jag tänkte bara slänga in ett kort inlägg och tala om att jag lever, se you! 
Tinda & Tyson

Ingen klocka ringer mer!

Det är inte långt kvar nu tills vi står där med betygen i handen och säger bye till skolan. Iallfall för ett tag. Det ska bli så skönt att gå ut på sommarlov, så jävla skönt. Jag får väl njuta så gott det går innan mitt sommarjobb startar. Åh jag vill verkligen inte, finns det ingen annan som har ett roligt jobb åt mig under sommaren? Dock vet jag inte riktigt ännu vad som väntar. Den enda informationen jag fått är att det är i Östertälje och är ett utomhus arbete. Vilket jag ville ha eftersom att man vill ju vara ute på sommaren. Hur som hellst, så svider min nacke nu och jag ska lägga mig till sängs. Och bita ihop de sista skoldagarna nu!
På torsdag eller fredag ska jag hoppa Pawlo och det ser jag fram emot! För er intresserade ;-)
Förra årets skolavslutning

No lies, just loves

Godkväll!
Jag sitter och kollar på bilderna från igår och jag kan inte sluta skratta. Gud vad jag älskar mina tjejer och gud så roligt vi hade! Jag kollade på Mikas uppvisning igår, hur häftig och bra som hellst. Dock lite segt eftersom att Mikaela själv inte dansade sådär jätte mycket. Och lite för mycket småbarn som dansade.
Senare mot kvällen träffade jag Rebecca och Nadine. Och vi gjorde exakt ingenting, samtidigt som vi gjorde en hel del. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Vi hade köpt med oss godis, dip, chips, coola och vi åt pizza och rökte pipa hemma hos Nadine. Snackade en massa tjejsnack och hade det hur bra som hellst. Jag blir så lycklig av kvällar som denna. Jag och Rebecca fick oss en del skratt i bilen på hemvägen också.

Jahapp, nu sitter jag och väntar på att Mi...

img_3137 (MMS)

Jahapp, nu sitter jag och väntar på att Mikaelas dansuppvisning ska börja. jag är här helt ensam och sitter bland okänt folk. Snacka om att jag är en bra vän.. Platsen blev väl halvbra, men jag hoppas att jag kommer att se någorlunda mycket.  Nu börjar det, vi hörs!


Vad tycker ni?

Jag funderar på att bli mörkhårig igen, eller jag är väl mörkhårig men ännu mörkare. Svart nästan. Mina blonda slingor börjar återvända. Samtidigt vill jag inte färga mitt hår, jag vill inte göra någonting alls med det. Jag vill låta det växa och bli långt..
Vad tycker ni?
Jag ser ut som en pårökt kråka på bilden, men jag hade ingen bättre bild där mitt hår var mörkt.

Alla förtjänar en vän som dig

Klockan är mycket. Och jag som ville läsa min bok. Det är inte mycket kvar alls nu och därför vill jag inte läsa längre. Jag vill inte att den ska ta slut. Fast det borde vara tvärt om? Tiden verkligen rusar iväg när man.. Inte gör någonting alls. Filmen är ännu inte klar laddad och jag har beslutsångest på om jag ska göra dip. Jag är så sugen, men jag vill inte somna kl 3 i natt. Ja, fast den jävla beslutsångesten är man van vid. Jag ska snart ut med Tyson en sista gång och på vägen ska jag se om det finns något annat gott i köket, det låter väl bra? Skitbra.

Ibland blir jag bara jag, ibland.

Japp, då var det fredag idag. Och vet ni vad jag ska göra? Jag ska ladda ner en film och nu funderar jag på att blanda ihop dip och till det chips. Så ser min fredag ut.

Många, och även jag själv ibland påstår att jag blivit tråkig. Och ja, det har jag kanske blivit. Men det är för att jag lägger all min enegri när jag är ute i stallet. Det låter hur kasst som hellst, men jag själv trivs ute hos min stallfamilj och det är huvudsaken. Dessutom är det så mysigt att ligga hemma framför en film med godsaker. Speciellt när jag har min bästa vän till vovve som sällskap. Och någongång ibland tllbringa kvällarna ute på fester, då blir det roligare också.

Och ja, jag är så konstig ibland. Så osäker och så konstig helt enkelt. Jag tycker att det är skrämmande. När jag inte vet vad jag själv vill, fast jag egentligen vet. När jag blir osäker på om jag verkligen vill. Jag tänker för mycket. Tänker för mycket på hur, om, när och på framtiden. Och jag hatar det, därför att det är just det som gör mig så orolig. Jag är rädd för framtiden, eller är jag?
Ibland vill jag bara flytta här ifrån, lämna allt och börja om på nytt. Det är även ofta jag bara vill ändra på så mycket, tänk om möjligheten fanns? Att kunna styra och bestämma över exakt vad man själv valde. Nu börjar jag komma bort från spåret och bara skriva på med en massa onödigt skit. Men för er intresserade så, varsågod.
Beslutsångest, osäkerhet, rädlsa, tankar, ångest dra åt helvete.

Sista dagen på Elitesse

Jag måste bara berätta att idag var min sista dag på praktiken och det sved att gå därifrån. Trots att vissa dagar varit åt helvete så har andra varit hur bra som hellst. Jag har lärt mig så sjukt mycket som jag absolut inte trodde att jag skulle med ärliga ord. Dessutom är personalen så gullig och jag måste erkänna att det blir tråkigt att inte få jobba med dem längre. Men livet går vidare och det är ändå dit jag går när jag färgar/klipper mitt egna hår. Och inte nog med det, snart börjar jag på The Body Shop och jag hoppas att jag lär mig lika mycket där, om inte mer.

Juste ja, jag fick också med mig ett shampo, balsam och ett värmeskydd hem idag. Så det får vi se hur det fungerar.

Luck

Hej gott folk!
Ja, nu sitter en vrål hungrig Andréa här. Och jag väntar på att min mamma ska komma hem så vi kan åka och köpa mat. Någonstans det är öpper snarare, typ Max? Det duger skit bra.
Dagen har varit toppen, trots spöregner varannan kvart. I skolan hade vi draagqueen sminkning och jag sminkade Tiffani. Är om jag ska vara ärligt otroligt nöjd. Efter skolan åkte jag hem och laddade lite innan jag var tvungen att ta mig ut igen och hämta min lillebror från skolan, därefter åkte jag till stallet och fick min lilla kuse skodd. Skönt med nya skor kan jag tänka mig?
Snodde med mig hem en av Shadows gamla skor :-)

Det slutade med chokladbollar ändå, trots ...

img_3102 (MMS)

Det slutade med chokladbollar ändå, trots allt.. Men det smakar ljuvligt ;-)


Baka?

Jag är så grymt sugen på Chokladbollar.. Sitter faktiskt ovh funderar på om jag ska sätta igång och baka nu med en gång. Men klockan är elva och jag borde ligga i säng vid det här laget?! Åh, beslutsångest.. Bläääää.... Vad ska jag göra..

Modevisning idag igen

Jag haft så mycket det senaste dagarna att jag absolut inte orkat blogga.
Idag hade vi ännu en modevisning och min rygg mår verkligen inte bra nu kan jag tala om för er. Idag var det Vackstanäs 1or som vi stylade. Jag har varit så sliten de under dagarna, eftersom att jag fått så pass dålig sömn de senaste nätterna. I Söndags då jag var så sjukt trött efter modevisningen somnade jag inte förens två någongång, och detsamma igår så idag när jag kom hem runt 5-6 så somnade jag direkt. Jag fick släpa hem mig kropp, så slut var jag!
Hur som hellst, hur mår ni? Imorgon ska Shadow skos, äntligeeen. Och imorgon ska jag sminka Tiffani till en dragqueen, jiha.
Hejdå


Nu är jag ute och promenixar med Tyson och...

img_8042 (MMS)

Nu är jag ute och promenixar med Tyson och vädret är bra härligt, dock lite för blåsigt.


Skorponion

img_5138 (MMS)

Skorponion


Vackstanäs modevisning 22 maj

Vackstanäs Gymnasiets 3or hade sin sista modevisning idag och därför hjälpte vi till med hår och smink. Riktigt snygga kollentioner faktist. Jag hoppas att alla tjejerna är lika nöjda som jag är. Och jag ångrar inte en minut, det var hur roligt som hellst! :-)
Här har ni några av bilderna.

Ja, nu ligger jag i min säng och har äntli...

img_1839 (MMS)

Ja, nu ligger jag i min säng och har äntligen tid över till att läsa min bok!  Ikväll har jag fixat dessa tjejers hår och smink. Och jag hoppas verkligen att dom blev nöjda. Det blev ingen bra bild på varken håret eller sminket, men det får ni se en annan dag.  Imorgon bitti ska jag ut och promenera med  Camilla, ska mysa lite men Shadow också innanjag drar iväg till Stockholm på ännu ett stylinguppdrag. Fast denne gång, modevisning! Spännande.  Vi ses! Godnatt.


Give me!

Den här lägger jag i min shoppingbag, den ska jag bara ha! Jag tycker den är sjukt snyg. Och är jag ensam om att tycka det? Nackdelen är väl att brännan inte blir den snyggaste.

Hår uppsättningar

Eftersom att de anställda på min praktik inte alltid har så mycket tid över för att gå igenom en massa olika uppsättningar så får jag improvisera och hitta på lite eget ibland. Så just därför ser allting inte korekt ut på bilderna. Men här har ni iallafall. 

Fredag, fredag och fredag. Imorgon är det lördag.

Jag har precis tryckt i mig nudlar, som var lika underbart som alltid. Innan det gjorde jag något dumt som vanligt. Jag hade hopp om att Itunes skulle vara på min sida ikväll. Vilket självklart inte stämde. Jag började trixa och fixa, slutade med att allt  gick åt helvete som de tidigare gångerna. Fuck Itunes!!!
Planerna för ikväll löd inte riktigt som tänkt. Skulle ha träffat Rebecca med, film, snack, chip och dip. Men så vart det inte. Efter många om och men så slutade jag hemma hos mig själv med, film, chips och dip. Och min dåraktige familj till sällskap.

Sol! Hur underbart är det inte? Jag är ial...

img_5454 (MMS)

Sol! Hur underbart är det inte? Jag är iallafall på väg till bussen nu mot jobbet, eller praktiken rättare sagt. Jag har en känsla över att det kommer bli en bra dag idag.  Som ni ser på bilden så har jag mitt hår utsläppt!! :-( Jag har aldrig mitt hår utsläppt, utan bara uppsatt i en ful toffs. Men vi får väl se hur lång tid det tar innan det åker upp igen, hej!


Godmorgon!  Nu är jag vaken, uppe och ute ...

img_6055 (MMS)

Godmorgon!  Nu är jag vaken, uppe och ute med min underbara. Som faktiskt blir hela ett år idag! Tänk så tiden går fort. Tänkte bara säga att jag lever.


En planfylld helg, make up hit, make up dit.

Inte nog med att jag ska sminka inför modevisningen på söndag. Jag ska även sminka mina små vänner Caroline och Rebecca på lördag. Då dom ska på fest med bal-tema. Och jag har väl mina små funderingar. Det ser jag fram emot, en helg full av sminkningar? Hur bra låter inte det?

Shopping! Jag är så nöjd över dagens "shop...

img_9391 (MMS)

Shopping! Jag är så nöjd över dagens "shopping". Jag köpte ett nytt skal och displayskydd. Äntligen glänser min skärm! Mitt tidigare skydd var matt och äckligt. Och nu, äääntligen så är den ren och fin. Jag är så glad.  Jag vara bara tvungen att informera er, hej!


Idag har det varit en väldigt bra dag måst...

img_8329 (MMS)

Idag har det varit en väldigt bra dag måste jag få säga. På praktiken  gick det bra, har hittat två produkter som jag ska skriva upp på min inköpslista. Ett schampo och balsam som ska tynga ner mitt lockiga hemska hår. Och inte nog med det så måste jag klippa mig snart, nu! Det är panik nu!  Åkte till stallet med min mupp direkt efter och red på flygfältet. Tog det lugnt i hopp om att min trähäst skulle hålla, vilket hon också gjorde. *peppar peppar*  Myste en hel del med kusarna i det underbara vädret.  Ja, mer en så hade jag inte på hjärtat. Nu ska jag bädda ner mig och fortsätta läsa i min bok.  Godnatt!


Bara laggar och laggar och ännu en gång laggar..

Eftersom att mitt internet bara lägger av hela tiden så får jag skriva direkt från mobilen istället. Jag kom precis på hur man skickar in bilder till bloggen!! Jippiiii.. :D Nu ska jag kolla min hotmail och sen lägga mig, hejs!

Stylingjobb bokat

Min lärare ringde idag och frågade om jag ville med till Stockholm på Söndag och sminka inför ännu en modevisning. Och visst ställer jag upp. Är inte riktigt peppad om jag ska vara ärlig, dels för att det är en söndag och dels för att jag inte har en aning om vad det blir för sminkningar eller uppsättningar. Men det är nyttigt för mig som ''amatör'' om man säger så. Dessutom så är det hur kul som hellst när man väl är där. Whatever, jag ska strax lägga mig och imorgon väntar min praktik.
En bild från dragqueen sminkningen

Jag älskar att baka!

Jag har precis hjälp min mor med att baka chokladbollar. Mmmm..  Det är så roligt att baka, är jag ensam om att tycka det? Hur som hellst så sitter jag här nu helt färdig efter en lång dag. Shadow har blivit så enkel och mjuk att rida nu, det är så skönt! Och jag är såååååååå sugen på att köpa egen häst! Någon som vill köpa en häst åt mig?..

Tio små negerpojkar

Jag har börjat läsa en bok! Tio små negerpojkar av Agatha Christiie. Hitills är den bra och spännande. Den är en aning gammal vilket märks en hel del i ordvalet framförallt. Så den ni! Jag läser faktist en bok!


Gnäägg

Igår var en härlig dag, eller var det? Med takne på väderomslagen varannan timme så vet jag inte riktigt. Fast är det bara jag som tycker det är mysigt när det åskar och blixtrar?
Jag och Fridolf red ut på Omena och Skallepäris. För ca två veckor sedan blev min lilla skrutt halt och har vilat sedan dess. I lördags longerade vi honom lite och sedan tog jag en tur ut i skogen. Han visade ingenting under longeringen och kändes bra under ridturen. Igår däremot kändes han långt ifrån bra så vi vände innan vi kommit halvvägs. Jag börjar komma fram till att jag har någon slags förbannelse över mig, eftersom att alla hästar jag sätter mig på blir halta?!
Aja.. Vad ska man göra.
Här är min päris.

Rubrik

Godrmorgon friends.
Jag ligger i min säng och hör fåglarna skrika så ljust att det skär i öronen. Så ljuvligt..
Njuter däremot med tanke på att alla andra sitter i skolan och gör nationella i matte just nu. Men ibland duger det att vara lite udda! Så själv ligger jag i min säng och är ledig idag! Och vändret ser ut att vända dessutom.
Jag och min flodhäst ♥

Godnatt, verkligen godnatt!

Jag slänger in ett snabbt inlägg. Jag sitter nämligen och gäspar som en dåre och måste verkligen gå och lägga mig. Jag skriver kanske imorgon bitti. Natti

Next, school.

Godmorgon.
Nu sitter jag här inlindad i mitt täcke med mina ögon som går kors och tvärs. Jag är hungrig som ett as och ska upp och få i mig någonting nu.
Tänkte bara tala om att jag lever.
See you!

Att kunna behålla sina vänner, är en större konst än att vinna dem.

Skulle uppdaterats igår kväll.


Jag kom nyss in efter några timmars promenad med Caroline. Kan ju säga att vi behövde ses och tala ut lite. Så nu sitter jag här och väntar på att mina nudlar ska bli klara innan jag ska lägga mig. Är sjukt trött fast jag inte gjort mycket alls idag. Frida kom till mig i morse och vi åkte till stallet runt 1, red och åkte hem runt 4 igen. Sedan dess har jag bara suttit hemma, förens runt 9 då jag och Carolajnen gick ut.

Eurovision songkontest 2011

Jag sitter här och dööööör. Eric saade sjöng nyss och han är så jävla snygg!
Idag löshoppade vi hästarna. Glada och busiga pållar är vad vi har. Kalvarna hoppade också. Jag har en massa filmer och bilder på andra datorn så dom får ni se senare.
Nu ska jag fortsätta att se på eurovision. Hitills har det bara varit lugna och sjuka låtar? Sverige och Estland har varit de bästa så här långt.

14/5-11

Godmorgon.
Nu har jag varit ute med hunden, ätit frukost och ska strax byta om och därefter rulla ut till stallet. Vi ska löshoppa hästarna. Wiiiihoooo.
Nu måste jag rappa på, hejdå!

Där jag är fri, där jag är mig själv. Och där ingen lämnar mig ensam, oavsätt vad som händer.

Att nudlar kan få mig att må så jävla bra är sjukt. Helt jävla sjukt.
Nu ska jag bädda ner mig själv brevid min vovve som somnat för länge sen. Imorgon ska hästarna löshoppas, ser fram emot en bra dag. Och mest av allt, en kärleksfull närvaro. Påriktigt.
Jag saknar dig än idag.

Vart finns du när jag behöver dig?

Jag kom hem för en stund sedan och är så förbannad att jag faktist inte vet vart jag ska ta vägen. Eller nej, jag är besviken. Och förbannad.. Kvällen spenderades hemma hos Anna med en massa härligt och mindre härligt folk. Jag hade hur kul som hellst, emellan åt. Att vissa personer kan få upp en från botten genom att bara vara. Att bara nämna något ord. Det är fan helt sjukt. Och trots det sitter jag här full av hat. Just nu hatar jag alla. Vilket jag verkligen inte borde. Men livet spelar hårt ibland.
Nu ska jag göra nudlar som kommer att få mig på betydligt bättre humör.
Det är så underbart att ha dig under dessa stunder.

Behärska din vrede och du fattar kloka beslut.

Att ha mage till att stå framför ögonen på mig och låtsas att allting är som vanligt. När du, lika väl som jag vet att ingenting är som vanligt Efter alltig jag gått igenom, då jag hade dig brevid mig. Efter alla åt helvetes dagar då du höll min hand. Så sätter du dig själv i sittsen. När du var med mig hela vägen, åtminstånde halva. Så trodde jag idag att du förstod hur det stog till. Nu när du själv är där. Men jag hade tydligen fel. Att du ENS låter chansen falla. Hur kommer det sig att du blev till det du blivit? Att något så lyckligt kan förändras till något så olyckligt. Jar ser rakt igenom dig. Och jag har inte litat på dig en enda sekund sen allt detta gick igång. Eftersom att jag sett vad du omvandlats till. Du vet exakt vem jag menar och jag hoppas du ser min besvikelse. Det är äckligt, du är äcklig. Hur fan kan du.

Kan aldrig någon välja åt mig?

Godmorgon
Jag kom nyss ut ur duschen, trots allt. Jag somnade med både kläder och smink på igår. Så trött var jag.
Men vad tror ni om idag? Regn? Min mobil har visat att det ska regna idag under hela veckan, och jag hoppas att den faktist har fel.
Jag ska strax sminka mig lite, och göra något med mitt hår. Jag orkar inte föna de, men jag orkar inte gå ut som ett kråkbo heller. Åh, vad livet är baserat av val hela tiden.
Nu ligger jag efter i min planering, så vi hörs senare!

Mobilblogg

Jag vet inte vad jag ska göra! Jag är så sjuukt trött och vill gå och lägga mig. MEN jag måste duscha och orkar verkligen inte! Och kommer aldrig att orka imorgon bitti heller. Buhuu, vafan gör man?! Idag på praktiken påbörjade jag med en halv svinrygg, blev dock inte helt färdig. Gör nog om den imorgon eftersom att första försöket inte riktigt var en 10 poängare. Lärde mig också att göra en fiskbensfläta. Och i stallet idag berättade Carro att veterinären äntligen talat om att jag börja galoppera med Shadow, dock väldigt lugnt och endast på rak, plan mark. Snacka om att jag är lycklig efter att bara ha skrittat med henne de senaste 2 månaderna. Hur som hellst, nu ska jag gå och lägga mig. Eller duscha, jag har inte bestämt mig ännu. 

Charming

Klockan är mycket och jag borde sova vid det här laget. Men icke sa nicke. Här sitter jag. Imorgon börjar jag kl 10 på min praktik, så jag borde gå och lägga mig nu. Min rygg värker som satan, redan där hittade vi ett till skäl till att stänga av datorn.
Jag har suttit och rensat bilder på både datorn och facebook, renoverat några album om vi säger så.
Nej nu mina vänner, nu är det sleeptime.

Min mamma är så söt ibland.

I lördags när jag var i stallet skickade min mamma ett sms där hon berättade att de väntade tacos, guacamole och vit chokladmousse med jordgubbar där hemma. Ibland kan små, små saker ge så stor glädje.

Pommes Pinnes!

Mina nya favoriter. Tack vare att Frida smittat mig. Så jävla goda! Jag har en påse full av godis här framför mig också, vad har jag gjort för att förtjäna det här? :-)
:

Det är bra med intressanta inlägg.

Ohej!
Kom in för en liten stund sedan efter en promenad med Rebecca som aldrig verkade vela ta slut.
Idag var jag ledig från skolan. Jag vaknade redan vid halv 10 tiden då jag tog mig upp och åkte till stallet med Frida. Vi var på Willys med Carro och hos bonden och hämtade hö, kollade på kalvarna och muu så söta. Frida och jag red ut sen på våra kusar. Både Omena och Shadow skötte sig uuuuuuuuuutmärkt. Shadow skötte sig till 100% hela turen.
Åkte hem och träffade Rebecca efter att ha legat i solen en stund ute på min balkong. Jobbar redan hårt med brännan! Jag och Rebecca gjorde exakt ingenting. Eller jo, vi promenerade runt ett tag, innan vi hamnade på en bänk i någon timme och fortsatte därefter att promenera resten av kvällen. Promenade är alltid härliga.
Och jag älskar mina tofflor.

Så mycket tankar att skillnaden på verklighet och inte förväxlar.

Nu ska jag äntligen lägga mig ner i min säng i hopp om att jag ska sova ut imorgon på min lediga dag.
Efter att ha krigat med internet så fungerade det tillslut. Men lägger väl av vilken sekund som hellst.
Så jag säger godnatt nu.
Tillsammans med världens bästa.

Ibland älskar jag mitt liv så jävla mycket.

Idag har det varit en undebar dag!
Det började med en stor sol som höll dagen igenom. På idrotten i skolan hade vi löpning och jag kämpade på otroligt bra. Jag slutade 11 och någon timme senare åkte jag och Frida till stallet. Hästarna skötte sig och när vi var tillbaka i stallet pysslade vi med våra pollar och tvättade dom. Vi fick ett rent och fint resultat! När jag var hemma igen träffade jag Rebecca som jag tillbrignade resten av dagen med. Och det blev en hel del drama. Efter en resa runt lite här och där så slutade kvällen i Västergård med en massa deeptalk. Jag kan inte påstå någonting annat än att det var hur skönt som hellst att få prata ut om en massa. Sandra kom ut en stund också, då det blev hur mycket skratt som hellst. Och ja, ibland är det bara för underbart att vara konstig, eller vad ska jag säga, störd?
Linda & Tiffani

Ändrade planer ännu en gång.

Japp, nu ska jag ut på en promenad med Niina trots allt. Och jag struntade i I.d och har börjat skriva lite om Face Stockholm. Det är dåligt om fakta, men jag får bita ihop.

I.d bare Minerals

Dagen blev inte riktigt som planerad idag. Efter skolan var meningen att jag skulle träffa Niina. Men så blev det inte, jag åkte till stallet direkt och var tvungen att skynda mig där. Hem igen efter det för att vara hemma när min bror kom hem från fritids. Mina föräldrar jobbar kväll och min syster är i sthm så idag var det min tur att stanna hemma. Han är ute och jag är ensam hemma..
Det är fint väder och jag vill ut och promenera, jag behöver göra ett besök på Apoteket för att köpa en solhelosan också..  Jag har solat en hel del idag, både i skolan och hemma. Det är skönt och jag hoppas på en massa färg.
Nu ska jag plugga. Eller jag ska skriva en uppsatts om sminkmärket I.d.

Modevisning

Ni kanske är lite intresserade av ''styligjobbet '' i Lördags.
Jag och Linda kom fram tillslut, efter att ha sprungit runt med karta och kompass. Vad hade vi gjort utan våra Iphones? Haha. När vi landade var alla i full action. Och vi gjorde våran grej, de skulle ha en naturlig sminkning så det var ganska lugnt.
När vi var klara på Designgymnasiet åkte vi in till stan och gjorde ett besök på McDonalds. Jag hade inte tid för att stanna och se på modevisningen utan tog tåget hem efter att vi ätit. Tyvärr.

Cirkus Maximum


Jag och min lillebror hade vunnit två biljetter till cirkus Maximum som var i Fredags. Rebecca var också med och det var faktist roligt, vi skrattade en hel del. Fast det är väl det som är meningen med cirkus?

Plugga, plugga, pluggaaa

Hejsvejs.
Just nu sitter jag i datasalen på skolan. Jag väntar på att min matte lektion som börja.
Efter skolan ska jag möta Niina en snabbis på stan och efter det ska jag åka till stallet.
Ha det så bra.
Hejdå


SOL

Hej på er!
Av någon konstig andelning så har inte mitt internet fungerat de seasnte 2-3 dagarna, alltså därför jag inte har uppdaterat.
Jag hinner inte skriva så mycket nu mer än att jag ska göra mig iordning för att sen springa till bussen mot skolan.
Efter skolan ska jag till stallet, och senare mot kvällen träffa Niina. Äntligen säger jag bara.
Hejdå!
Jag passade på att köpa en ny nckelring när jag ändå var i Sthlm i lördags. Eftersom att min gamla var sönder.

Modevisning

Godmorgon! Här sitter jag, uppe med tuppen. Jag vaknade för ca 50 min sedan och är inte ens uppe såhär tidigt på vardagarna! Jag tänkte slänga in ett kort Inlägg innan vi beger oss av. Jag ska strax springa till bussen och därefter tåget, tunnelbanan och ja. Jag och Linda ska tillsammans med 4-5 andra från våran skola upp till Stockholm och sminka modeller inför en modevisning på Sergels torg om jag mindes rätt? Hur som hellst så måste jag kila nu, hörs senare!

Mysiga ponnys

Innan jag går och lägger mig måste jag bara berätta att dagen har varit helt suverän!
Efter skolan åkte jag till stallet. Det blev en underbar ridtur ut i skogen. Och vädret var på något sätt mysigt? Vi skrattade och hade det bra med våra små ponnysar. Innan ridturen fixade vi äntligen ett lås till vårat skåp, och helt själva skruvade dit låshållaren (?) jag har inte en aning om namnet på detta, men ni förstår nog vad jag menar. Riktiga kämpar!
Har legat hemma resten av kvällen och är hur trött som hellst men offrade mig för dessa två inlägg.
Nu ska jag sova.
Detta är inte låset på vårat skåp, men hade gott och väl kunna varit.

Dragqueen

Som jag lovade så kommer bilderna från dagens ''Dragqueen sminkning''.

Ett gott skratt förlänger livet.

Måste bara påpeka att man kan nog inte må bättre än när man hör Josefine Kusén skratta! Haha, hejdå.

Mobilblogg direkt från en patetisk svenskalektion.

Hej människor! Jag sitter på min svenska lektion och har aldrig varit med om något så oseriöst. Jag är hungrig och har tråkigt, hjälp :-(. Vi har haft smink hela dagen och ska fortsätta när den här skitlektionen är slut. Vi sminkar varandra till dragqueens, vilket är skitkul! Vi har dolt våra ögonbryn med tvål och smink och därefter sminkat dit nya, högre och charmigare ;-). Jag kommer att slänga in massa bilder senare ikväll. Nu ska jag återgå till den här bajs lektionen, se you!

Godnatt!

Åh, jag är så seg! Planerade att vara bland mina drömmar vid den här tiden, men icke sa nicke. Här sitter jag fortfarande. Hur ska jag klara mig upp morgon bitt?! Nu är jag klar med musiken till mobilen, en del iallafall. Och nu ska jag borsta mina tänder och därefter lägga mig. Och denna gång kan inget hindra mig!

Visst passade han bra i det nya schabraket?

Bör nog kalla det för en dålig dag..

Godkväll gott folk.
Jag kom nyss in efter att ha varit ute och sprungit/gått med Tyson. Och nu sitter jag här med en chips skål blevid mig. Bra va?
Idag har det inte riktigt varit min dag. Vädret har varit kasst, min kropp har strejkat och bråkat samtidigt som hela jag har varit seg. Bussen körde förbi busshållsplatsen jag skulle av på och ridningen gick inte heller någo vidare. Så jag är helt slut nu och vill hellst bara lägga mig och sova i flera dagar.
Jag ska göra ett yttligare försök med att ladda över låtarna till min mobil som jag har jobbat med de seaste två timmarna. Är det inte det ena är det de andra. Typiskt va?
I will never lose you

Itunes, för de interligentare..

Jaha, då ligger jag här igen då. Fast denna gång med min dator i knät och inte min syster. Vi har ju nämnligen haft två bärbara, varav en som varit sönder. Nu är den äntligen fixad och min. Skönt att slippa låna av min syrra hela tiden?!
Jag har kämpat nu i ca 1 timme med att fixa mina låtar på Itunes. Vilket inte alls gått något vidare, förens nu! Efter många om och men. Nu måste jag fortsätta, suck.
Se you
itunes 300x300 Guide: Stoppa iTunes från att starta på Play/Paus tangenten i Mac OS X 10.6 Snow Leopard

Escada

Juste!
Svängde förbi stan i lördags och köpte min nya sommar favorit!

Mmm..


Mini shop

I lördags var jag ju också på Hööks! Och med mig hem fick jag mest småsaker som hovfett, spö, ryktspen, svamp osv. Och även ett shabrak som det var halva priset på. Och Skallepär var hur snygg som hellst i det.

Bilder från lördagen

Tyvärr så hann jag aldrig uppdatera igår.
I lördags var det ju Valborg, och min valborg var rätt lyckad. Jag, Johanna och Evelina var på fest i östertälje. Vid tolv åkte jag och Evve till stan och åt på kebabhouse, det var så värt! Lite drama på kebabhouse var det också men som inte drabbade varken mig eller Evve.

RSS 2.0