saw! <3

Godkväll
Jag väntar på att min efterlänktade sandris ska komma hit, vi ska se på saw, tjocka oss, prata och ha mysigt. Gay. Men hur som helst har jag saknat henne mega mycket, och snart är hon här, wiho. Vi hörs senare!
puss


tänd ett ljus och böga dig.

Trots att det är första advent idag så har vi detta väder? Det har fortfarande inte komma någon snö ännu. Kanske en enstaka gång då den var borta dagen efter. Om det ska vara tråkig och äcklig vinter måste det ju endå finnas snö. Usch, jag tycker inte alls om vinter. Visst kan julen vara mysig men blääää, jag gillar det endå inte. Jag vill ha sommar nu nu nu. Aja tiden går väldigt fort iallafall, snart är det lov och efter det är det jul, nyår och sen vår. Kanske inte riktigt så, men på ett ungefär.

en redigerad bild tagen av mig, wiho.


iskall söndag

Hellu
Jag kom nyss in och mina fötter har förvandlats till isklumpar. Jag var uppe redan klockan tio imorse, eftersom att jag och några i klassen skulle stå uppe på torekällberget och sälja ljus. Ljussäljandet i sig gick inte så bra, under två timmar sålde vi kanske 1-3 packet ljus. Jag hade inte så koll, jag och carro sprang mest runt i alla andra stånd och kollade på alla idioter som sprang runt i fula kläder. Jag var trött som en åsna och otroligt nog hade jag ingen huvudverk från gårdagen. Igår var jag och några kompisar hos en annan kompis på chilkrök. Det hände inte så mycket på kvällen, grabbarna sprang mest runt och sköt mig med en softis. Men vi hade kul endå, iallafall jag :). Nu ska jag försöka få tag i sandra och sen hitta på någonting med henne kanske. 
- nicole


pic'


.


i miss you
<3


Godmorgon

Jag kom precis ut ur duschen och väntar på planer för dagen? Det är lördag och jag hoppas på att någonting roligt händer ikväll. Jag är så jävla trött så att det inte finns och ska försöka få tag på johanna nu!
pospos


<3

för mig kommer du föralltid att vara speciell,
för att du kommer aldrig kunna ta dig ut ur
platsen du har i mitt hjärta.


''aldrig ska jag glömma dig'' så brukar det låta.

jag saknar dig

 


fredag

Godkväll
Jag kom hem från Heron city för ca 30 min sen. Jag och rebecca såg som jag sa innan Saw 6, den var så tung. Men Becca var tråkig som satt och höll för öronen heeeela filmen + att vi var omringade av idioter. Snubben som satt brevid mig snackade hela tiden med högsta nivån, becca satt brevid någon kille som garvade igenom hela filmen och tillsist hade vi 5 brudar som satt på raden framför som garvade och snackade. Suck. Hur som helst, filmen var skitbra. Saw in my <3. Ha-ha.. Vi träffade även lite kära och nära bla junne, anton, sebbe, bella, cissi, hehe beccas ex micke och några skabbiga fjortisar. Nu ska jag börja röra mig mot sängen, och om jag orkar så lägger jag upp bilder från kvällen imorgon.
Jag har föresten inget comviq på luren så om ni vill något får ni ringa.
och carro, NICOLE :)

puss


bio

Tjingeling
Som ni säkert förstod var det becca som skrev förra inlägget. Jag har varit sämst på att uppdatera den senaste veckan. Hur som helst, nu ska jag hem till mig och göra mig iordning och senare dra på bio med becca.
Nu måste jag tagga iaf,
puuuuuuuuuuusss fuckers


är i skolan..

tja, igår kväll så uppdaterade inte jag för att det blev ganska sent. va med becca hela dagen och vi gjorde inte så mycket. efterskolan igår så gick vi hem till becca och åt mackor och kollade på filmen "säg att du älskar mig" knäpp film. men ändå efter filmen drog vi ner till stan och åt på nancys, det var skit gott. efter det så gick vi och skulle köpa skor till mig. men dom där jävla skorna fanns ju bara i stolek 37 och 40, så jag fuckade ur hela kvällen på det typ. efter en besvikelse drog vi hem till becca igen och ringde dit lulle. så laddade becca ner en film som hette "the children" den va inte så läskig fast det skulle vara en skräck film. när filmen var slut så fick lulle följa mig ner i trappen så kom min mamma och hämtade mig. när jag kom hem så gick jag och kollade på TV och sen sov. vaknade imorse fixade mig och drog till skolan. så nu sitter jag här som en pluggis och skriver en uppsats som är skit svår. men det går typ bra. efter skolan så ska jag väl hitta på någonting roligt. men nu ska jag fortsätta skriva min uppsats. jag skriver sen senare ikväll eller efter skolan. 

 


yes

Hellu
Just nu ligger jag i sängen och kollar på DH. Det finns ingenting lika tungt som det, förutom sex and the city. Det är bäst. Aja, hur som helst så har uppdateringen dom senaste dagarna vart en aning sämre därför att jag har kommit hem sent och haft annat för mig. Idag har jag varit helt otrolig, jag har pluggat. Wohooo. Johanna hjälpte mig och snart kan jag lämna in en av uppsattserna som skulle varit inne för kanske 4 veckor sen? Men det är lugnt, jag har varit med om värre. Jag längtar till helgen då jag ska träffa min efterlängtade Sandris och ääääääääntligen få se saw 6. Ska även försöka träffa Louise någon dag. Aja, nu vet ni lite.
puss


gaaaaaaz

Godmorgon
Klockan är typ 10 och jag sitter redan uppe? Det kallar jag illa. Idag ska jag sola, gör jag inte det tar jag livet av någon för nu är det verkligen ett måste. Min lördag tillbringades i liljeholmen och sollentuna. Var på dagen i liljeholmen med modern och handlade kläder och sådant skit. Senare rullade det sig mot sollentuna där vi firade min kusin som äntligen blivit stor. Wiho.. Och om min mammi ger min pengar så ska jag försöka pallra mig ner till stan och fixa mina naglar som aldrig blir gjort. Nu ska jag ta en dusch och sen vänta på johanna.
puss


..


du är en av det finaste
gud skapat. Tack för att
du finns för mig.
Jag älskar dig


tråkiglördag... :@

Godmorgon
Jag deppar över att jag ska bort med familjen ikväll och kommer ha så tråkigt som det går.. Whatever, igår var jag och ungifär alla andra 94or på Älvsjö mässan och det var sista gången jag åker dit. Det kryllade med läskigt folk och sen var det fullproppad. En okänd kille kastade en dricka efter mig och becca för att jag pekade finger? Hur normal är man då. Sen var det en mörk som som raggade på mig och en annan mörk som började snacka med mig. Och min trogna vän becca bara försvann så jag blev tvungen att snacka med idioten tills vi sprang ifrån honom. Mehe, läskigt med sånt folk. Hur som helst så kom vi tillbaka till älskade tälje vid kanske 3 tiden då jag mötte upp johanna och rullade mot enhörna och kvällen slutade med att vi softkrökade med grabbarna, saaben och janette ;). Mycket nice. Som jag skrev ska jag bort senare ikväll till min kusin som blivit 18 och innan det ska jag till sthlm med modern.
puss


tråk

Tjinixen
Jag kom precis hem från mitt utvecklingsamtal. Det gick väl bättre än vad jag trodde, lr nej men modern blev inte så sur som jag trodde snarare. Ska väl försöka bättra mig nu sista tiden på terminen och sen är det nationella proven som gäller. Jippi.. Aja, jag funderar på att dra ut men då kommer modern bli tjurig, fast det blir hon för vad jag än gör. Så aja, lär väl skriva snart igen om jag inte hinner dra ut.
pospos


..


15 hela bast ;)

JAG FYLLER ÅR IDAG, STORT GRATTIS TILL MIG :)


är väl halvnöjd..

Hej
Jag har precis klipp lugg och ska snart göra iordning nudlar. Jag väntar på att evve och johanna ska sluta skolan så att vi kan rulla ut till enhörna tillsammans. Hur kvällen slutar lär vi märka, men nu måste jag fixa nudlar
poooospossss


<3

utan dig skulle jag aldrig orkat fortsätta


det svider att höra saker och ting från speciella personer..

Jag förstår inte själv hur allting kan ha förändrats under en sådan kort tid. Jag har aldrig haft liknande problem tidigare och om jag kunde skulle jag tagit reda på vart dom kom ifrån och faktist gjort allt för att ordna allting. Även om jag själv vet att det snart blir bra så kommer jag aldrig kunna förstå varför det här händer. Varför det just är jag som drabbas och varför just jag ska behöva vara försvarslös. Jag kommer aldrig kunna vara 100% säker för att jag vet att för minsta lilla felsteg så blir det såhär. Det är inte förens nu jag börjar inse vad som verkligen sker, hur du verkligen behandlar mig. Jag har länge haft någonting emot dig men faktist så har du gått över gränsen nu. Du drar även med dig en viktig person för mig som du förvandlar till någon hon egentligen inte är. Jag hoppas att ni båda snart inser vad som är fel och rätt.


lördag,söndag

Godkväll
Igårkväll vid 6 drog jag och tjejerna in till stan och käkade. När vi blev klara gick vi runt i regnet och hade ingenting att göra, så det slutade att vi drog in till donken där vi träffade daffy, sammie, bs, becca, sandra, ante och nisse. Fadi och dennis hämtade mig då jag började tycka att hängandet på mcdonalds blev tråkigt. Vi gled runt i saaben, senare hämtade vi upp chris och vi fortsatte glida runt. Det slutade med att vi satt vid verkstan och bara pratade igenom en hel del. Dennis körde hem mig vid halv två då mina föräldrar började ordna knas och bli jobbiga. Kvällen var jätte bra tills jag kom hem då allt vände.

Och idag har min mormor varit här och firat mig eftersom att jag fyller år om två dagar. Se vilken snäll mormor jag har. Så IDAG har jag suttit inne som ett jävla offer och inte gjort någonting. Och eftersom att jag bråkar med mina föräldrar hela tiden så är vi arga på varandra och dom tror att dom kan behanlda mig hur som helst, fuck off.

jag tycker att han var snygg iaf, ett spår av oss i verkstan hähä.

pic

Heeellluu
Jag är fixad och klar. Ska om ca 50 min ta bussen in till stan och som jag skrev innan käka med världens bästa tjejer. Efter det ska vi se om vi kan styra upp någonting hemma hos fadi här i enhörna. Johanna har köpt en ny dator med inbyggd webb så jag har precis fulat mig i kameran. Jag kan bjuda lite på mig själv bara för att jag är på rätt humör just nu :)

lördag

Jag sitter hemma hos johanna och ska snart börja fixa mig. Jag är fortfarande festsugen men ska senare ikväll dra in till stan och äta tsm med brudarna. Vi får väl se vad dagen har att komma med, vi får väl hoppas på att vi hittar på något busigt. Hehe.

jag vet att jag är efter...


oldpic'


mm

Lördag morgon
Det regnar ute.. Jag är fest sugen och det är ingen som har fest ikväll? Jag antar att jag ska på matchen mot djurgården idag eftersom att det antagligen inte finns något annat att göra? Igår iallafall gled vi runt i saaben, var lite busiga och det var lika kul som vanligt. Vi drog in till rönningen för att kolla läget på festen alla skulle till, men vi vände när vi såg att snuten hade hunnit före oss. Dennis släppte av mig hemma vid elva kanske och där slutade min fredagskväll. Nu ska jag kolla runt och försöka hitta fest.
puss


ily

det känns som att umgås med en till av sig själv,
att varje dag träffa sig själv i en annan kropp.
jag trodde inte det fanns någon som kunde vara
så lik mig som du kan. jag är glad över att vi
funnit varandra. även fast du ibland bråkar så
älskar jag dig. tack för att du finns. jag kommer
aldrig att tröttna på varken dig eller oss.
vi är som gjorda för varandra, är det inte så?

becca till vänster, jag till höger.


blä

Tjenare bloggen
Just nu sitter jag hemma hos rebecca och vi ska alldeless strax ta bussen ut till cphörnan. Senare ikväll har vi öppet hus i skolan så halv 6 måste vi vara tillbaka i skolan. Suck'. Jag vet att uppdateringen den senaste tiden har varit kass men jag har kommit hem sent och då inte haft ork för att blogga. Hur som hellst, det här blev ett väldigt roligt inlägg............
hejdåååå


mmmja

Tjena
Jag är fixad och klar och ska röra mig utåt när som helst. Jag ska till lina tsm med becca, lole, angelica och vilka det nu mer är. Efter det ska jag nog möta upp johanna, jag vet inte vad vi ska göra men vi hittar väl på något.. Hehe. Nu ska jag springa till bussen.
pospos


.

10 dagar kvar


bslutsångest

Hellu igen
Jag sitter och funderar på mitt trasiga hår. Jag är lite sugen på att färga det mörkare igen. Men då måste jag också klippa det ännu kortare än vad det redan är därför att det är så slitet. Och det vill jag ju inte, eftersom att jag vill ha lååååångt hår nu. Men mitt hår växer ju aldrig utan bli bara mer och mer sitet.. Suck'. Och som jag sagt många gånger så vill jag fixa löshår, men är fortfarande osäker. Men ja, det finns mycket man vill göra, är det inte så?


det är sorligt så falska ni är

vilken tur att man inte är tillräckligt dum för att tro på allt du hittar på
äckel..

-

Dags för ny lur? Ja, det kan man säga. Min nuvarande har ju slutat vibrera + att motagningen kommer och går lite när den känner för det. Men jag fyller ju om exakt 12 dagar så kanske ska önska mig en ny lur?


vad tycks om denna?
vist är den snygg


..

folk som ljuger och sviker är inte värda att ha.
tyvär märker man oftast inte vilka det är
förens det är försent..


mmmm


tung


..

Det SNÖAR ute. Förstår ni hur inte bra det är? Ååååååhhh... Ingen vill ha snö. Man vill slippa frysa och framför allt bli mulad av alla idioter man umgås med, hehe. Jag vill ha tillbaka sommaren nu.


sooommmar


alla ska vara så falska hela tiden.

du har tur om det inte är sant.
du kommer ångra dig om det är sant.
jag trodde bättre om dig.
horunge


sick

En arg andrea här. Jag sitter hemma och är sjuk.. Min kära mammi är och köper nudlar, det är bara så tungt med nudlar. Jag skriver med challeballe på msn som också är sjuk. Och fyfan vad tråkigt jag har.. Idag kommer jag nog vara väldigt social på bloggen eftersom att jag ska sitta här heeeela dagen.
hejdå idioter


gaz

Hellu
Jag har precis börjat titta på public enemies men slutade ungefär lika fort pga att jag har en väääääälig smärta i magen.. Ska föröska få den sedd någon annan dag. hur som hellst så pallrade jag till datorn istället. Idag var det första skoldagen efter lovet, skolan var lika hemsk som alltid. Efter att vi slutat så drog jag hem, gjorde ingenting, duschade och sen var jag och min syster ute på en promenad med min farbrors hund i ca 1 h. Så, såhär rolig har min dag varit -.-'


här var en bild på henne
nu måste jag röra mig mot sängen
hejdå gott folk.


huvudverk och en massa att prata om

Godmorgon.
Kenny var inne på min blogg och började skriva redan igår om vad som hände hemma hos evve. Kvällen vart väldigt.. Vad ska man säga? Händelserik kanske? Haha. Många av det som var där drack, inte alla. Hur som hellst så vad det kul, som kenny skrev i inlägget innan så sprang jag runt och tog bilder med alla. Haha, så min kamera är för engång skull inte tom ;). Nu ska jag göra iordning nudlar.
Pospos

 
sötnosen till brodern min

RSS 2.0