Gott nytt år allihopa!


pic'

Sista dagen på 2009 idag då! Det har varit ett mycket bra år. Men jag ser så mycket fram emot 2010. Jag har fått säkert 100 nya vänner och prövat på massa nya grejer som både fått mig att må bättre och en viss del sämre. Det bästa med 2009 var framför allt sommaren. Så mycket jag gjorde med mina älskade vänner, ingenting slår det. Jag ångrar ingenting som vi gjort under detta år. Det har verkligen varit super!



Jag hissar framför allt, mina nya vänner och allting roligt och bra vi gjort.



Jag dissar att jag prövade på lite fel grejer och att två av mina närmaste vänner har åkt in, eller snart om vi inte har världens tur. Jag dissar även mitt dåliga intresse i skolan! Och 2009´s kärlek. Sen tror jag inte att det är något mera.


massa bilder från det underbara året


onsdag ?

Tjenare
Tyvär hann jag inte skriva någonting igår kväll. Jag kom hem vid halv 1 och slockade direkt. Och endå så vaknade jag 1 imorse! Så himla irriterade att jag ska sova så länge varje dag.. Whatever, igår vid 5-tiden mötte jag Anna, Johanna och Evve. Vi drog till Kenny och var där i någon timme. Efter det tog jag, Kenny och Anna bussen in till stan då Kenny åkte till Jeppson och vi till Mcdonalds och käkade. Sen vare bussen mot Lina hage igen då kvällen slutade med att Anna, jag, Kenny, Jeppson och Chris satt hemma hos Anna i ett utav hennes uppehållsrum. Vi gjorde inte någonting speciellt, sjöng, drack öl och bara umgicks. ;)

- Anna- Jag, Johanna och Evve- Niklas som också var där ett tag, jag och Johanna
- Anna på MC-Chris hos anna


onsdag

Godmorgon
Lite sent kanske? Jag vaknade vid 12 idag. Jag är stolt över mig själv som faktist gick upp en timme tidigare än vanligt, även fast jag somnade vid 3-4 igår. Jag har bara degat framför min TV hela morgonen. Jag hoppas att det blir lite röj idag? Har kontaktat Joanna (som vi var hos igår) och frågat om kvällen men inte fått något svar ännu. Jag hoppas att brudarna och jag drar dit, det skulle vara kul. Och jag har inte festat på länge så det blir bra ;).
Puss


han är så jävla tung


Godnatt


det är inte slut, jag ska kämpa för att det inte ska vara det.

Vart har ni hamnat, vart har jag er? Det har gått för långt nu, vi saknar er. Kom hem nu. Det blir för jobbigt utan era planer, psykutbrott och bus. Ingen är som er, ingen kan ta eran plats.
Ni gick över gränsen och klandrade er. Men jag får bita ihop tills jag får klara besked och be för det bästa. Hur svårt det än är när man vart man än vänder sig får flashbacks från någonting vi tillsammans har gjort. Många väntade på den här dagen även många som är glada och säkert känner sig nöjda. Det som gör mig mest arg är att det flesta tror och antar. Dom snackar för det dom tror, inte vet. Det gör mig arg. Dom vet ingenting, jävla idioter som skapar rykten för någonting dom egentligen inte alls vet någonting om.
På så kort tid har vi allihopa skapat minnen som följer en genom livet. På den hära tiden har jag lärt känna er och ni mig bättre än många. Ni ställde upp och fanns där, för när man tänker igenom så ångrar jag ingenting. Även fast jag gjort en del mindre bra saker så klarar jag mig. Ingenting att gråta för. Alla saknar er och undrar vad som har hänt. Så många som är oroliga och ber för att få er tillbaka.
Ingen utav oss får tappat hoppet nu. Vi klarar oss igenom det här som vi tillsammans klarat oss igenom allting annat. Så småning om är vi samlade igen. Den dagen kan vara om en månad, 6 månader, ett år, två år? Det kan vara när som hellst. Vi kämpar för att få träffa er, jag skulle bli nöjd om bara 10 minuter var möjligt. Hur töntigt det än låter så går tårarna inte att hålla inne. Att träffa er är en vana, minst ett samtal om dagen från någon av er är en vana. Det har snart gått en vecka och jag känner mig redan som jag gör. Tugnt, tomt och helt förstörd rättare sagt. jag förstår inte hur varken jag eller 'någon annan nära vän' till er ska klara sig. Två dagar utan er brukar kännas konstigt. Men nu kan det ta hur lång tid som hellst. Tanken av att inte få se er på en sådan lång tid ger mig känslor som verkligen får mig neråt. När vi umgicks var det som två av mina bästa tjejkompisar. Helt otroligt, känslorna går inte att förklara. Jag tänker på er hela tiden, lyssnar på låter vi spelat, undrar när ni kommer hem och ber hela tiden för att det blir snart. Utan er känns det bara inte tomt i omgivningen, jag känner mig tom. Jag är så glad över att jag har mina andra kvar, vi kämpar tillsammans. Ingen får ge upp nu, ni klarar er igenom det här och även vi.


dåligt med röj!

Hejs
Jag kom hem för ca en timme sedan. Jag och brudarna var i stan på världens mest lugnaste och tråkigaste fest. Var 11 pers närvarande, och det låter mycket med det var det inte! Imorgon ska vi nog dit igen, då det blir mycket röj! För att ännu en till lugn och tråkig fest tillåter jag inte ;). Tyvär var kameran inte med, men imorgon lovar jag att den följer med.
Puss


En mobilbild från i höstas
- Nyvakna


Saknaden till dig är obeskrivlig S

Godmorgon
Jag sitter och skriver med världens bästa lärare Lena på msn och ska snart börja göra mig lite smått iordning. Jag blev väckt idag igen, av att robbin smsade mig vid halv 9? Vem fan är vaken då, efter det vid 10-11 ringde Johanna mig. Senare vid 12 väckte Kenny mig med ett sms. Usch, jag hatar att bli väckt. Jag somnade iallafall om och vaknade vid 1 igen. Åker snart till Cphörnan där jag faktist inte har någon aning om vad vi ska göra. Hörs senare i Enhörna!
pos


En bild från ridtiden.
Till vänster Jag och Sarabi - Sandra och Shadow efter
en tävling på SRK. Den gången kom vi 4:a tror jag! ;)
Så nu, en läsarfråga!
Vad tycker du om hästar?


en överbloggande Andrea här

Jag behöver hjälp med en ny design! Någon gullig där ute som skulle vela hjälpa mig? Det vore suuuper. 
Jag får ångest, hjälp mig. 

varför finner aldrig jag den kallade kärleken?


samma bild igen, ber om ursäkt för den dåliga variationen.
Men, godnatt!


det är så mycket jobbigare än det verkar

Jag kan skratta och må bra, men innerst inne känns allting fel. Vart jag än befinner mig så finns det minnen. Vad har ni ställt till med mina bumbibär? Aldrig mera någonting sånthär tack.


night

Godkväll
Klockan är 1 och jag är fortfarande uppe, även fast jag borde sova.
Tjockar mig med Ben and jerry´s,  så tungt. Även gott.
Nu ska jag lägga mig. Men innan! Så måste jag spela lite poker, som
jag otroligt nog inte gjort ikväll.
Godnatt


nörd

Jag kom nyss ut ur duschen och sitter och äter toffifee.
Jag ska snart logga in på facebook och lira lite poker innan jag går och lägger mig. HAHA va gay dett lät.
Yes, nya drogen.
Hejdå

man slutar inte undra

Hejs
Jag sitter i Johannas kök och målar naglarna medans Johanna slingar sitt hår. Resultatet på naglarna blev väl.. Halvbra. Hur som hellst, vi kom hem från stan för ca 10 min sen där vi käkade, köpte cigg och lite kläder. Ikväll har jag faktist ingenaning om vad som händer? Vi lär väl träffa Kenny och Chris när vi är klara här. Vi får se.
Hejdå 


onykter och bra bild


morgonnyheten kunde blivit bättre..

Godmorgon
Jag sitter nykvaken och har precs tvättat av gårdagens smink som jag inte orkade tvätta bort igår. Jag vaknade nyss, och tvingade mig upp ur sängen för att hinna med två bussen till stan. Ska möta Johanna, Anna, Kenny och Evve, där dom ska köpa kläder till nyår. Själv ska jag bara köpa ett nagellack, för just nu är det det enda jag behöver. Och skor.. Men det tar jag en annan dag.
Ca 5 min efter att jag klivit ur sängen, fick jag ett sms som gav tusen olika känslor. Så just nu har jag bara en massa tankar och en massa känslor innuti mig. Det känns inte  bra, verkligen inte. Men jag får bita ihop. Nu måste jag börja fixa mig lite.
poss

nattblogg

En arg Andrea här. Loggade precis ut ur facebook efter ca tre timmars spelande. Det gick bra, jag är grym men pengarna bara försvann ibland och jag hajja inte riktigt vad som hände. Vilket gjorde mig arg, även min nacke förstärker ilskan med den jävla smärtan jag får av att sitta vid datorn. Hursom helst, nog pratat om poker. Jag ska borsta tänderna, tvätta bort sminket och lägga mig i älskling sängen efter det. Mehe.
Godnatt


poker

Tjenare
Jag sitter inne på facebook och har den senaste timmen spelat poker och ska fortsätta så fort jag är klar med detta inlägg. Min nya grej ;). Nu ska jag sätta på damp musik och fortsätta.
Poker is a drooooog.


my boys

Ni gör mig orolig, även fast jag egentligen kanske inte borde bry mig så mycket.
Tankarna slutar inte snurra i mitt huvud, då man tycker att jag kanske borde tänka mindre.
Det känns så mycket större än vad det kanske är, jag vill bara inte tappa er. Hur konstigt det än låter. Vad har ni ställt till med, lös det fort innan saknandet börjar.


lyckad lördag kväll/natt

Hejs!
Igår efter middagen hos mormor rullade jag mot enhörna där jag träffade min underbara brudar. Vi var ute en stund i enhörna innan vi åkte mot Lina där vi skulle köpa cigg. Efter resan till Lina åkte vi allihopa hem till Evve där vi skulle stanna över natten. Vi kom dit vid 11 tiden då vi inte gjorde någonting alls. Anna masserade mig, vi snackade ''skvaller''  osv, tjejsnack ni vet. Vid 1 tiden gick vi ner och käkade mackor, efter det vid 2 tiden gick vi en promenad med hunden upp till missionshuset (?) där vi försökte skrämma upp oss lite. Som dock inte gick så bra, istället fick vi ett gott skratt då Johanna halkade med ena benet upp i luften. Vi kom väl in någon gång och fortsatte med tjejpratet, ämnen som, sex, andra tjejer, bråk, killar osv. Tillslut vid 5-6 tiden slocknade vi alla fyra. Så idag har vi bara varit vid isen och kollar när grabbsen spelat hockey, mycket händelserikt match... Verkligen. Nu är jag hemma iallafall och ska snart kolla på film med massa gott.
Puss 



idioten Evve sprang runt med världens läskigaste tomtemask.
Hon hoppade upp från olika hål och skrämmde oss säkert 10
gånger. Dumhuve
 


kämpa

Har bara sminket kvar och efter det rullar jag upp till min söta mormor. Ska käka och träffa svenne släckten. Efter det har jag ju somsagt bestämt mig för att träffa brudarna. Nu måste jag skynda mig.
pospos

visst är mina tofflor söta?


precis


lördag

Godmorgon!
Jag vaknade ovanligt tidigt idag, redan vid elva. Whatever, jag hade fullt upp igår och hann inte blogga. Jag kom nyss ut ur duschen och ska göra mig iordning till ännu en till middag, fast hos min mormor denna gång. Jag har suttit hemma i tre dagar nu så idag ska jag ut! Antagligen träffa Anna och Johanna. Vet någon om någon fest någonstans så säg till! Nu måste jag käka frulle.
puss


Sandra&me


..

i wanted you baby


sandra snarkar

Godmorgon
Jag och Sandra vaknade för ca en timme sen och har inte gjort ngt annat än att målat naglarna och kollat på the hills. Jag ska snart till siba och byta mobilen jag fick igår till en annan. Idag ska jag till min farmor och fira jul med dom från min pappas sida. Mmmm... Mycket intressant. Hur var eran jul? Säkert jätte bra, heh..
Hejdå


julafton

God Jul folket


julafton

Hej
Just nu är klockan exakt 23.59 om bara en minut är det julafton. Jag ska röra mig mot sängen så fort jag är klar vid datorn. Nuuuuu är klockan 00.00 och vart är tomten? Aja, jag ska försöka sova nu så att det blir morgon någongång så att vi kan få allting överstökat. Tihi, god jul allesammans.
Puss och godnatt!


uttråkade jag

Jag kom nyss ut ur duschen efter en kylig dag. Att det kan vara såhär kallt är ju inte möjligt? Nu ska jag inte göra någonting speciellt, julfixa lite kanske. Nej, jag har ingenaning faktist. Imorgon är det julafton, det innebär alltså julklappar, wihooo.. Jaja, slutskrivet. Vi höres senare
puss


precis


dan före doppardan

Hellu
Jag sitter hemma hos Johanna igen, vi kom precis hem från hesten. Snart rullar vi in mot ekeby där vi ska träffa bävern osv, efter det rullar jag nog hem. Skriver där.
pospos


dan före dan före doppardan

Godkväll
Jag sitter hos Johanna och ska sova här inatt. Vi kom nyss in från att ha varit ute med folket och smällt smällare och vandrat runt på landet. Det är kallt som in i helvette ute och jag fryser fortfarande och det är jättejobbig att skriva.. Usch. Johanna målar naglar och det luktar nagellack i hela rummet :) Jag har inte så mycket mera att säga, vi hörs imorgon om inte senare ikväll!
Puss


tisdag

Tjinix
Jag kom nyss hem från sthlm. Vi träffade några kusiner från min mammas släkt och gick runt i gamla stan. Wiho.. Jag är iallafall äntligen hemma och ska ge mig iväg till Jeppson nu där det redan är lite folk skulle jag tro. Nu måste jag fixa det sista innan jag drar.
Hejdå


en bild från idag


yo


stressad

Hej
Jag är en aning stressad precis som rubriken säger och det är så jääälva jobbigt när alla bombar mig med sms, det gör mig tjurig. Ussch jag hatar stress! Hur som helst, jag ska till Stockholm tillsammans med min mammi och syster och jag har ingenaning om vad vi ska göra, köpa julklappar tror jag? Nu måste jag skynda mig. Suck'
Hejdå


i like it


hata beslutsångest

Godmorgon
Jag vaknade för ca en timme sen och har inte gjort någonting alls sen dess. Det är söndag och jag ska bara ta det lugnt idag, ingenting lär väl endå hända? Det går verkligen inte att beskriva hur skönt det är med lov! Lovet ska utnyttjas till 100%. Jag sitter faktist och funderar över gymnasievalet, jag beslutångest över vilket jag ska välja som förstahandsval. Det blir antingen Måleri på Teknikgymnasiet eller Stylist på Nykvarns praktiska. Jag behöver hjälp att välja, hjälp mig!


jag är trött på dig nu


du förstår inte hur mycket
du förstör och hur mycket
jag vill bli av med dig.
stick någongång


flera bilder på facebook

Godkväll
Jag kom hem för ca 30 min sen och har laddat upp en hel del bilder på facebook. Jag tänkte även dela med mig lite av bilderna till er läsare. Kvällen har varit mysig och super bra. Brudarna rulla in vid 7tiden då vi började med att käka, efter det så drog vi dumt nog in till stan då vi skulle på fest. Men allt sket sig så vi tog bussen ut till Johanna igen där vi åt, bastade, sprang ut i snön och bara hade allmänt tjejprat.
Skriver nog snart igen!
Puss



aldrig


jag vill inte in i leken igen


lördag

Godmorgon
Jag kom precis ut ur duschen och ska bara klä på mig och sen pallra mig till västergård där jag ska sola. Jag blev väckt vid halv elva av att Anna ringde mig, vaknade även utan huvudverk konstigt nog. Gårkvällen var helt okej. Vi var på fest i roselund där det pallrade omkring massa idioter, från att brudarna började strippa och strula med varandra till att grabbarna slogs. Hur som helst, nu ska jag börja klä på mig.
puss


..


sluta få mig tillbaka på spåret


party

Tjena
En taggad Andrea här. Kom precis hem från systemet där grabbarna köpte dricka till en förhoppningsvis bra kväll. Jag sitter hemma hos johanna och ska snart göra mig iordning, Anna kommer snart så så småningom drar vi på fest med några av de närmaste. Det kommer att bli en lyckad kväll och imorgon blir det tjejmiddag hos Johanna. Vi får höras senare, om inte imorgon.
Pospos


jag älskar dig


...

omgiven av en hel del idioter
negativa som posetiva
endå älskar jag det
ibland..


bort men snön och hit med värmen

Dålig uppdatering ännu en gång. Men de senaste dagarna har inte sett särskillt speciella ut. Jag har blivit mulad ett x antal gånger och börjar redan tröttna. Grabbarna i skolan bar ut mig och Nadine ut i snön och dränkte oss i snö. Våra strumpor, byxor och tröjor var dyngsura. Även mitt linne jag hade under eftersom att de tröck in snö innanför. Whatever, imorgon är det fredag och även första dagen på lovet. Hur bra är inte det? Gud så glad jag är över att det äntligen är här. Nu ska jag fortsätta prata i telefon med Anna.
puss


i still love you


snöööööööööööö

Tjena
Jag kom in från självaste narnia för ca 10 min sen. Det är jätte mycket snö ute! Jag klarade en hel skoldag utan en enda mulning/snöboll. Hur som helst, jag sitter här med nymålade naglar och ska snart ta bussen till stan där jag ska möta upp Anna och Johanna. Jag har inte haft tid med datorn dom två senaste dagarna och därför inte varit aktiv i bloggen. Idag ska vi nog åka pulka, vi måste ju utnyttja snön när den väl är framme ;)
Nu ska jag fixa det sista innan jag tar bussen till staden hehe.
puss


..


jag saknar dig


söndag

Hejs
Jag kom hem för ca 30 min sen. Jag har inte gjort något speciellt alls idag. Anna kom hit vid tre, sen hämtade Dennis upp oss någon timme senare då vi gled runt och senare mötte vi johanna i stan där vi käkade. Så, nu ska jag försöka stå ut med 4 skoldagar och be för att inte dö..
puss


lalalalala

Tjena
Jag sitter hemma tillsammans med Anna och vi ska börja fixa oss nu. När vi är klara hämtar nog dennis upp oss. Lite senare ska vi träffa johanna och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på ;)
puss


treveckors lov om 5 dagar!!

Godmorgon
Jag vaknade precis och ligger fortfarande i sängen.Klockan är elva och jag är vaken! Jag somnade vid tre igår och endå så är jag vaken såhär tidigt. Mitt rum var nystädat när jag kom hem igår, mihi min mammi älskar mig verkligen. Idag ska jag bara ta det lugnt, jag ska försöka få hit mina pärlor johanna och anna så kan vi kanske kolla på någon rulle och prata om igår, eller något i den stilen..
Nu ska jag duscha
Puss


ja

jag stannar kvar och krigar, kommer aldrig att besegras, kommer aldrig att ge upp mitt liv som jag en gång gjort. jag kommer stanna här, för jag vet att det är värt det.

Godnatt 


party baby

Okej, jag ljög. Sängen ropade inte, vilket jag känner att den gör nu. Min rygg gör ont och jag pratar djupt med sandra som inte alltid uppmuntrar en. Tyck synd om mig/oss. Hehe.. Jag tänkte vara lite bussig och lägga upp några få bilder från kvällen, men bara några! Eftersom att jag posar sååååå snyggt på resten av de andra bilderna..




ja, vi är så snygga.


lördag

Jag kom nyss hem från en grym kväll. Chillkrökade hemma hos jocke, riktigt bra. Därvarande var några av de närmaste, vilket var skönt. Jag hade iallafall roligt och jag tror att de andra också hade det. Nu ropar sängen efter mig så jag ska pallra mig till sömns.
Bilder kommer imorgon
Godnatt


nu är johanna vaken ;)


lördag

Godmorgon
Johanna sover fortfarande som jag också borde göra. Men eftersom att 'fröken jag' alltid vaknar först så gör jag inte det. Igår hände inte mycket alls, jag och johanna åkte till gårn där det var en massa folk, dock mycket ocosialt folk. En del skulle hem vid 9 för att lana wow? Där satt vi hela kvällen. Vid elva skulle vi tagga hem, då kenny var jätte jobbig och kastade runt mig, slog mig osv. Jobbigberoende javisst. Hur som helst så beslöt jag mig för att sova kvar i enhörna, vi får se vad den här dagen har att erbjuda. Något bra förhoppningsvis.


så kan det vara

Jag kom precis till johanna och vi ska snart dra här ifrån. Jag har tillbringat dagen hos en logoped som ni redan vet, resultatet får vi på tisdag. De kom i varje fall fram till att jag hade svårigheter i att läsa och skriva. Haha, sen ska jag på något WISC-test? Aja, det är komplicerat. Nu ska jag springa till bussen. Ha det bra!
puss

..

kan man sakna någonting man aldrig haft?
någonting som gjorde en lyckligast i världen 
men samtidigt gav känslan att ge upp allt.
jag nådde aldrig målet, det jag kämpade för
i över ett år. du har gett mig en rädsla för
livet, något som sitter kvar föralltid. jag vågar
inte längre, du förstörde mitt förtroende.
och endå så vill jag fortsätta.

fredag, vad händer ikväll?

Godmorgon
Jag vaknade precis och började dagen med att städa rummet. Jag orkade längre inte se ett bombnedslag, mitt rum med andra ord. Jag börjar bli förkyld och kan knappt andas genom näsan och min röst låter ännu mer manig än vad det brukar. Buhu ;(. Jag ska börja fixa mig nu.
Jag skriver senare
puss


summer


...

försök inte att gömma dig, verkligheten kommer endå ikapp

weekend


skratt med kisse

Japp, en övertrött andrea som skrattar åt? Anna klump? Mähähäh..
Whatever, skolan gick bra idag! Jag kommer gå ut första terminen i 9an med ett G i matte och svenska! Wiho. Efter skolan mötte jag upp johanna, åt på nancys, pluggade på gårn och tillslut gick vi hem till bella och kollade på bröderna grimm. Jag berättade om en katt som jag hittade när jag var ute och red för typ ett halvår sedan och anna slutade inte skratta när jag förklarade hur den spydde. HAHA. Jag sitter för mig själv med världens skrattatttaakkk... Men nu ska jag sova, försöka iaf!
Godnatt


äntligen

På fredag ska jag till en logoped. Äntligen säger jag bara! Har väntat i över ett halvår nu. Tiden där skulle dröja i ca 6 timmar sa hon och jag höll på att dö redan när modern berättade det. Jag kommer bli sjuuukt rastlös. Men det lär väl gå bra..   


Du gör mig besviken för ofta för att kunna hålla kvar mig där jag står.
Vi betyder ingenting för varandra längre, varken du för mig eller jag för
dig. Inte sant? Du bevisar det bra i varje fall.
Visst vet jag hur du tycker och tänker, men fortfarande så tycker jag
att du borde behanlda mig bättre än vad du försöker göra.


jag behöver lov

Då var man hemma igen då. Jag borde egentligen ligga i sängen och kolla på desperate housevives nu. Så fort jag är klar här ska jag renskriva min svenska så att jag går ut den här terminen med ett G i svenska för jag har verkligen inte råd med flera IGn. Dagen för övrigt har inte alls varit speciell. Jag och rebecca träffade madde och sandra efter skolan, vilket var väldigt skönt eftersom att jag och sandra hade en del att prata om. Efter blev vi upphämtade och gled runt i saaben tillsammans med dennis och fadi. Vilket inte heller var så händelserikt. Nu ska jag kolla det sista på DH och sen försöka renskriva uppsattsen.

Ojuste! Mobilen gick sönder idag. Pga att min ilska inte alltid kan hålla sig där den ska och gick ut över min telebaba som åkte i golvet. 9 bitar tror jag flög runt? Jag har nog aldrig sätt en mobil i det skicket om jag ska vara ärlig.. Sån tur att jag har andra att använda tills jag får en ny då.
Jaja, hejdå


jag klarar inte av vintern längre

Godmorgon
Jag gick precis upp ur sängen och orkar knappt hålla ögonen öppna. Igår var besökte jag och rebecca scania som jag skrev tidigare igår. Och, som jag redan visste innan var scania inte min grej. Jag skulle kunna gå där för pengarna, jag menar 6 lax år 1, 9 år 2 och 12 år 3? Vad jag har hört iallafall. Idag har jag ingenaning om vad som händer. Vi får se vad dagen har att erbjuda.
puss


det är snart jul och vi har fortfarande inte fått någon snö?
damp.


lalalal, intresseklubben antecknar

Jag sitter hemma hos rebecca och ska göra oss iordning och sen rulla till scania. Javisst, egentligen vet jag inte varför jag ens ska dit eftersom att jag inte alls är intresserade av motorer? Eller vad det nu är dom håller på med. Men modern bad mig gå och varför inte, dom bjuder säkert på bullar. Nu ska jag bråka med becca, heh.
Hejdå


Måndag

Godmorgon
Det blev inget inlägg igår när jag kom hem. Gjorde ingenting speciellt igår, solade och kollade på film. Dog house? Heeeelt körd film + ett dåligt slut. Nu iallafall försöker jag fixa mig men fastnade här vid datorn. Skriver senare
puss

Föressten! Är det någon mer än jag som ska till scanias öppethus ikväll?


mm

Godmorgon
Jag kom nyss ut ur duschen och johanna drog precis. Igår var vi hos johanna hela kvällen med anna, bella, evve, kenny, lillante, nisse, emil, michel, jocke, elin var också med ett tag. Jag och johanna, tog sista bussen till max och käkade. Efter det var klockan ca ett då vi pallrade oss hem till mig, med ett mycket roligt samtalsämne hehe.. Hur som helst, vi vaknade vid ett och jag hoppade in i duschen och johanna drog till stallet. Ska snart träffas igen och sola. Äntligen! Sist jag solade var ett tag sen och jag måste börja sola oftare. Aja, jag vet att era antekningslistor är fulla av nödvändig information nu. Haha
hejdå


i love you, today, tomorrow, forever


ingen är som dig

Jag sitter i enhörna och bara pratar igenom allting tillsammans med världens finaste. Jag är så glad att jag har dig Johanna! När vi är klara med våra 'serious talk' så ska vi väl börja planera för kvällen. Förhoppningsvis får vi ha johannas hus för oss själva i några timmar. Men jag ska göra mig i ordning nu och skriver säkert snart igen.
puss


jag vill ha sommar.


en fin låt, som stämmer


stämmer det..?

Jag vill inte tro på orden och vet faktist inte om jag gör det.
jag önskar att saker och ting kunde vara som det borde.
enkelt, smidigt och bra. när ska livet sluta leka med en?
jag undrar varje dag vilka vägar jag ska välja och hur jag
ska ta mig igenom dem. är allas 15 åringars liv lika händelserika
som mitt? jag skulle inte tro det, jag har varit med om
mycket för min ålder. ibland undrar jag om det till och med
är för mycket? även fast jag tycker om vissa av dem sidorna
väldigt mycket.

hur som helst, nu är det dags för frulle..


morgon

Godmorgon
Klockan är 09.16 och jag är redan vaken. Inte nog med det, jag har varit vaken i två timmar snart? Jag kunde inte somna om efter att jag varit upp och druckit vid klockan 7 imorse, otroligt nog. Jag såg presic på årets julkalender också, supersnällasilversara och stålhenrik om jag minns rätt? Jag blev lite fundersam, för man undrar ju hur de små barnen kan sitta och kolla på något sånt. Hur som helst, jag ska väl antagligen vänta på att johanna ska vakna och sen göra upp planer för dagen. Ska försöka få in en solning någonstans också. Jag ska väl försöka roa mig lite nu?
puss


old pic'

Godkväll
Jag kom hem från kära cphörnan för ca 20 min sen. Kvällen har varit livfull men samtidigt inte. Hur som helst, så var det en massa hemma hos fadi och krökade. Det var nice, det flesta av alla idioter som var där levde sina egna världar, om ni förstår vad jag menar. Jag ska kolla vad bilddagboken har att erbjuda och sen försöka sova. Vi får se vad morgondagen har att bjuda på. Jag skriver när jag vaknar!
godnatt


pluggheeest

Godmorgon
Jag stannade hemma dom två första lektionerna idag pga att jag har vääärldens mensverk. Buhu, jag ska i varje fall till hemkundskapen där vi har prov där idag. Eftersom att det är onödigt att få IG i ett ämne som man inte behöver anstränga sig i så väljer jag att pallra mig till brunnsäng och få ett betyg. Wiho, jag är så nolifer -.-'. Nu kommer det något ännu bättre, jag ska nu så fort jag är klar med bloggen skriva rent min uppsatts om praktiken som skulle varit inne för kanske 2 månader sen?.. Jag känner att jag är väldigt bra engagerad i skolan. Men först ska jag försöka äta någonting innan jag börjar nörda mig.
puss


i miss the suuuummer


chill it out, take it slow

Tjena
Jag sitter och väntar på att världens segaste johanna ska svara på mina sms. Planerna för idag är väl att plugga, plugga och kanske plugga lite till. Även fast jag själv vet att jag inte kommer att göra det.. Snillet Johanna ska hjälpa mig så att jag blir av med lite IGvarningar. Så jag ska försöka anstränga mig lite. Hur som helst så ska jag börja göra mig iordning nu innan modern kommer hem och börjar tjata.
puss


labyrint


morgonseg

Godmorgon
Jag sitter och käkar frukost och ska om en stund börja platta min hår. Jag är redan en lektion försenad, men helt ärligt bryr jag mig inte. Imorgon har jag so prov i think? Någonting modern sa, och jag har ingenaning om hur hon visste det. Whatever, jag skriver när jag kommer hem om jag inte har något bättre för mig. :)
bye


sarabi

jag känner hur det varje dag svider när
tankarna inte slutar yra runt i mitt huvud.
du är fast hos mig och hur konstigt det än
låter så saknar jag dig mer än någonsin.
jag ger allt för att jag ska få dig tillbaka.
för att för mig var du värd världen, aldrig
skulle jag ha lämnat dig om det inte blev
som det blev. hur 'töntigt' det än låter så 
säger jag av ärlighet hur mycket du verkligen
betydde för mig. jag har aldrig litat på 
någon som jag kunde lita på dig, för att
vi var mer än gjorda för varanda. vi läste
varandras tankar och hade samma känslor.
vi ställde upp för varandra. det går helt
enkelt inte att skriva ut ord utan att tårarna
rinner. minnen och bilder bläddras upp i 
mitt huvud om och om igen. tankarna om
oss tar aldrig slut. känslorna för dig kan inte
skrivas ut utan att ta en evighet. jag väntar
varje dag på att du ska komma tillbaka,
även fast vi lovade varandra att alltid vara
tillsammans. igen förstår hur det känns
att verkligen förlora någonting så värdefullt.
jag saknar dig så mycket att jag vet längre
inte vad jag ska göra. du var som en
bästavän. trots att du var den fyrbenta
varelsen så älskade jag dig mest på jorden..
jag ber för att få dig tillbaka


happy

Wiho! Vi har äntligen fått lappen om romme från skolan och det här året får vi vara kvar till dagen efter. Jag ser såååå fram emot romme resan. Den kommer att bli bättre än någonsin.


onsdag

Hellu bloggen
En glad andrea här. Även fast hela min dag har varit väldigt dålig så löste sig allt mot kvällen. Jag fick också ta ut mycket av mina känslor på en stackars liten tjej som var allmänt kaxig. Hur som helst så fötjänade hon det. Jag vet inte varför, men jag är på ett riktigt bra humör och lyssnar på en utav världens skönaste låtar. Jag ska skriva klart och fixa klart på facebook och sen dra min till älsklings sängen.
puss


bla

Tjena
Jag sitter hemma hos rebecca och ska snart pallra iväg till skolan. Förlåt för en dålig updatering men jag har inte haft tid för bloggen. Aja, jag har inte så mycket att skriva. Nu ska jag till älskade skolan, wiho..
pospos


RSS 2.0