Trots att jag ligger halv död i sängen så ...

img_8431 (MMS)

Trots att jag ligger halv död i sängen så lägger jag ner mina sista krafter på detta inlägg till er. Jo, vilken kämpe jag är va? Skämt o sido, hur som hellst så har vi haft smink i stort sätt hela dagen idag. Tog en snabb fika på stan med kära vänner efter skolan och åt på Max med min kusin därefter. Kom hem och tog det lugnt en stund innan jag begav mig ut på en promenad tillsammans med Rebecca. Nu ligger jag här igen och ska få mig lite av min skönhetsömn och förbereda morgondagen.


You


Fuck this.

Jag är så trött. Jag orkar inte ens skriva någonting, orkar inte ens berätta att mitt internet laggat och att jag pga det inte har uppdaterat. Fast nu gjorde jag det ändå. Äch, godnatt.

@kringlaskolan!

img_3394 (MMS)

@kringlaskolan!


Den som inte hoppas på att vinna, den har redan förlorat.


Ta mig tillbaka!

Godmorgon!
Låg och klappade på Tyson, så kände jag att han hade någonting platt och hårt i pälsen. Jag trodde att det var en sårskorpa som låstnat, men när jag kollar på mina fingrar kryper en fästing runt! Jag avskyr fästingar! Det vär äckligt. Ska jag kalla det en bra start på dagen? Jag vaknade någorlunda sent idag, kl 10 faktist. Hehe. Jag var uppe i morse runt 5 och knarkade några alvedon. Vaknade upp av värkdens värk i magen. Det var helt skjukt hur ont det gjorde.
Planerna för idag ser väl ut så att jag och Rebecca ska till Kringlaskolan och hälsa på saknade lärare!
Danmark <3

Bild B O M B


Min säng har aldrig tidigare varit såhär s...

img_6296 (MMS)

Min säng har aldrig tidigare varit såhär skön.  Det är dessutom så underbart att ligga i myskläder efter att ha sprungit runt i tajta jeans hela kvällen. Middagen hos Evve var grym! Vi hade sjukt kul och åt god mat. När alla gamla kärringar drog ut på krogen så begav sig jag och Mika oss vidare till östertälje. Någon polare till Mikaela fyllde år och där spenderades de sista timmarna. Nu är jag sjukt trött och jag orkar inte ens tvätta bort mitt smink. Usch och fy.. Godnatt!


Den som har kärlek i hjärtat, har sporrar i sidan.



She is my best friend, if you break her heart i will break your face.


Good morning sunshine!

Jag är uppe med tuppen. Det är lördag, hela min familj sover fortfarande, till och med Tyson. Och här sitter jag, klar vaken. Eller åtminstånde vaken.
Idag väntar en bra dag, förhoppningsvis. Jag och Erica ska hoppa och ikväll är jag bjuden på tjejmiddag hos en kär vän som fyllt 18. Det här har varit en efterlängtad dag, och nu är den här. Wiho.

Jag var ute i stallet och red ett dressyrp...

img_0717 (MMS)

Jag var ute i stallet och red ett dressyrpass på banan nu på kvällen. Det var så härligt. Tyst, lugnt och shadow var bäst. Nu har jag lite fredags mys med chips, dip, kex, ost och lite annat gott tillsammans med mammsen.


@ school

Just nu sitter jag i mitt klassrum och vi beställer hem nya toffler, checkar av borstar och har storstädning i våran sminkstudio. Nytt och fräscht är alltid bra! Tänkte bara slänga in ett kort inlägg. Ciao!


Så jävla taggad.

Allting känns bättre nu. Ingen ångest, ingen oro, ingenting. Jag ska strax lägga mig till sängs så att jag klarar av att kliva upp imorgon.
Jenny och jag klättrade med pollarna idag, det gick super. Dom var bra svettiga när vi kom tillbaka. Har bara varit hemma efter det. Fan va skönt. Ätit god mat och FUCK.. Nukom jag på att jag måste duscha. Jag som håller på att somna.. Åååååååååååh. Aja, hejs!

Kom precis hem från skolan. Ligger helt ut...

img_5890 (MMS)

Kom precis hem från skolan. Ligger helt utmattad i min säng och önskar att jag kunde ligga här hela dagen. Hade matte som sista lektion, vilket faktiskt gick bra. Vi var tre st närvarande, tre av de som inte klarat kursen från förra terminen. Det var iallafall tyst, lugnt och hur skönt som helst. Nu laddar jag ny energi för att orka ut till stallet. Sommarlovet är verkligen jobbigt. Sabbar alla vanor man har, så att skolan blir ännu jobbigare när man väl börjar igen. Är helt slut. Jag hoppas att det ger sig, och att allt ställer sig till rätta.


Det var länge sedan jag hade en sån rolig ...

img_6294 (MMS)

Det var länge sedan jag hade en sån rolig kväll. Johanna och Anna plockade upp mig och Rebecca så rullade vi vidare till dagiset här nedanför mig. Satt i timmar och pratade, från seriöst, till oseriöst, till utbrott och skrattanfall. Härligt. Nu kollar mina ögon åt alla olika håll och snart slukar sängen mig. Vi hörs imorgon!


Onsdag

Timmarna i skolan vart helt förgäves. Vi hade sjukamp och det sög. Tillbringade några timmar hos Sandra efter skolan. Vi fettade oss, och hade det bra som vanligt. Nu ska jag byta om och sen ut för att träffa Rebecca.
Hejs.

Är det höst ute när det det ut såhär? Jag ...

img_1827 (MMS)

Är det höst ute när det det ut såhär? Jag ligger nyvaken i min säng och funderar på hur dagens planer ser ut. Tänkte åka ut till stallet innan skolan, vilken kämpe va?! Börjar tolv så har några timmar på mig.


Nu ligger jag i min säng tillsammans med g...

img_2032 (MMS)

Nu ligger jag i min säng tillsammans med godis skålen och Tyson. Kollar på Criminal mindes. Det var skönt att träffa Anna ikväll, vi hade mycket att prata om. Nu ska jag ställa ifrån mig godis skålen och ta mig fan i att försöka sova! Godnatt


Första skoldagen avklarad!

Vilket gick hur bra som hellst. Inte för att jag förväntat mig någonting annat men. Vi var i Stockholm och kollade på en utställning av Lars Wallins klänningar. Det var sjukt mycket snygga klänningar.
Åkte till stallet efter skolan och red på flygfältet. Shadow kändes mycket bättre idag och skötte sig bra. Tuggade ovanligt mycket på bettet dessutom.. Nu sitter jag på golvet i mitt rum och väntar på att Anna ska höra av sig, så blir det förmodligen en kvällspromenad med henne.

Nu sitter färgen i, ska bli spännande! :-)

img_3689 (MMS)

Nu sitter färgen i, ska bli spännande! :-)


-


Girls run the world

Åh! Sitter i min nybäddade säng, har städat hela rummet, rensat varje låda, vikt vartenda klädesplagg, dammsugit i hopp om att hitta min fösvunna perfym. Icke sa nicke, den är inte upphittad däremot, spårlöst försvunnen. Jag blir så jävla arg! Hur fan slarvar man bort en parfym? %¤+?"#&!!!! Inte nog med det, comviq laggar, mitt internet laggar och jag finner inga ord för hur jag ser ut i håret. Folk lär undra om jag doppat skallen i en fritös.

Klockan 15.06 sitter jag i varje fall på tåget mot Mariefred. Jag och Linda ska träffa några brudar från klassen. Det ska bli super. Tjejerna ska även få äran att färga mitt hår, äntligen. Vi får väl se hur resultatet blir, förhoppningsvis kan jag visa mig ute. ;-) Och imorgon börjar skolan! Blandade känslor..

Fick med mig hem bl.a. dessa skönheter ida...

img_6972 (MMS)

Fick med mig hem bl.a. dessa skönheter idag. Jag älskar!


Dagen har bra, mycket bra med andra ord. J...

img_8789 (MMS)

Dagen har bra, mycket bra med andra ord. Jag och mor min tillbringade några timmar i Skärholmen och jag fick med mig en del behövande prylar. Var ute i stallet därefter och kom precis in efter att ha spenderat de sista timmarna på kvällen med Johanna, och Oscar.


Same

Du sa, jag lyssnade, du lovade, jag suckade, jag tvekade, du bad, jag gick med, du svek, jag hade rätt, du förlorade.


Klockan är strax över åtta. Jag är redan u...

img_3457 (MMS)

Klockan är strax över åtta. Jag är redan ute på första promenaden. Det är en tystnad som är väldigt lättande. Enstaka bil som passerar, solen bländar, den där friska morgonluften och det enda som hörs är våra fotsteg och kvittrande fåglar. Japp, livet kan vara härligt ibland.


Om världen kunde dela med sig av det goda.

Kom precis hem från en filmkväll med underbara vänner. Vi såg limitless. Kan inte säga mer än att Bradley Cooper är rena rama ögongodiset vilket gjorde filmen sjukt bra. Nu ligger jag halvfrusen i min sköna säng och ska strax sova.
Jag är kär.

Dipmys!


Wtf?!

Märks det att jag är uttråkad? Solen tittar fram nu iallafall och jag ska strax bege mig ut för att träffa Fridutten en stund. Här får ni en bild från igår!

The wise learn many things from their enemies.

Sitter fortfarande på samma stol som för 2 timmar sedan. Känner att ryggen min börjar spricka..  Idag är en sådan dag så livet suger. Eller? Det kanske blir något bra av den här dagen. Idag är jag lat. Jag orkar absolut inte göra någonting.
En bild säger tusen ord brukar man säga. Den här bilden tar mig tillbaka till lyckan du gav. Stoltheten, glädjen, värmen. Du lärde mig något jag för evigt ska ta vara på. Och jag har lovat mig själv att komma upp till nivån vi stod på. Allting jämförs med dig. Du är med i tankarna varje dag.

Everyone talks about the weather but nobody does anything about it.

Finns egentligen ingenting att skriva. Jag gör exakt ingenting. Är så uttråkad att jag sitter på blocket och letar bil till Rebecca som blir 18 i mars.. Bra va? Jag är hungrig som ett as och jag vill till stallet. Blä

Grönan?!

I år köpte jag ett guldkort på Gröna lund som jag använt ca 2 gånger. Helt onödigt? Därför måste jag dit minst 1 gång till innan det slutar fungera! Men ingen utav mina tråkiga vänner vill eller har pengar...

20/7

Morgonen har hittils spenderats till största del med min lillebror. Vi åt frukost tillsammans och kollar nu på film. Fast nu har han svikit mig och sitter i rummet brevid och spelar. Så jag sitter ensam och kollar på film.. Och beställer kläder.


Såhär sunkigt är det ute. Vad passar bättr...

img_0669 (MMS)

Såhär sunkigt är det ute. Vad passar bättre idag än att shoppa? Jag har en hel del nödvändiga saker som står på listan. Godmorgon förresten! Märker ni att jag inte kan sova längre än 8..?


Sick sucks

Detta är jag just nu. Söt va? Det bokstavligen suger! Min näsa bara rinner och rinner. Hostar som en gris också. Bläää, allting bara smäller på kvällen. Men jag klickar runt på olika hemsidor i hopp om att hitta lite vinterkläder.
Ha det fint.

I just shot a man

Vädret är allt härligt. Hoppade idag i regnet, åkte moppe i regnet, plockade hinder i regnet. Regn är så.. Kallt och elendigt. Fy. Shadow skötte sig super idag på ridpasset. Hoppade en kort bana på låga hinder endast för att öva på galoppen. Hon har en tendens att galoppera på stället. Hade Therese som sällskap. Till en viss del. Frida red också ett tag.
Hur som hellst. Jag är irriterad, min hund äter inte sin mat. Mina planer för ikväll är att stanna hemma, i mitt underbara hem. Japp. Och be för att regnet ger sig.

Glory

Jag har fått något slag av en förkylning. Jag snorar och jag hostar. Och jag antar att det är Rebecca som har smittat mig, så det blir henne jag tackar. Tyson lekte med en golden valp på 12 veckor för någon dag sen. Och jag har bestämt mig för arr min nästa hund blir en golden retriever. Den va så sjuuukt gullig!


Godmorgon.  Jag har hittills inte haft så ...

img_5875 (MMS)

Godmorgon.  Jag har hittills inte haft så mycket ångest inför skolstarten. Däremot tror att att jag börjar få det nu.. Inte för plugget, inte för att stiga  upp tidigt, inte för att vara på lektionerna utan för hur jag ska hinna med allting efter skolan..? Hästen, hunden, hemmet och det övriga livet med vännerna? Det är något jag kommer att få suga på och jag får väl helt enkelt se hur det löser sig. Nu ska jag fortsätta dega i min säng. Ciao


Crazy

Nu har jag varit ute på kvällens sista runda med Tyson och snacka om höstkänslor. Dimmigt, kvaft och kyligt. Snart är hösten här.
Nu ska jag lägga mig och imorgon ska jag göra ett tappert försök på att sova ut.

Jag behöver dig som mest nu.

Var ute en sväng ändå, trots att jag sa att jag inte skulle. Hade en del ord att byta med min käre vän Rebecca. Nu ligger jag hemma igen, och helt ärligt så känner jag mig inge vidare. Men jag ska bita ihop, japp det ska jag!

Så mycket kärlek till dig.

18/7

Yey, idag kom mina converse efter hur lång väntan som hellst.
Vändret värkar ha gett sig nu? Nu skiner solen som om ingenting hänt. Aja, jag ska fixa med mina album på face nu, hörs.

Min dator laggar, mitt huvud laggar, vädret laggar, vad tar man sig till?

Dålig uppdatering ännu en gång. Jag har varken haft tid eller ork. Jag tror att jag börjar bli sjuk, jag känner mig jätte hängig och har ont i min hals och jag hostar. Är inte på topp varken fysiskt eller psykiskt. Men jag ska inte röra mig bort från min säng på hela kvällen. Har världens bästaste vän här brevid som håller mig sällskap. Bättre blir det inte.

Friends are angels who lift our feet when our own wings have trouble remembering how to fly.

Jag mötte Frida och vi drog oss runt lite. Tog det lugnt, pratade, åt nötter, lekte med Tyson och hade det allmänt trevligt.
Nu är jag hemma och funderar på att göra iordning nudlar. Jag känner mig lite krasslig i halsen och tippar på att Rebecca smittat mit. NO!
Du ger mig min styrka.

Köpa?

Se så charmig Luvan kan vara.

Det största fel du kan göra i livet, är att vara evigt rädd för att göra ett

Det har varit en lång dag i stallet idag. Och en massa bilder har tagits. Jag är så trött och min kropp gör ont. Mer än så får ni inte idag.
Hej.

Rest in peace skruttan.

Godmorgon.
Tänkte slänga in ett kort inlägg innan jag beger mig till stallet. Idag somnade våran lilla skrutt in. En 5 dagars kanin bebis som Frida fått in på jobbet och blivit mamma åt. Tyvärr klarade han sig inte särskillt länge, men tiden var rolig så länge den varade. Lilla skrutt <3

För att du är min räddare i nöden.


Att dölja ett fel med en lögn är att ersätta en fläck med ett hål.

Det finns ingenting värre än att stå händerna fulla av lögner när du redan sätt rakt igenom mig. När du redan talat om sanningen. En vacker dag kommer jag att få sota för det här. Vad ger jag mig in på, om du bara visste vem jag egentligen är.

Dagens..?

Dagens humör: Glad och nöjd, irriterad
Dagens mående: Bra till en stor del. Annars förvirrad.
Dagens borde: Tvätta Shadow?
Dagens frisyr: Uppsatt, blött då det regna.
Dagens klädsel:  Ridkläder. Jeans, tjocktröja
Dagens planer: Stallet, hoppade skruttan, hänga med Johanna och Rebecca.
Dagens vill ha: MIN LÖN.
Dagens längtan: Tävla, skolan lite, london, jag vet inte.
Dagens fundering: En hel del.
Dagens beroende: Min telefon kanske..?
Dagens tråkigaste: Vädret.
Dagens bästa: Hoppade.
Dagens låt: Mina och Fridas egna remixer.


Motstå

Det finns så mycket blandade känslor. Både lycka och hat. Lyckan som en gång var så stark, men som förvandlades till hat. Japp, exakt så blir resultatet. Hur som hellst så hade jag tänkt att gå och lägga mig strax. Jag är trött, irriterad av ingen orsak alls, bara på mig själv. Fast egentligen vet jag inte varför. Kanske för att jag utsätter mig själv för idiotiska grejer? Äh, ni vill ändå inte förstå. Hellst inte jag heller.


Min fråga är; finns det fortfarande hopp om sol i detta land?

Jag kom precis hem. Som ni säkert förstått så har det regnat idag. Dock under en kort tid, den resterande tiden har det varit molnigt. Mitt humör sjuker rätt ordentligt när vädret är tråkigt. Förstår inte vad det är för fel. Men det är väl bara att hoppas på mera sol, rättare sagt sol.

Light

Fördriver tiden lite med ett inlägg.
Hoppade Shadow idag. Det gick jätte bra, med tanke på att hon inte hoppat på ca 1 och ett halvt år. Och jag själv har inte heller hoppat på ett bra tag. Såg kanske inte perfekt ut med det kändes hur bra som hellst, så jag är nöjd!
Jag vet inte riktigt vad jag och Johanna har för planer, så det återstår att se.
Bilderna är väl inga höjdare, men det är ju åtminståde något!

15/7

Jag väntar på att Johanna ska komma hit så att jag kan spendera resten av kvällen med henne. Vi hörs senare! :-)


I just want to help you, bitch

Jag förstår inte varför jag undrar, lägger ner energi och tid. Istället för att vara glad över att du inte är jag. Fast sanningen är den att du är jag för några år sedan. Och der sårar mig. Hur någon som dig, dina vänner, dina bekanta inte hindrar dig. Det är svårare än man tror, allting blir svårare än tänkt. Försök att komma ur din egna lilla fälla sen när allt nått slutet. Det vill jag se. Jag tar illa upp därför att jag redan gått igenom det som väntar dig.


You are, what I thought no one was, but you was just everyone else is


but I had, which is always wrong.

Alla världens storheter väger inte upp en vän

Ikväll tillbringar jag kvällen hemma. Jag är nyduschad och min mamma hade lagat god mat. Nu ska jag kolla på någon serie med min syster som inte är så glad på mig.. 

Most of us spend our lives as if we had another one in the bank

Hej kära vänner.
Min uppdatering har varit rätt usel. Det var väl berott på att jag helt enkelt inte haft tid. Gårdagen spederades i stort sätt i stallet. Är mitt i en ''renovering''. Vi har nänmligen högtryckstvättat och ska inom de närmaste dagarna börja måla. Fixa och donat en hel del. Igår åkte även två av Carros hästar till nya ägare. Det lättade väl en del, mindre hästar till vintern är väl ett plus.
Annars så var jag och Rebecca hos Jennifer igår som hade lite folk hos sig. Dock så stannade vi inte länge.
Kämpe!

My dream

Dagen ser oplanerad ut. Jag ska så småning om pallra mig ut på en promenad. Efter det ska jag spendera några timmar hos min skönhet som väntar i stallet. Jag får väl se vad för planer som dyker upp under dagen.

Hur snyggt?

Godmorgon.
Är jag den enda som fastnat för stövlar? Gummistövlar..? Såg en tjej på Heron som hade en rätt snygg outfit med gummistövlar till, tro det eller ej men det var sjukt snyggt. Det liknade dessa från Hunter som är både snygga och dyra. Jag menar 1249 för ett par gummistövlar.. Jag undrar hur dom sitter på, om dom är lika tunga som stövlar brukar vara.

En mycket trevlig kväll har nu nått sitt s...

img_8212 (MMS)

En mycket trevlig kväll har nu nått sitt slut. Filmen var faktiskt väldigt bra, rolig framförallt. Irriterade mig på ett par bredvid som glodde, höll hand, pussades och smektes. Lite motbjudande sådär.. Nu ligger jag i sängen, beredd på en djup sömn. Eller någonting liknande. Natti!


Sitter i biosalongen nu, hittills har vi h...

img_3643 (MMS)

Sitter i biosalongen nu, hittills har vi haft det super trevligt och bättre blir det. Nu bridesmaids, Ciao.


Nu är jag påväg för att möta Tilda. Vart v...

img_3897 (MMS)

Nu är jag påväg för att möta Tilda. Vart vet jag inte ännu..  Camilla och jag red i ca två timmar idag. Två timmar fyllda av snack, tjejsnack, skitsnack, hästsnack osv. Hästen min var riktigt efterbliven, Millas också för den delen. Aja, nu måste jag sluta. Tjingeling!


Forever

Jag saknar dig skruttebus..

Man vill allt när det är som omöjligast.

Jag och T kom nyss in från en promenix. Ska strax börja röra mig mot stallet. Ikväll ska jag på bio med min ex arbetskollega Tilda! ;-) Det ska bli hur bra som hellst. Men innan dess väntar en långtur med Camilla och pollarna.


Allt åt fel håll

Jag hatar min mobil, jag hatar Itunes, jag hatar äckliga människor som smaskar, jag hatar att jag inte kan engelska, jag hatar att jag är fattig som ett afrikabarn för tillfället, jag hatar min sega fula dator och jag hatar att mitt internet i mobilen ?x/%+"@#!%\"7*!!!!!!

Like everyone.

Kvällen vart väl inte så kass som jag trodde. Träffade Bella en stund som hade de ena och det andra att berätta. Vi hade det mysigt, trots regnet. Nu ligger jag iallafall i min säng igen, i mjukiskläder och lyssnar på min snarkande hund. Ska göra iordning nudlar snart och det passar perfekt till en kväll som denna.
Mitt 'ladda-ner-musik-program' fungerar inte och jag har en stort behov av nya låtar. Det irriterar lite. Det som irriterar mera är att du är en idiot.

När man är det, och det, eller det, och kanske det.

Min fråga är hur tråkigt kan man ha? Det regnar ute, min lur har dött och jag orkar inte gå till mitt rum för att hämta laddaren, det finns exakt ingenting att göra på datorn och dessutom orkar jag inte göra något?.. Hur går allt ihop?

do every day to a memory, good or bad, just you remember the day, remember life.

Jag vill färga mitt hår. Men för tillfället så är jag stenfattig. Och det suger. Jag känner mig handikappad på något sätt. Min lön verkar ju aldrig komma? Jag skulle behöva den nu, nu, nu, nu.


What can we do?

Detta väder går mig på närverna. Fast rätt mysigt är det ändå.
Min dag har varit rätt annorlunda, samtidigt som inte. Var ute i stallet till 1 då jag plockade in hästar från olika hagar. Dyblöta. Milla och jag hade planerat för en långrunda vilket inte blev av pga åska och blixtrar. Pysslade om krabaterna i stallet i flera timmar innan dom släpptes ut igen.
Nu ligger jag hemma i min säng och orkar inte röra mig. Är så sjukt trött och sliten. Måste bero på vädret..

Kvällen har varit helt ok, gott, goda vänn...

img_2007 (MMS)

Kvällen har varit helt ok, gott, goda vänner och bra film. Nu ligger jag i min underbara säng och tänkte somna någorlunda tidigt idag. Imorgon väntar en ny dag, fylld av planer. Nästan iallafall. Godnatt!


Vi är en

Hej!
Jag sitter hemma hos Rebecca och vi ska strax bege oss härifrån.
Shadow gick jätte bra idag. Det blev ett hårt pass i paddoken. Det var väl lite halv obehagligt att rida till åskan men hon gick bra för det.
Har tillbringat några timmar på stan och jag har fått någon nojja att jag måste färga mitt hår. Vilket jag även måste.. Så imorgon blir det förhoppningsvis av, äntligen förändring..
Blablabla.. Hejs.

Ska leva i hundrade år.

Ricki hade en bra födelsedag som firades med tårta, presenter och kära vänner. En sån alla villa ha?
Vi är rätt roliga vi..


Det händerna är fulla av, när någon annan är i större behov.

Jag har tillbringat kvällen hos en kär vän. Nämnligen hemma hos Frida. Vi pratade och till det åt vi chips, dip och drack coola. Har missat en hel del nu när vi inte sets. Hur som hellst så hade vi det hur mysigt som hellst.
Imorgon ska jag upp en skaplig tid för att åka till min pärla Shadow och på eftermiddagen väntar en dejt men några bruds. Det ska bli trevligt. Vi hörs mer imorgon, godnatt.

Hipp hipp hurraa

Jag har försökt att få igång mitt internet i 40 min nu och äntligen fungerar det!
Nu ska jag byta om och sen åka ut till stallet och där ska vi fira Ricki som blir 17 idag. Kalas och wiho.

Ge mig det jag aldrig fick.

Godkväll.
Idag har det varit en lång och halvt seg dag. Åkte till Sandra å eftermiddagen där kvällen spenderades framför tvn och dator. Och till det lite gott som pizza och kolgrill. Åkte hem med tio bussen då jag mötte upp Anna och Rebecca på stan och åkte hem någon timme efter det. Lite prat och skvaller. Fick något psykdeppbryt och hatade mig själv? Alla andra också för den delen. Nu mår jag bättre och är en aning piggare. :-)
Jag håller på att slocka, så nu ska jag lägga mig. Natti!

Det regnar.

Regnet öser ner utanför mitt fönster. Ser ut som att jag stannar hemma idag. Världens buller hördes för bara en stund sedan, lät som att det var krig. Livsfarligt att ta sig ut nu.. Shadow får vila idag.. Tyson kommer vara en duracellkanin hela dagen eftersom att jag knappast tänkte ta mig ut på någon långpromenad i åskan. Han lär väl vara nöjd ändå, eftersom att han är rätt mesig när det gäller regn. Och jag, ja jag själv kommer väl också få någon energikick. Eller bara vara seg hela dagen.
Hur som helst, godmorgon!
Visst är min hårfärg snygg här? I hörst blir det nog någonting i den stilen.

If you dream it, you can do it!

Såhär mysigt hade vi det idag.

Bildbomb

Vilken underbar dag!
Åkte direkt ut till Mariefred imorse när jag vaknat, därifrån tog jag tillsammans med min Mamma och Lillebror ångloket ut till Taxinge där några timmar spenderades. Åkte sedan båt tillbaka till Mariefred och hem därefter. Finns så mycket fint ute i Taxinge, skulle verkligen vela bo så..
Kom ut till stallet rätt sent, var inte ute förens 6 någongång. Då jag och Jenny startade en storstädning som överaskning till Carro och resten av gänget som kom hem idag. Blev ett mycket lyckat resultat då vi kämpat genom snuskiga djur, stora spindlar, gammalt kladd, smuts, damm, spindelnät, tja lite av allt äckligt man kan föreställa sig helt enkelt. Blev en liten skrittur barbacka ut i skogen efter det. Och vi kom inte iväg förens 9 så på tillbaka vägen var det kolsvart. Tur att man ridit där ett X antal gånger. Var inte hemma förens halv 12.
Idag var en lite speciell men underbar dag!

When you realize brought happiness of all, and you know it.


#*+/;&?%^!!!!

Jag är så jävla irriterad. Tog en massa bilder idag, blev fotad när jag red och bilderna vart otroligt mysiga! Nu har jag lagt över allting på datorn, bilder på hundarna och ridningen av både mig och min brorsa. SJÄLVKLART går någonting snett och nu finns inte bilderna när jag rider? Ååååååhhh, jag blir dum i huvudet. Speciellt när bilderna var bra ocksååå..!! Har försökt med allt, exakt allting man kan göra. Kollat igenom hela fucking papperskorgen och varenda mapp i datorn i hopp om att dom hanmat fel. Men turen är som vanligt inte på min sida så nix, inga bilder.
Helvete.
Typ såhär trötta var vi när vi kom hem.

Dagen i topp

Det känns lite slöseri med tid när jag ligger i min säng medans solen bränner som attans utanför. Men promenerade ca 7 km tidgare idag. Gjorde iordning i stallet, plockade med Bamse och åkte vidare dit vi startade promeaden. Solen stekte och flera flaskor av vatten gick åt. Men det var ju hurtigt gjort! Tog några varv barbacka i padocken med Shadow efter det.
Jag tror att Bamse missuppfattade grejen..

For you, i do everything.

Godmorgon!
Idag har jag förmodligen en bokad ridtur med Therese och för övrigt har jag lite olika planer. Får se vad som händer, har inte lust med så mycket alls. Somnade sent igår och känner mig sliten på något vis?
Whatever, väntar på frukost och efter det ska jag, mor min, Max och Tyson hämta upp Bamse i stallet och ta en långpromenad :-)
n
Några bilder från min och Jennys kvällstur igår. Det är verkligen skönt att rida när det är svalt och solen är påväg ner. Min pärla skötte sig perfekt!

Jag kan dina knep, dina trix och dina misslyckade försök. Jag kan läsa dig rakt igenom och faller av skratt varje gång jag ser dig försöka på någon lika dum som jag var.


L o v e


A combination of your most valuable

Godmorgon!
Från och med nu är jag och Jenny stallvakt! Carro och resten av gänget har åkt till ullared så vi är kvar och kollar så att alla levande varelserna vi har i stallet överlever. Solen lyser för fullt och jag ska med min familj åka ut till Taxinge och tillbringa dagen där. Svänger förbi stallet innan och smörjer in min älskades mule och kollar vatten m.m hos resten. Åker ut direkt efter vi varit på stranden också då det svalnat ner lite, det är så sjukt jobbigt att rida i denna värmen mitt på dagen!..

Give me everything tonight.

Åh, nu sitter jag här och ögonen mina går kors och tvärs så trött som jag är. Håller på att slocka framför skärmen..
Kvällen har varit världigt bra! Roligt folk men roliga diskutioner.

@Annas place!

Hej hopp.
Jag sitter färdigfixad hemma hos Anna och väntar på att lite kära vänner ska rulla in. Pumpar musik tillsammans med världens bästa tjejor. Livet är allt bra ibland.
Ses!

Sunmorning

Godmorgon.
Solen skiner in genom fönstret och jag ska aldeless strax bege mig till stallet. Min lillebror ska följa med mig som sällskap, schyst?

A friend is one who comes when others disappear


Bom bom bom, let me hear you.


20 dagar kvar

Godkväll.
Jag har precis lagt mig i sängen med mjukiskläder efter att ha spenderat kvällen med Rebecca och Lucas. Imorgon väntar en välplanerad dag vilket innebär promenad förmiddagen, stallet därefter och eftermiddagen/kvällen spenderas hos Anna med annat härligt folk förhoppningsvis.

Hur glädjen stiger

Hej nu är jag ny duschad, fixad och på klädd. Ska snart röra mig för att träffa min käre vän Rebecca.
Idag har det varit en lång dag i stallet. Har hunnit med att titta på Luvan/pawlos spekulanter, vara med under Skallepärs besiktning, rida, smörja, duscha Shadow, frisera Shadow, snacka skit och tja en hel del helt enkelt.

Its you, and me.

Godmorgon!
Jag vaknade tidigt idag. Ska strax ta mig ut på en promenad och efter det rulla ut till stallet. Vad som händer senare idag har jag ingen aning om. Ska höra med brudarna om dom har någonting planerat.
Red ju igår för första gången sedan jag åkte. Och jag har saknat min pärla, dock har vi mycket att ta igen.
Vi hörs!

Denmarkpics

Nu orkar jag inte lägga in flera, GODNATT.

Jag är ingenting utan dig.

Efter två timmars väntande är jag äntligen klar med alla bilder på Facebook. Har laddat upp ca 200 bilder från damnark och det har tagit åt helvetes lång tid. nu börjar jag äntligen bli klar och ska sova så fort jag stängt av datorn. Imorgon ska jag till stallet och hjälpa Carro med Skallepär som ska besiktas, och titta på Luvans spekulanter. Det ska bli spännande. Godnatt!

RSS 2.0