http://andreanystrom.devote.se

Jag tänkte bara informera er om att jag har flyttat min blogg till www.andreanystrom.devote.se. Så fortsätt att följa mig där!

Jag älskar mitt liv

Kom hem till mitt älskade hem för bara någon timme sedan, där det var tända ljus och middagen stod framdukad. Ja, livet kan verkligen vara bra ibland. Tog precis ut blåbärspajen ur ugnen. Jag och min mamma har för första gången baka egen blåbärspaj. Men vi får väl se hur den smakar. Den ser iallafall ätbar ut. Jag hoppade ju som sagt för Helena idag. Och det gick kanon! Vi tränade på vägar och avsprång, vilket både jag och Erica är dåliga på. Men efter dagens lektion är vi proffs! Hoppade ca 1m. Jag hoppas att Carro hittar Shadows papper så att vi ska tävla nästa helg! Jag är så taggad!

The more sand that has escaped from the hourglass of our life, the clearer we should see through it.

Slänger in några bilder från olika dagar när vi haft olika sminkningar.


A life without fame can be a good life, but fame without a life is no life at all

Det gick sjukt bra imorse. Både jag och Tyson tyckte att det var hur roligt som hellst och han var kanon duktig. Nu ska jag ut till stallet och fixa och dona med gänget. Sen ska det grillas innan jag ska träna för Helena! Jag längtar! :-) Jag hoppas att det går lika bra som förra gången.

Hipp hipp hurra!

Grattis Josefin!

Game

Godmorgon!
Jag och Tyson är fullt redo för våran första spårlektion. Det ska bli otroligt roligt och spännande. Jag är nyfiken på hur Tyson reagerar..
Igår fyllde Josefin år vilket firades på ordentligt hemma hos henne ute i Mariefred. Eftersom att jag skulle upp så pass tdigt idag så var jag tvungen att dra rätt tidigt. Fast det var nog lika bra det därför att jag nästan halvsov hela tågresan hem.. Nu måste vi kila!

Var inte rädd att göra misstag, dom är även dom lärorika.

Jag vaknade inatt med världens mensverk.. Och imorse blev jag väckt av min egna ''mardrdöm''. Jag var ute och promenerade, på en brygga med stora flytande plattor istället för brädor typ. Jag hoppade över varje hack, mellan plattorna eller hur jag nu ska förklara mig. Sen kröp en mörkhyad kille fram och la sig på den kommande plattan. Och på bröstet på sig själv la han någon annan, fast mycket mindre platta. Och den hoppade jag jämnfota på och kabom så tog han tag hun mina vrister och jag fastnade. Sen sa han typ ''det här har jag alltid velat göra'', '' jag har hört att du är ute och går mycket'' och sen vaknade jag.. Kass dröm va hahahah :-( Den var faktist obehaglig. Allt var liksom i detalj.. Fast den lät rätt rolig nu när jag skrev ner den hahah..

Jag är ute och promenerar vid kusensbacke....

img_5979 (MMS)

Jag är ute och promenerar vid kusensbacke. Det kom världens regnskur nyss, annars skiner solen. Fast just nu går jag längst vattnet och jag älskar den här vägen! Jag har hunnit vara i skolan och i stallet. Nu ska jag bara fördröja tiden medan min bror har träning och efter det bär det av för lite olika ärenden. :-)


YO, Nykvarns praktiska

Jag blev precis klar med ett test på datorn som bara sär elever som jag gör. Nejdå, inte sär bara lite speciella. Eller något. Jag är vrålghungrig och har inte tagit min medicin, dumma mig. Hur ska jag klara denna dag?
Jag tänkte gå ner och fixa mina naglar innan nästa lektion. Det lät bra. Vi hörs!


Klick

Godmorgon!
Nu måste jag rusa. Idag ska vi sminka Media-klassens modeller inför en plåtning! Det ska bli spännande.
Hejs!

Att ha en vän är som att vakna och känna att solen skiner.

Johanna och Tyson sover i min säng. Medans jag själv.. Fördröjer tiden eller något.

Akutens snabba svar

Typ såhär kommer jag att tillbringa min förmiddag. Jag ska gå med Johanna till skolan nu och sen bara dö här hemma i några timmar.
Glömde berätta att jag tillbringade hela 5 timmar på akuten igår. Rebecca har någon sjukdom som ingen verkar kunna sätta fingret på vad exakt det är. Det känns lite skumt. Hon är iallfall där nu igen, tredje gången inom en vecka. Höll henne i handen igår när hon skulle ta blodprov. Det var obehagligt att se, hon har sprutfobi och det var som i film. När man får panikångest ni vet, när man krälar med benen och vrider och vänder sig. Nej, det var obehagligt. Nu ska jag gå med Johanna till skolan, vi hörs!

19 sep

Godmorgon!
Jag ligger i min säng och lyssnar på regnet utanför och Tyson som snarkar. Det regnar på rätt ordentligt här utanför. Jag har johanna här brevidmig också. Jag börjar min praktik kl 1 och jobbar till stägning. Men har en date med Bella på Samuraj innan det.
Nu ska vi käka frulle. Makaroner och korv!

Storleken har ingen betydelse, det är insidan som talar.


When you eventually laugh at yourself.

Godkväll.
Jag var, som ni säkert märkte , en aning stressad tidigare idag. Nu mår jag iallafall bra och har haft en bra kväll. Käkade frukost/lunch på Max med bra sällskap. Var hos mina kusiner i Sollentuna resten av kvällen. Köpte med oss middag hem, Mcdonalds. Mmm.. Jag kan väl inte påstå att mitt matschema ser någo vidare bra ut. Men det skiter jag i. Nu sitter jag här, i matkoma ännu en gång idag.  Tänkte bara slänga en ett snabbt inlägg om att jag mår bra! Vi hörs imorgon guys.

Panik


För idag är det jag som är kung.

Har beslutat mig för att stanna hemma, i hålan. Men jag ska med Anna och Johanna till max och gödas. Det kan ju få upp humöret något iallafall. Glömde berätta att jag var på första kursmötet imorse. Jag och Tyson ska gå en nybörjar kurs i person spår. Och det ska bli otroligt spännande. Det känns bra att få jykken aktiverad också. Idag var det bara teori och nästa veckan börjar hårdträningen.

Tindra & Tyson

Jävla skit

Jag har ångest. Jag vet inte hur jag ska göra. Om jag ska vänta 2 timmar till nästa tåg eller skita i det. Jag är så hungrig att jag mår illa. Orkar inte med mera stress. Helvetes tåg säger jag bara. Fryser gör jag också..

En bild från gårdagens promenad.

Du får mig att må så bra

Hej vänner.
Mår dåligt när jag ser hur dålig jag har varit på att uppdatera. Mår ännu sämre när jag tänker på hur sterssad jag är. Enligt planen så skulle jag och Linda åka till Mariefred ikväll och umgås med våran plutt Josefin. Men efter en massa krångel med tågen så har allt skitit sig. Så jag har ingen jävla aning hur det blir.
Tränade för Helena idag. Det gick skit bra! Jag är så jävla nöjd! Hon gick i stadig och lugn form i både skritt och trav. Och hade tom en lång och lugn galopp. Har ärligt talat aldrig kännt henne arbeta med ryggen som idag. Så jag är sjukt nöjd över dagens ridpass! :-)

SUN

Godmorgon!
Frida väntar på mig och därför blir det ett kort inlägg. Idag är jag ledig från skolan, skönt, skönt, skööönt. Jag ska förbi Rebecca en sväng innan jag åker till stallet senare. Min plutt var på besök på sjukan igår så hon behöver nog lite extra kärlek. Nu måste jag rusa, hunden pinkar på sig!
Godmorgon Shadow!

Hittade denna artikel i tidningen idag och...

img_9974 (MMS)

Hittade denna artikel i tidningen idag och HIF sjukt är det inte? Jag menar, vem kommer på någonting sånt? Jag sitter i varje fall på någon tråkig lektion just nu. Det suger. Och jag vill ha en obepeace dräkt. Vill någon köpa en till mig?..


20-talet

Rubriken stämmer helt korektt. Idag hade vi 20-tals sminkning. Täckta, höga, smala, ditmålade ögonbryn, rosa kinder, pussmunsläppar och blek hy. Det vart snyggt på vissa och vissa inte. Ha ha. Det är alltid lika roligt att täcka brynen. Man ser ut att vara 90 år äldre.

WTF


Att visa sina svagheter är att visa sina styrkor

Det har varit en mycket bra dag! Ikväll tänker jag tillbringa all min tid i min säng, framför datorn och med min bästavän.
Första dagen på praktiken gick ovanligt bra. Och dom verkar lika nöjda som jag! Det är så kul när det går bra. Jag lärde mig kassan direkt och hjälpte många kunder. Josephine tar hand om Shadow idag så idag är jag ledig från stallet också. Ikväll somnar jag tidigt.
''Förlåt mamma..''

Lunchar på samuraj tillsammans med min kus...

img_1813 (MMS)

Lunchar på samuraj tillsammans med min kusin Bella. Första dagen har hittills gått kanon! Har lärt mig kassan, en del produkter och gjort en massa saker. Det är sjukt dessutom! Nu ska jag återgå till maten, hörs!


Godmorgon!

Jag ska göra mig iordning och sen pallra mig ner mot staden. Idag är det min första dag på The body shop. Det ska bli spännande och förhoppningsvis tycker de om mig så att jag får stanna. Tänkte showa lite grejer som jag fick med mig hem i lördags!

Godnatt! Sängen min är så varm och mmm.. H...

img_6658 (MMS)

Godnatt! Sängen min är så varm och mmm.. Har aldrig varit såhär trött förut. Skönheten på bilden gjorde min dag idag, och älskade hunden min. Även min älskade klass. Känner på mig att jag kommer att slockna vilken sekund som helst. Så därför avslutar jag här. Natti kära vänner!


Dumma mig

Såg att det var ett tag sen jag skrev sist. Jag har en massa bilder som ska upp här på bloggen. Men jag orkar aldrig uppdatera.. Fy på mig. Och inte för att göra saken värre. Men ni får inga bilder nu heller. Imorgon kanske!
Hejs

Nu är vi på G!

img_8623 (MMS)

Nu är vi på G!


Stinkande kräftor

Kom precis hem efter en trevlig kväll fylld av bra tjejer, kräftor och en hel del skratt. Mer hinner jag inte skriva. Klockan är mycket och jag har ställt klockan på 06.20. För att då ska vi med och hejja på Erica och Josephine som ska tävla.
Godnatt

colors

Nu springer jag ner till stan för några ärenden!


När livet suger hjälper alltid detta

Nu är det snabba puckar! Ska springa ner till macken och köpa chips och annat gott sen går jag mig raka vägen hem till Fridrutt. Kvällen har bestått av en ridtur i spöregn, mera regn, en dusch och avslutar med en myskväll hos en god vän.

Visst är mina naglar snygga? Jag använder ...

img_0150 (MMS)

Visst är mina naglar snygga? Jag använder exakt aldrig nagellack men efter denna nagel vecka har jag insätt att det faktiskt är rätt snyggt. Har dessutom ett rosa skydd till min telefon som passar utmärkt till färgen på naglarna. Sitter på bussen mot skolan nu. En buss för sen dock. Men det gör inte mig någonting. Har lady gaga som pumpar i öronen, love gaga!


Fortfarande vaken..


Det enda jag behöver.

Dagen har haft en massa blandade känslor, lycka, hat, irritation, lugn, stress, kärlek och tja, en hel del. Slutade iallafall bra. Myste en hel del med Shadow idag, friserade och proövade de nya prylarna. Allt satt perfekt och hon fick mig upp på toppen igen. Nu ska jag ge samma lycka till min andra favorit. Tyson och jag ska på kvällens sista promenad och sen krypa ner i sängen. Ikväll tänker jag faktiskt somna någorlunda tidigt.

Min sagohäst och min bästavän.

Att vara fast i andras tycke, är att inte kunna leva.

Godmorgon, godmorgon.
Jag borde egentligen pallra mig till bussen men jag orkar inte. Idag är jag otroligt trött och tänker mysa ner mig själv med mjukiskläder. Japp. Har en skål special K framför mig vilket jag kallar en bra start på dagen. ;-)

7

Dags för mig att lägga mig till sängs. Är sjukt trött och önskar att jag gjort det tidigare. Blä. Men vi hörs imorogn kära vänner! Godnatt.

Jag gillar mina kinesögon jag hade denna morgon.. Man kan ju undra hur trött jag var. Bjuder i varje fall på en ''dagens -outfit''!

Make, make, make over.

Dagen började väl inte sådär super. Hade totalt glömt bort att vi hade sovmorgon så jag var i 1 och en halv timme tidigare. Som tur var så va jag inte den enda. Blev otroligt nöjd idag på smink lektionen och Josefin var duktig som modell trotts mitt sega arbetande. Resten av tjejerna vart också grymt snygga.

Av linda
Av Ida
Av mig
Lindis

Fynda fynda!

Ännu en fullt planerad dag förbi. Har lagt mig ner i sängen och är precis hemkommen från SRK. Har fyndat en hel del då de har ''bytes dagar'' nu, eller vad dom nu kallar det. Fick med mig en hel del praktistka och biliga grejer hem. Vet däremot inte hur länge jag har användning för sakerna men det är skitsamma. Billigt är bäst!

Ett fleecetäcke 50:-
Benskydd bak + fram 100 :-
Benskydd bak 50 :- (ser helt oanvända ut)
Pullarträns 125 :-
Tyglar 25 :-

Nice va?

Älskar, älskar inte

Godkväll.
Jag har inte haft någon tid alls till att blogga de senaste dagarna. Men har en massa bilder att lägga upp från olika tillfällen. Jag är trött och måste duscha, så vi hörs!

Är påväg till skolan nu. Idag och hela vec...

img_2429 (MMS)

Är påväg till skolan nu. Idag och hela veckan framåt så har vi naglar. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad vi exakt ska göra, men jag antar att det blir mycket grundligt och mer åt vård hållet. Alltså inga gelenaglar eller liknande. Jag försov mig och promenerade till byvägen från mig på 7 min! Så jävla king!


Du styr, du bestämmer, du har makten.


Start

Där ser man! Nu är första steget taget, snart är jag ute på vägarna! Eller..? Jag ska inte vara för hastad, men jag kan ju alltid hoppas på att jag tar tag i det här och har mitt körkort i handen efter att jag blivit 18. Nästa år.. Nu gäller det bara att öva, öva, öva!

Häst, häst och lite mera häst.

Shadow ska somsagt stå idag. Gårdagens ridpass var väl lite av varje. Gick bara åt helvete i början, hennes huvud slog upp och ner konstant. Vilket gjorde mig rasande. Inte nog med det så hade hon tydligen glömt bort hur man galloperar. Hon gick mer upp än fram, som en studstsboll. Efter lite krigande så slappnade både hon och jag av. Tillslut gick hon någorlunda stadigt i formen och galoppen blev längre. Imorogn ska jag klättra och dagen där efter försöka rida henne av med lite energi. Jag är inte så perfekt jag heller som blir förbannad och faktist brukar ge upp. Det slutade iallafall bra och det är huvudsaken. Älskar min ängel ändå.


Happy birthday

Godmorgon!
Idag fyller min mormor år, hipp hipp hurra! Shadow får vila idag och jag ska endast tillbringa dagen med att baka tårtor, fixa och dona helt enkelt!

Man märker vilka man hör ihop med och inte.

Ögonlocken känns bra tunga efter en lång kväll. Drog mest runt, utan några som hellst planer. Vissa stunder var toppen medans andra var raka motsattsen. Nu är jag iallafall hemma vilket jag är glad över. Fick tillslut mina efterlängtade nudlar, det gjorde hela min kväll. Vi hörs imorgon!

Sitter och, rent utsagt glor in i väggen. ...

img_2440 (MMS)

Sitter och, rent utsagt glor in i väggen. Jag väntar på Frida, vi ska till stallet. Jag var ute och promenerade, när solen stekte som mest. Det var.. Varmt. Gick ca 5 km. Wow!.. Partaj är vad som står på listan för dagens planer. Om jag nu kommer iväg till stallet någongång.


Hösten är vacker.

Godmorgon!
Solen strålar och det känns som en riktig början-på-hösen-dag! Lite halvkyligt men ändå en värmande sol. Jag ska ut till Shadow och ta en lugn runda ut i skogen. Är sugen på att rida barbacka, men jag vet inte.

Du finns fortfarande

Jag borde gått och lagt mig för länge sen med Rebecca höll mig vaken. Kollade igenom min facebook och hittade några fina inlägg. Jag kunde inte sluta le när jag hittade det fjärde inlägget. Jag minns känslan, lyckan. Finner inga ord. Men jag saknar dig kompis.

Nämen!


Roffe

Nu börjar mina ögon kolla i kors. Det börjar alltså bli dags att gå och lägga sig kanske? Som ni säkert förstått så stannade jag hemma ikväll. Pallade inte dra ut, nej, absolut inte. Och nu börjar min rygg säga ifrån, vilket kanske är ett yttligare täcken på att jag borde gå och lägga mig. Vi får väl se.


Tummen upp

Var ute snabbt och ställde in min lillebrors cykel och fy fasen va kallt det är ute! Nu är hösten på god väg. Sitter annars och väntar på att min pappa ska komma hem med pizza, jag är vrål hungrig. Funderar på att ta ett bad därefter.. Är nämnligen fortfarande iskall.
Stötte på dessa snyggingar idag när jag kollade runt på Hööks hemsida. Im in love! Jag tycker att dem är sjukt coola och sportiga. Och om jag minns rätt tror jag att de var rätt billiga också, eller inte billiga. Men att de låg runt ett skapligt pris 1400:- tror jag? Hur som helst, jag gillar dom! Och mina ridstövlar är ju trasiga så jag kanske ska sattsa på dessa? Vad tycks?

Tyra Banks

Jag älskar den här bilden. Jag vet inte varför, kanske för att den är så enkel. Svartvit, porträtt fotad. Hon har en enkel sminkng med sotade svarta ögon. Blank och rak. Tja, den känns meningsfull. Har dock ingen aning om när den används men ändå. Jag gillar den!

Always

Jag vill så gärna dra ut, ha roligt och leva lite. Men men kropp säger starkt emot. Åh, får ångest. Det känns som att jag är fastklistrad. Fastklistrad i min egna säng, i mina egna mysiga kläder. Det låter rätt bra va? Börjar känna av träningsverken nu också..

Friday friday

Ligger djuptfrusen i min säng, trots att jag klätt på mig mjukisbyxor och tjocktröja.. Är helt ensam dessutom, inte ens hunden är hemma. Lugnt och skönt. Ridlektionen gick kanon idag, för alla. Så nu ska jag klicka in på Södertälje RKs hemsida och anmäla mig till Pay´n jumpen den 11. Somsagt. Bilderna kommer inte förens imorgon då jag får sladden till min kamera.
Jag har inte riktigt bestämt hur jag ska lägga upp de timmarna som är kvar av kvällen. Alternativen är väl att jag åker till Billy där han firas eller att jag stannar här i min säng. Det låter väl ganska självklart vilket jag bör välja, men jag är så sjukt trött och sliten att jag faktist inte vet om jag orkar åka ut till landet där Billy mf är. Fast det vore ju kul..

Ice

Ligger helt utslagen i min säng. Kom nyss in och snacka om att solen steker på rätt ordentligt här utanför. Tyson är nog lika trött som jag just nu och det känns som att jag fått min motion för idag. Men jag har en häst som väntar i stallet, så idag blir det hårdträning för mig. Och innan jag beger mig till stallet ska jag färga min systers hår. Aldrig får man en lugn stund.. Ha ha

Chef

Vovven piper, så nu beger jag mig ut på en promenix.

Do not talk about yourself - it will be done since you've gone


Stjärna

Godmorgon!

Uppdateringen har varit kass , tack jag vet. Men whatever, idag ska jag och Erika hoppträna för Frida igen. Och idag ska jag bestämma vilka klasser jag ska hoppa på tävlingen den 11. Igår var vi med Jossan på hennes träning för Niklas Haking. Och det såg ut att gå jätte bra. Tänkte sno hans övningar som de gjorde igår ha-ha. Men nu ska jag göra iordning frukost, jag är utsvulten!


Sitter på min projekt och företagande lekt...

img_7067 (MMS)

Sitter på min projekt och företagande lektion. Har lindas galet mysiga tjocktröja på mig. Jag frös som en idiot och drog på mig denna i Stl large. Vi ska skriva ner hur våra liv ser ut år 2030. Spännande..


Sitter på min projekt och företagande lekt...

img_7067 (MMS)

Sitter på min projekt och företagande lektion. Har lindas galet mysiga tjocktröja på mig. Jag frös som en idiot och drog på mig denna i Stl large. Vi ska skriva ner hur våra liv ser ut år 2030. Spännande..


RSS 2.0