söndag

Hellu igen
Jag har fullt upp med att platta mitt ny duschade hår som står åt alla håll, jag är inte ens snart klar och om 20 min ska jag springa till bussen. Jag ska möta upp Rebecca på stan, och om gud är på våran sida idag så har batutta öppet så vi kan köpa en vattenpipa. Men nu måste jag skynda!
Bye


pic

Bilderna från Anna som jag lovade er.
Grattis hjärtat


fredag-lördag

Dålig updatering, i know!
Fredag + Lördag har varit helt okej. Hos Anna i fredags vart det inte alls som jag trodde det skulle bli. Vi hade kul bortsätt från allt ''serious talk'' överallt. Men som tur var så var jag inte så delaktig i det. Jag trodde även att jag skulle få ta hand om alla den kvällen men det var nog bara mig själv jag behövde koncentrera mig på. Jag drog därifrån vid elva, halv tolv och sov i Nykvarn. Dagen efter drog jag in till stan och käkade, pratade framförallt tillsammans med Johanna och Anna. Efter det åkte jag hem och gjorde ingenting, låg i mitt vardagsrum och kollade på en hel del filmer. Det var mysigt (y). Såg bla 10 orsaker att hata dig, som gick på TV. Den filmen är så jävla bra! Jag älskar henne, jag älskar honom, jag älskar dom, jag älskar filmen! Han är så jävla snygg dessutom. Så kollade jag även på melodifestivalen som en idiot, jag blev bara arg och bråkade med min syster pga det.
Hejdå, bilder får ni snart

friiiiday

Tjenix
Jag sitter hemma hos Anna nu tillsammans med Johanna och Chris. De andra kommer snart så jag tänkte passa på att skriva lenn inlägg innan. Och aa.. Jag har inte så mycket mera på hjärtat. Bara att det kommer att bli riktigt nice ikväll! Jag känner mig dessutom lite bättre nu, fast fortfaande halsont :(
Bye


bild från någon helg för några veckor sen


Bra start på lovet

Hejs
Jag har precis kollat två avsnitt av Johan falk som verkligen fått mig piggare. Jag är nämnligen sjuk, håller iallafall på att bli. Jag gick på första lektionen idag och drog hem efter det. Känner mig inte alls bra, både halsont och varm. Det är så jävla surt!  Idag fick vi lov, Anna ska ha middag och jag är sjuk. Jag kommer antagligen bli den nyktra som tar hand om de andra.. Kul. Jag ska ta med mig kameran om mitt minne räcker, så ni kan få lite bilder. Nu ska jag kolla vidare på film, fast denna gång Green street hooligans! (y)
Puss

beeebis

Tjena
Jag kom nyss in till Ricky och vi har precis varit ute med hans bebis till hund. Vi väntar på att Rickys polare fares ska komma hit med vattenpipa. Sen får vi se vad som händer. Have a nice day.
puss


snille

Helluu
Jag sitter i skolan och väntar på att få sluta. Vi har 2 ½ timmars teknik som är sååå jävla tråkigt, fast jag har otroligt nog jobbat bra med det här arbetet, det beror nog på att jag tycker om att skriva. Som minst 10 lärare idag kommit fram och berömt mig för och har även sagt att jag borde bli journalist osv. Hur som hellst så slutar vi klockan tre då jag äntligen ska få träffa Johanna. Känns som en evighet sen sist. Vi får se vad vi ska hitta på.
Ha så kul babes


..


I die in your arms


(y)

Nu ni ska ni få höra.
Jag har världens bästa svenska lärare. Hon heter Therese och älskar mig.
Även fast jag är ett sär med dyslexi och dåliga betyg så tycker hon om mig
mer än någon, visst Therese? ;D Hon gav mig tom MVG på min nationella uppsatts
och det tar jag som ett extra bevis att hon älskar mig. PLUS att hon läser min blogg
och älskar att läsa om mina festliga helger och mina ''käsleksproblem'', det har hon sagt själv. 
Hur ska du klara dig när jag går ut 9an? Ja, det förblir ett problem vi båda ska förska
hitta ett svar på. Det kommer bli hårt men håller du fötterna på jorden och tittar upp
så klarar du det, precis som med allting annat! Nu ska jag sova så att jag slipper skolka
på första lektionen imorgon.
Puss och kram!


jag orkar inte vänta längre


jag verkligen hoppas nu.
jag behöver det mer än någonting annat,
för en gång skull.
ge mig turen jag behöver


hjärta

Hellu
Förlåt för en dålig updatering! Men jag har inte hunnit blogga. Ingenting speciellt har hänt tror jag.. Jag träffade min efterlängtade Sandra i lördags! Det kändes super, äntligen. Men nu måste jag fortsätta städa mitt rum som är täkt av kläder.. Suck.
Bye!


ibland, bara ibland tycker jag om mitt hår..


yes

ingenting, just ingenting kan ibland göra en så glad.
en enda person kan få en att må så bra, det är sött.
och jag älskar när du spelar med mig.

my friday

Sandys in my (h)
Bilder får förklara, för jag orkar verkligen inte.


dålig update

Tjingeling bloggen
Jag sitter här med min söta vän Rebecca och kom nyss hem från skolan. Klockan är bara ett men vi sket i hemkundskapen och vandrade hem till mig ist. Hur som hellst. Snart, när vi pallar gå ut i den dära äckliga snön dvs ska vi åka till Nadine. Jag skriver när vi är där.

Och btw, bara för att skryta lite så fick jag reslutatet av det senaste nationella vi gjorde. Och jag fick mitt första MVG, mycket duktig andrea lr vad säger ni? (y)
PuuuuuuuuussSommar nu tack


..


Gaaaaaaaaaaaaaaah! Jag behöver verkligen sommaren nu :(
GE MIG!


sommaren kommer att bli aldeles för bra

Tjena!
Jag har beslutat mig för att börja använda den rosa mobilen jag ville få såld förut. Så jag kollar igenom mitt gamla minneskort som jag inte kunde ha till den senaste mobilen pga att det var för litet. Och guuuuuuuud så mycket bilder, filmer och framförallt låtar det finns från sommaren! Andrea goes happy! Det är lite ovant med knappar osv men förhoppningsvis så lär jag mig snart. Nu ska jag fortsätta lägga över musik.
Bye


sommar nu tack


ta vara på dina chanser

När du märker att du gör fel, som vissa aldrig gör
rätta till det direkt istället för att bara se när allt
förstörs

måndag

Hej
Jag kom nyss hem från skolan. Det var lappar där det stod ''love is in the air'' osv , musik och hjärtan överallt i min skola idag. Suck säger jag bara. Såååå överdrivet. Hur som hellst, jag sket i min sista lektion och ska snart lägga mig i sängen och kolla på sex and the city tror jag.
Ha det så bra


det gäller att tro

Så små ord och blickar kan vara så varma samtidigt så osäkra.
Jag har inte sätt mina chanser, jag bara undrar, hur stora är det,
finns det ens några så kallade chanser? Existerar dom verkligen?
Jag behöver det här.
Det är nu jag bara kan hoppas


sex and the city gjorde min dag!

God kväll
Igår blev kvällen inte alls som planerad men ändå helt okej, till viss del. Vi var några styckna hemma hos Anna, jag och Johanna sov över där. Därför har jag bara varit hemma idag, rätt slut efter igår. Vi varken festade eller var ute, Robin drack dock. Men annars satt vi i Annas uppehållsrum och hade en massa diskutioner med Annas mamma. Det var kul. Abraham drog vid 3 och Robin blev utskickad vid 4-5 pga att han var så otroligt jobbig.. Suck.

Direkt efter att vi käkat frukost bastade vi och sen hämtade modern mig. Jag var hemma vid 3 och har kollat på sex and the city och tjockat mig på en Ben and Jerrys tills nu. Det gillar vi! Juste! Jag har glömt att berätta om våran läxa våra svenska lärare gett oss. Vi ska läsa 50 sidor varje vecka ur boken I taket lyser stjänorna. Jippi!.. Så nu ska jag läsa, hemskt.


my heartordet ''nej'' kan vara så jobbigt ibland..

Godmorgon
Jag äter min frukost, ben and jerrys! :D Hur som hellst, jag vaknade vid halv 12 och hoppade in i duschen direkt. Planer för dagen!? Jag ska så fort jag gjort iordning mig lite åka till Johanna och senare ikväll ska vi nog basta hos Anna. Annars händer ingenting speciellt skulle jag tro.
Bye


Me


Nunojj

Tjenare
Jag kom nyss hem, ovanligt tidigt för att vara fredag. Idag har jag inte gjort ett jävla skit. Jag har glidit runt i bilen med Dennis, Orre och Becca för det mesta. Var även hemma hos Dennis den sista timmen typ. Annars så har det varit rätt lugnt.
Hej så länge fuckface


sant

orden kan ibland inte beskriva hur mycket jag vill bli av med den ena och vinna den andra.
allting ska alltid ta de svåra svängarna, suck..


''allting är möjligt'', är det så?

Hellu
Jag ligger hos Rebecca och väntar på att hon ska komma ut ur duschen. Idag hade vi vårat skriftliga nationella prov i svenska. Som faktist gick bra! Min lärare påpekade tom det, wiho good for me. Jag och min blonda vän tog oss ner till stan efter skolan och käkade och nu sitter vi här, planlösa.
Imorgon är det fredag, helg alltså! Och som idag är vi lika planlösa inför helgen.. Men det är alla hjärtans dag så någonting måste väl hända?
Aja, bye


mm...

Godmorgon! 
Om 10 min ska jag börja röra mig till skolan där mitt och alla andras nationella prov väntar. Jag har hört att det var svårt... Suck. Men jag ska göra mitt bästa! ;)
Nu taggar jag
puss


Romme

Tjena!
En mycket trött och energifri Andrea här. Jag har varit i romme med skolan över en natt och kom hem för ca 1 timma sedan. Skönt att vara hemma igen. Vi hade jätte kul båda dagarna även fast jag och tjejerna första dagen tappade bort oss i skogen. Men efter ca 2 timmar så var vi ute i backen igen. Andra dagen vart lite mer som den skulle, eller snarare där den skulle. Dagrana var långa och det kändes som vi var där i en vecka. Hotellet vi bodde på var super fint! Där fanns det bastu, en jätte mysig matsal med öppen eld och i rummen fanns det platt tv och super sköna sängar! Haha, nu är jag hemma iallafall! Imorgon har jag mitt första nationella prov i svenska. Vi får väl se hur det går..
Bye! 


flera bilder kommer
Jag och Rebecca


trööööött

Tjena
Jag kom ut ur duschen för en stund sen och har inget alls för mig just nu. Ligger och skriver lite med Dennis och Johanna på msn. Roande.. Ska snart sätta på mig myskläder och vandra till becca, så fort jag orkar resa mig ur sängen dvs. Jag är helt slut från igår, all min enegri tog slut när vi kom hem till johanna. Idag iallafall, så efter att vi vaknat upp fick vi skjuts till max där vi käkade frukost (y). Efter det gick vi till stan där vi somnade i en snöhög. Vi har också fuckat ur med snacket och gjort värsta planera... Så bra! Så småning om tog jag bussen hem och nu sitter jag här.
Jaja, hejdå


vild kväll

Godmorgon!
Johanna sover fortfarande som jag förstår eftersom att vi inte somnade förens fyra inatt. Gårkvällens resultat vart mycket bra! Det var bra folk här och allting var under kontroll, bättre än sist. Det var bra stämning, så som det såg ut hade alla kul. Iallafall jag! ;) Nästa helg är det ju alla hjärtans dag! Det måste firas?
Nu får ni bilder


Otroligt fula bilder


Nu ska det supas!

Nu ska jag springa till bussen till Lina, planerna blev lite ändrade, såklart -.-
Nu drar jag!

Besvikelse och saknad är två bland guds värsta straff


mm

Hellu
Jag håller på att göra planer och fixa mig lite. Jag ska snart möta snyggingen Mikaela så ska vi fixa lite småfix och efter det rulla till Enhörna tillsammans med Anna. Vi brudar ska börja med lite ''tjejmiddag'' hos Johanna och senare kommer grabbsen då det förmodligen blir lite mer röj.


halva jag, just nu


(y)

Tjena!
Jag vaknade precis, klockan är inte ens halv 10 och jag sitter redan uppe? Konstigt. Datorn här hemma är nu fixad så äntligen kommer jag att komma igån med bloggen igen. Det senaste dagarna har varit speciella. Jag har träffat två mycket saknade personer som gjort mig haapppyy! Känns ovant efter 6 veckor men samtidigt otroligt bra! Hur som hellst så är jag taggad inför ikväll då jag och några till ska ha lite chillkrök hos Johanna igen. Kameran följer med dsv mycket bilder till bloggen imorgon!
Nu måste jag duscha och käka frulle.
Poss


-

Allting barar snurrar runt.
Så mycket posetivt samtidigt så mycket negativt.
Jag är så jävla förvirrad..


hos min älskade

Tjena!
Jag sitter hos Anna och väntar på att Kenny ska komma hit. Datorn hemma är fortfarande ur funktion men jag tror att den snart blir fixad, får väl hoppas iallafall. Har några små planer för dagen, ska träffa my friends och vi kanske drar på hockey. Så fort datorn hemma blivit fixad så lovar jag att börja skriva igen.
Hare så bra!


Foto av Anna


RSS 2.0