Halloween hos evve och som grädde på mosen, bobäng och ägg

Shoo siitter hos evve och krökar andrea fuckar ur me bilderna i ansiktet :) haha. andrea börjar bli full och tt vinglar omkring hög på morfin hahahah! han springer runt och äter skinka som en idiot haha, andrea bad mig skriva vet inte ens varför jag gör det men detblir säkert skit bra haha. dom drog ut o rökte så jag får sitta här och en skriva som en bög haha. vi körde nyss tävling om vem som kunde få in mest snus i käften det va kul haha tt kasta snus i hela huset, senare ska vi ut o kasta ägg på bobängs hus han ska få tvätta rutor som aldrig förr löffarn haha. nu pallar jag fan inte skriva mera framstår som en bög o skriver "blogg" haha. men aja herrå löffarna / kenny

bus eller godis

Dåsa, halloween idag då! Kvällen börjar hos evve, där vi säkert börjar kröka lite. Senare dras det mot ekeby där vi ska gå ''bus eller godis''. Där det kommer bli mycket bus, heh. Nu ska jag åka till ica maxi med mamsen och leta efter djävulshorn m.m att köpa. Men innan det ska jag fixa mina naglar som ska bli svarta och långa ;). Kvällen kommer bli NICE!
pospos


strike a pose biatch


yes


..

somliga straffar och sedan får tillbaka
efter att det ångrat sig. då när det får
tillbaka av sin egna medicin. dem som även
tror att man kan leka med vem som helst
hur som helst.

somliga kommer tillbaka och tror att
man själv ska falla ner till den nivån
dem hamnat på. när man redan under
tiden lärt sig släppa, bli stark och fortsätta.

somliga tror att man varken märker eller ser
på någon att den är svag. likså att somliga
tror att man själv kommer tillbaka som en
hund efter att redan ha lämnat den en
gång innan.


halloween

Godmorgon
Dålig upptadering igen.. Höstlovet har varit skittråkigt, dött men samtidigt skönt. Idag ska vi gå bus eller godis! Innan det ska vi vara hos evve några styckna, så jag lär väl skriva något inlägg hemma hos evve senare ikväll. Kameran följer med så ni kommer säkert att få många roliga bilder imorogn. Hoppas allt går som planerat nu. :)
pospos


..

- lek inte svår nu

mmm


pospos


Mitt ljud på dator har pajat, så jag chansar på att det är rätt video. hehe


tacobar (h)

Godmorgon
Tyvär hann jag inte uppdatera igår mer än ett ''godmorgon'' som ni säkert märkte. I söndags åkte jag och johanna ner på stan och tog en fika, gick runt lite och efter någon timme åt vi på tacobar. Tjockisar (y). Hur som helst, DET ÄR LOV! Och ingenting händer.... Alla är så tjockt tråkiga! Föressten! Det finns väl någon mer än jag som sätt lady gagas musicvideo till paparazzi? Där hon pratar svenska tillsammans med Alexander skarsgård. Jag höll på att dö när jag såg den. Videon för övrigt är helt.. Fucked up.. :s Jag lägger nog upp den lite senare för nu måste jag fixa frukost.
pospos


godmorgon


<3


måste ta´t lugnt

Nu ska jag fixa mig och efter det rulla ner på stan med världens bästa! Vi ska hitta något mysigt ställe att fika på. Det känns som om vi inte träffats på 100 år, även fast sist var i fredags. Hehe. Hur som helst, jag måste börja fixa mig nu. Kameran och mobilen följer med.
puss





..


baby


imissu

''även om vi inte ser varandra längre, så galopperar vi fortfarande på samma gröna ängar som vi alltid har gjort. jag glömmer dig aldrig guds finaste ängel''


träkig, regning söndag..

Godmorgon
Nu är det vintertid alltså? Då man får sova en timme längre på morgonen. Very nice. Idag skiter jag faktist i hur ont mina jävla revben gör, jag ska ut. Jag tänker inte sitta hemma idag igen. Jag väntar faktist bara på att johanna ska vakna och smsa mig och sen ska vi nog träffas. Jag blir så irriterad över att det ska regna hela tiden.. Suck'
puss


yes

Tjinixen
Ligger fortfarande kvar i sängen och kollar på Brooke hogans knows best! Det är så jävla braaa. Det är iaf reklam just nu så jag ska ringa min mammie och be henne köpa mat till mig (a). Vi får väl hoppas att hon älskar mig idag då. Hehe, nu börjar det.
puss


smärta

Godmorgon
Jag ligger i min syster säng med datorn i knät och en väldig smärta i mitt brutna revben, de vill säga om det nu är brutet. Jag slog i det igår och har svårt med adningen och att röra mig överhuvudtaget. Det är verkligen inte vad jag vill. Göra illa min första dagen på lovet! Kvällen för övrigt var skitnice! Även fast smärtan tog över vissa stunder så försökte jag ignorera det så mkt som möjligt och ha kul istället. Visst fungerade det. Idag ska jag endast ta det lugnt. Ikväll vid 7 tiden ska jag med min älskade familj till min kusin -.-. Roligt.. Hur som helst så ska jag bara ligga hemma och försöka övertala modern att åka till sjukan för att kolla mitt revben. Jaja, ha det bra.
puss


hannah montana (h)

Tjinixen
Jag sitter med systers bärbara dator i vardagsrummet och väntar på att hannah montana ska börja. Bättre blir det ju inte. Idag, eller senare ikväll åker jag nog ut till enhörna och träffar lite kul folk. Inget drickande idag men annat roligt händer istället skulle jag tro. Men nu börjar det!
pusshej


..

jag tänker på dig
jag saknar dig
jag älskar dig
när kommer du hem igen?

möööööh

Godkväll
Min sista lediga dag idag då. Ja precis, sorligt nog är det min sista lediga dag idag. MEN IMORGON ÄR DET LOOOV. Och jävlar vad jag har längtat! Det är höstlov dessutom! Förstår ni vad roliga grejer jag kommer göra på halloween! Shiiiiiiiiiet vad jag längtar. Hehe, whatever slutpratat om halloween.
hajdååååå


ledig torsdag

Nu ska jag springa till bussen, jag ska sola för en gång skull.
ciaaao


johanna bli frisk!

Godmorgon bloggen
Idag och imorgon är jag ledig från skolan. Jag har för en gång skull städat mitt rum, dock väldigt slarvigt men det är väl bättre än ingenting. Jag vaknade vid 11 och jävlar va skönt det var att få sova ut, låg i sängen i kanske en timme till innan jag pallra mig upp. Snart ska jag möta upp min kära evelina, vi drar nog ner på stan efter att hon slutat skolan så ska jag försöka att få mig hem ett par skor. Nu orkar jag inte skriva mera.
pusshej


iloveit


du är ingenting för mig längre, helt otroligt.
och faktist, så skämms jag lite för dig.
det är bara synd om dig, du skämmer ut
dig själv totalt. förlorar allt pga..?
ingenting, precis.

och nej jag menar inte dig becca


lyckad helg

Ja, tjena bloggen
Jag kom hem för en liten stund sen och tänkte skriva lite om helgen som varit, lr är kanske man ska säga. Hur som helst. Ikväll har jag varit i grusåsen på hemma fest. Det började va med en massa fjortisar som var där sen rullade det in lite fler av oss babbar ;). Det flesta drack, dock inte jag. Det slutade med att vi drog pga för mycket knas, alla fuckade ur pga en mus, väska och jacka som blivit stulen.

Och igår var jag i järna på lokalfest, drack inte då heller. Gula villan tror jag att luffarna i järna kallar det? Och jag rekomenderar det inte. När vi kom dit vid 9 - halv10 tiden spelade dom hyffsad bra musik. När klockan började gå så ändrade dom musiken till något irrländsk skit, som alla stod och sparkade benen till. Inte nog med det, efter benskitlåtarna så började de spela SVAMPfucking musik. Då fick jag nog och var påväg att dra därifrån. Sista timmen innan vi skulle dra så började det spela någolunda bra musik.. Vi var iaf där för att fira våran Jeppson som fyller 17 idag. Jag, johanna, madde, lollo, nicole, evve och johanna stod på scen och grattade våran kära andreas. Var dock en aning pinsamt men jaja, jeppson blev nog glad ;). Haha.. Nu ska jag pallra mig mot sängen.
puss och grattis ännu en gång jeppson ;)


fredag

ikväll blire party, ha så kul kärringar


yes

det går bra nu,
jag klarar det..

förlåt för dålig upd.

Hejsvejs mina kära
Min dag har varit rätt soft hittills. Jag sitter hemma hos johanna nu och väntar på att hon ska fixa sig, senare drar vi till ican där vi ska möta upp evve, och vad som händer sen undrar jag också. Hur som helst, jag skriver mera ikväll.
puss


daxs!

Nu ska jag tagga ut!
hejdå min kära


..


draåthelvete

hur mycket jag tittar på det så förstår jag inte hur folk kan svika så pass mycket som det flesta gör. det alla säger är skitsnack. man kan lita få, alldeles för få och du är en av dem Johanna Lillsunde tack för att du finns. För att utan dig skulle jag leva ensam i denna sjuka och falska värld. Jag orkar inte med er, och jag vet att det inte är många som gör. ni är så jävla patetiska hela högen. Tillslut lär ni er av erat misstag, då finns ingen där för er.


nice

Helllu
Jag kom nyss ut ur duschen och har världens huvudvärk från igår skulle jag tro.. Whatever, snart är den över. Hur som hellst, om en stund ska jag fixa mig och senare träffa johanna och dra in till stan som planerna ser ut just nu. Ikväll ska jag ta det lungt eftersom att all min energi gick åt igår, så jag är en aning slut idag. Vi höres om en stund.
puss


ni båda är patetiska.. alla skrattar åt er

Hej
Jag vet att uppdateringen under den senaste veckan har varit sämst. Men jag har varit på praktik och därför inte orkat. Praktiken var kass, vi blev i stortsätt utnyttjade. Fast, det är väl ganska självklart när man jobbar på resturang.. Anyway, min fredag vart så bra som den kunde haha, tyvär kan jag inte skriva på bloggen vad vi gjorde men det får ni stå ut med. hähä, nu vaknade johanna.
hejdå


yesss

det här var en fredag jag aldrig kommer att glömma
bland dom bästa i livet

ärligt talat..

helt plötsligt känns allt så bra, som att jag har allting jag behöver. även fast jag själv vet att det är mycket som fattas. du fick allt att vända, fick allt att kännas bäst. jag är så nöjd med allt helt från ingenstans. ingenting kan beskriva glädjen du ger mig varje sekund varje dag. jag ångrar ingenting jag någonsin gjort med dig. du har gett mig stunder som sitter kvar hela livet. stunder som jag fortfarande skrattar åt. du är en sån person jag kan vara mig själv med och göra exakt allt med. det känns så skönt att ha allting tillbaka. men någonting jag måste vara ärlig med är att mitt förtroende har sjukit för dig. pga olika själ.. det svider för mycket för att allt ska bli som det ska. men känner jag oss rätt så bygger vi upp det igen eller? det är i varje fall någonting jag verkligen hoppas. vi vet båda hur rolig vi kan göra varje situation till och hur mycket likhet det finns mellan oss. jag vill aldrig förlora dig igen. varje ord kommer direkt från hjärtat.. jag har samma starka känsla kvar som jag hade då - tillsammans klarar vi varje hinder. rebecca och andrea mot världen, va det inte så? det känns som att jag kämpar på rätt väg nu, med en av jordens finaste bakom mig. som sagt tidigare, det svider att hur mycket jag än vill och försöker kunna lita på dig så känns det fel som det samtidigt känns rätt. du förstår nog varför med tanke på hur mycket jag får höra dag för dag. men du vet också att jag inte lyssnar på skitsnacket i våran omgivning utan kämpar emot och kopplar bort det. istället lyssnar jag på dig och rent utsagt hoppas på att du inte sviker mig, samtidigt som jag litar på dig. jag kan inte sluta tänka på dig. det är som att vara kär. och bli inte rädd nu, jag är hetro. anyway, det känns ungefär som att jag inte kan få nog av dig. som att jag vill vara med dig hela tiden och vill ha dig för mig själv. jag vet själv inte riktigt vad jag vill få ut av texten. men det känns bara som att orden jag älskar dig inte räcker längre. du är en del av mitt hjärta. en del av hela mig, jag är ingenting utan dig. helt ärligt sagt så är du bland det bästa i livet. jag bryr mig inte om vad någon säger om dig, för mig är du guld. du är en person jag skulle kunna offra allt för. skulle någonting hända dig så vet jag inte vad jag skulle göra. jag har så mycket ord jag inte har tid för att skriva, så mycket som jag inte får ut. men jag älskar dig av hela mitt hjärta, hoppas du förstr hur mycket du betyder för mig.


''inlove''

nu vet jag vad som saknas. någon som kan älska och hålla det den lovar.
det skulle vara något nytt


Mcdonalds fan..

Ja, fjärde dagen irad idag då.. Jag kommer sluta som denna stackars människa. Ajaj


en snygging i 3D glasögon ;)


Jag kom på en grej som jag glömde i förra inlägget..
Jag kom precis hem från heron city, fär jag såg på bio med min kära syster igen. Vi såg den här gången final distination. Jävlar! Va dålig den va.. En helt okej handling men det hände fööör mycket overkliga saker. Att den va 3D gav också ett plus. Den var inte heller läskig som man trodde att den skulle vara, däremot väldigt äckligt, bryta ben, blod, lidande osv. Aja, ännu en besvikelse..


dålig uppdatering, grattis, hoppas

Tjenare
Ja, precis.. Jag har varit väldigt slarvig med uppdateringen men faktist så har jag haft mycket annat för mig. En del knas nu, men som säkert årdnar sig.. Men för att komma bort från det sämmre tankarna så är det lördag idag!

Igår
var jag med min snygging. Eftersom att vi hade så sjukt tråkigt så busade vi lite.. Hehe. Hur som hellst, varför jag sitter hemma just nu är för att jag tyvär inte kunnat gjort någonting idag pga att min broder blir 7 hela år idag. Grattis till honom.

Imorgon ska jag träffa min snygging igen. Vi har planer för att gå ner på stan och ta en fika på något mysigt ställe. Och om gud är vid min sida så får jag även tag i mälin så hon äntligen kan fixa mina naglar. :)

puss


RSS 2.0