rukrik hest

Fixad och klar nu. Eller fixad kanske man inte kan kalla mig riktigt, bulle, osminkad och bekväma kläder. En bra outfit till en filmkväll med dem bästa. Just nu väntar jag bara på att klockan ska ticka så att jag kan börja gå mot bussen sen ska det bara mysas i enhörna.
Nu ska jag kila, bye.


Grattis Abraham, dra åt helvete ''besatt''

Tjena
Guuuud så dålig jag har blivit på att blogga.. Men orken har försvunnit. Tyvär.
Igår var jag på lokalfest i Geneta där vi firade Abraham som blivit 17. Det var kul, dock lite för mycket bråk bland killarna. Men vi tjejer däremot löste massa gamla konvlikter. Jag, Kenny, Robin, Hanna och Evve åkte hem till Hanna efter där vi alla skulle trängas i hennes säng. Ni kan ju bara tänka er hur trångt och varmt det var. Men vi lever idag och det är väl det vi ska strida mot. Haha..
Nu ska jag föna håret och senare rulla till Enhörna där vi tjejer + Kenny ska kolla på Besatt hemma hos Evve. Jag såg den för första gången nu i veckan tillsammans med min syster, och ja. Vad ska jag säga? Den filmen har gett mig ärr för livet.


får väl bli något sånt här


Onsdag

Hej.
Ber om ursäkt för den dåliga updateringen. Jag har varit lite off sen i lördags och därför inte orkat. Har legat hemma med en smärtande huvudverk i tre dagar och knarkat sex and the city. Kärlek till det! Jag ska iallafall börja röra mig mot bussen till skolan snart. Och föressten, lördagen vart lyckad! Fast det kunde dock varit bättre, men helt okej! Jag har roligt såläge jag var ''On''.
Bye!

ojuste, något jag känner att ni behöver veta! Dom borrar som idioter på min balkong och jag vill döda dom..!!!!!! :@


Me and my brother, big love!


dålig upd jag vet, i sary

Ska springa till bussen mot stan, lunch på Nancys med mitt hjärta nu!


party

Någon är väldigt taggad inför ikväll? Avisst.

hipp hipp hura

Jag tänkte bara skriva något kort.
Grattis Kenny Engren som äntligen blir 18 år!


Sol!

Godmorgon
Klockan är 09.32 och jag kom nyss ut ur duschen. Så härligt att vakna tidigt på en lördag.. Eller inte. Igår gjorde jag ingenting mer än att träffa mina nära. Vi var på gårn en stund då jag och Johanna var på något flummigt humör som skrattade åt exakt allt i en ''Vetenskapens värld'' tidning. Det gillar vi! Senare mot kvällen fick jag flipp och blev skit arg och med det skit dryg. Jag funderar fortfarande på varför. Har faktist ingen som hellst aning. Hursom hellst. Vad är det för dag idag? Jo våran lilla Kennys födelsedag. Vid 2-3 tiden ska jag förflytta mig hem till Hanna där vi brudar ska fixa oss och sen bär det av hem till Kenny. Kameran är med så imorgon, om jag orkar dvs, så får ni en massa bilder från ikväll.


natti

Hellu
Jag har lugnat ner mig lite nu. Mår bra av att bara ta det lugnt ibland, även fast det ibland blir något otroligt tråkigt. Jag tror att jag ska lägga mig i sängen nu och försöka hitta någonting bra på tv:n.
Föressten, jag köpte en ny plånbok idag!


so today, nytt kort och ny plånbok.
Det gillar vi.


skolavslutning 2009


Det är vad jag behöver nu, skolavslutningen och värmen.
Ge mig, längtan har varat för länge nu.


när lär jag mig?

Jag kan inte läsa av mig själv, jag förstår inte hur jag känner. Varför gör jag allt så svårt för mig själv? När jag närmer mig, när stigen mot målet snart är slut så händer någonting inom mig som sätter stopp. Utan att få mig ledsen. Men som däremot ger mig en hel del funderingar och irritation. En djup suck.


pms andrea

Hejs
Jag kom nyss ut ur duschen. Min dag har varit helt meningslös. Det var skola först, 2 ½ timmes historia lektion och det sög hårt. Skolan slutade vid 2 då jag åkte ner på stan och mötte tjejerna, alltså Hanna, Evve, Johanna och Anna. Vi skulle fixa min kod till mitt nya kort på swedbank men modern min behövde tydligen vara där, och där började dagens irritation. Jag och Anna följde med Johanna hem till sig där vi endast satt framför datorn, jag var lika arg då. Fast inombords och utan någon jävla aning om varför. Jag kom hem tidigt, redan vid 5- halv 6. Lika bra, annars hade jag väl tagit ut mina agritioner på någon stackars oskylig.. Så nu är jag hemma, hajjar ni vilken meningslös dag. NÄSTAN lika meningslöst dom det här inlägget.
HEJDÅ


yeah

H&M katalogen har kommit och där hittade jag massa snygga grejer, så nu är det beställt. Det fanns en hel del grejer som inte finns på hemsidan. Och snart, efter att jag duschat så åker jag och min mammi till Ica maxi där vi ska hämta någonting som kommit från Nelly. Jag hoppas att det är klänningarna min syster beställde för någon dag sen, hann inte se vilka hon valde men förhoppningsvis några snygga! Nu håller vi tummarna..


+ ett par klackskor
en topp
och ett par tygskor


studiebesök på Nykvarns praktiska

Tjingeling
Förlåt för inlägget som aldrig kom upp igår. Jag kom hem sent, duschade och gick och la mig tidigt för att idag kunna åka till Nykvarn för ett studiebesök. Jag följde med min snygging Hanna till hennes skola idag, för att se hur den såg ut osv. Den är med på min lista till skolor jag sökt till. Skolan var väldigt slapp, softa lektioner, sköna lärare och helt okej elever. Det jag föredrar mest hos skolan är praktiken de har två gånger i veckan på valfritt ställe beroende på linje. De hade mycket små klasser, som verkade vara rätt skönt fast samtidigt tråkigt. Efter skolan åkte jag och Hanna ner på stan och tog en fika, mysigt! Efter det var det ännu en gång ett besök hos napprapaten, aj säger jag bara. Ingen akupungtur denna gång som jag trodde men mycket smärta ändå. Nu ska jag duscha, blablabla hejdå!


Bild från igår då jag och min kära solade under
våran håltimme.
Big love


skinnjacka idag igen, så skönt..

Hejs!
Jag kom nyss hem från skolan. Jag ska snart ut igen, måste nämnligen springa till bussen om någon minut. Väntar bara på att min mammi ska komma hem med pengar till mig. Jag ska ner på stan och träffa Johanna, vi ska vara något otroligt duktiga och plugga på bibblan. Så fail men bra. Jag orkar inte med att ligga efter i skolan för det lönar sig inte i slutändan har jag lärt mig efter 5 terminer i högstadiet. 
Hoppas ni har det bra!
Puss 
bilder kommer senare


Yes!

Mina efterlängtade skor har kommit. En superglad Andrea här. En sak som gör mig besviken är bara att de ser ut att vara storlek 57... De ser lite klunsiga ut. Men jaja. Nu ska jag ta mig ner till stan för lite ärender ;) Haha.
Puss


De vita skorna på bilder var ett par andra jag beställde men som
är påväg tillbaka nu.


Veckans snygging

Josh Holloway
Även känd som Sawyer i Lost.
Grrrrr.. En riktig heting här!
Big love


smält äckel snö

Hejs
Ännu en dålig uppdatering. Jag väntar på min moder som är och hämtar mina skor som äntligen kommit! Happyface! Lite senare så ska jag rulla till Johanna där vi ska nörda tillsammans, vi ska plugga! Lite särhjälp för min del skadar aldrig.
HEJ


nu


skitbra

Hejs
Dålig update, i know! Men jag håller på att möblera om i mitt rum och har flyttat runt datorn. Möbleringen är inte riktigt klar ännu men snart så, det blir väl helt okej. Roligt med omväxling (y)! Just nu sitter jag hemma hos Johanna iallafall och så snart tjockisen är klar så ska vi rulla vidare till Evve, där Kenny, Hanna och snart Anna är. Vi får väl se vad kvällen har att bjuda på.
Bye


när försvinner det vita på marken?

Godmorgon
Äntligen fredag! Inte för att jag har någonting planerat idag förutom att jag ska fixa ett bankkort och åka en snabbis till skhlm med min mammi. Senare ikväll ska jag nog antagligen träffa min favorit Johanna. Ja, jag stannade hemma från skolan idag för att jag var inte på något bra humör. Fredagar i skolan är sååå dryga! Jag börjar kl 8.00 på torekällberget där vi har slöjd med en tant som har en jätte jobbig dialekt. Efter det har vi Svenska till 12.30 då vi har lunch, alldeles för sent! Klockan två börjar våran hemkundskap i brunnsängskolan där vi slutar klockan 16.00. PÅ EN FREDAG?! Där har ni mitt skäl till varför jag var hemma idag. Suck. Nu ska jag äta hästar :)
Hej


svenskan kan dra åt..

Hejs
Jag började skriva på svenskan efter att jag kommit ut ur duschen, jag pallade inte så mycket så jag åkte till solariumet istället. Det gillade vi! När jag kom hem igen fortsatte jag skriva, det gick åt helvete. HOPPAS DU SER DET HÄR THERESE! Jag blev arg och tappade konsentrationen helt så gav upp och kollade kläningar på nätet istället som fick upp mitt humör på topp! Hjälpte verkligen till 100%. Jag har hittat massor av snyggt.
Här har ni favoriten som jag funderar på att beställa.


rekomenderar!

Hemma igen! Efter besöket hos naprapaten känner jag mig ren och fräsh, konstigt nog haha. När jag kom dit pratade han lite om vart jag hade ont och varför det kunde ske osv. Efter det skulle han kolla på min hållning då han såg att jag har ojämna höfter, axlar och att mitt högra knä är innotriktat.. Precis som mina kära vänner brukar mobba mig för. Sedan maserade han min rygg och nacke, tröck ut alla knutar eller någonting liknande. Ont gjorde det iallafall. Han visade också några övningar som jag kunde göra för att minska smärta och så knäkte han min rygg och nacke. Det var läskigt. Efter det var vi klara och beställde ny tid till nästa vecka då jag ska göra akupungtur. Aj säger jag bara! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra min svenska upg.
Bye


pluggheest

Hejsvejs
Jag kom nyss in genom dörren och guuud vad jag älskar solen! Jag väntar på att min mammi ska komma hem så att vi kan åka till pershagen där jag har tid hos en naprapat. Det är någon som ska hjälpa mig med min smärta i rygg och nacke. Dagen har faktist varit mycket bra. Det började med so provet som jag försökte plugga på igår men som inte gick så bra. Provet i sig gick super, utan att fuska så blev resultatet ett VG-, jag är nöjd. Efter det åkte vi ner till staden och käkade på donk, när vi var tillbaka i skolan igen hade jag mitt muntliga nationellaprov i engelska som gick.. Si sodär. Men jag har inte förväntat mig något bra heller med tanke på hur bra min engelska är.. Där slutade min dag i skolan. Efter skolan åkte jag ner en snabbis på stan tillsammans med Fell, Nadine och Rebecca. Och nu sitter jag här och solen skiner! Happyface.


längtar!

10 dagar kvar och våran älskade Kenny blir 18 och då mina vänner, då blir det party! Jag har en massa jag har att göra tills dess
- Köpa en klänning
- Sola
- Köpa presenten
- Köpa sprit
- Fixa mina naglar
- Be för att mina skor hinner komma innan dess
Så nu vet ni!
Godnatt ännu en gång

so nu, suck..

Ska lägga mig i sängen nu tillsammans med min älskade SO bok.. Ska läsa igenom mina antäckningar om andra världskrigen några gånger så att jag iallafall är lite förberedd för provet imorgon.
Så gotnatt mina söta.


jag älskar vädret!

Hejs
Jag kom nyss ut ur duchen, efter en dag hemma. Jag åkte ner till stan en snabbis efter jag slutat skolan och träffade mina brudar för att leta efter en födelsedagspresent till en viss kär vän. Hittade en mycket bra present som vi tror kommer att passa utmärkt. Vid halv 5 åkte jag hem efter att ha burit runt på böcker som jag tagit med hem från skolan, otroligt nog.. Jag ska försöka att hålla betygen på topp så att jag kommer dit jag vill, och för att inte komma efter så har jag försökt att plugga hemma idag. Dock har jag inte fått så mycket gjort, men har startat och ska fortsätta nu.

Föressten så har jag beställt en klänning och två klackskor, tror jag att det bara var? Hur som hellst, en skitsnygg klänning från Nellys och Kenza skorna som jag skrev för länge sen att jag ville ha! En superglad Andrea här.
 
Puss


skinnjacka hjärta


hos evelinas framor! (y)

Tjena!
Jag sitter hemma hos Evves farmor nu tillsammans med Anna, Kenny, Evve och Tt. De springer runt och bråkar om att kenny ska få röka i fläkten, eller någonting liknande. Nu ska jag vara social med de andra.
Bye


ibland, eller nej ofta känner jag det starkare

Ibland önskar jag att det vore du..
Ibland föreställer jag mig ett vi.
ibland, då dagen har sin ljusa stund
så känner jag den posetiva känslan.


intressebilen...

Godkväll
Jag kom hem för en liten stund sedan och ska snart ut igen. Har varit i enhörna och träffat mina kära Johanna, Evve, Kenny och Tt. Jag åkte hem en snabbis för att käka men ska somsagt ut och träffa Evve ännu en gång. Dagen har varit väldigt slitsam, jobbiga lektioner och genomgångar jag sovit bort. Som jag alltid säger, jag måste börja ta tag i skolan! Jag längtar tills den dagen kommer, det kanske blir lite lättare då? Haha, hur som hellst. Jag somnade på matten och var väldigt nära på engelskan. Nu ska jag.. Ta tag i livet, något i den stilen i varje fall.
MYCKET INTRESSANT INGLÄGG VA?!
Hejdå


en trött och sliten morgon..


wolfman!

Tjenare
Igår när jag kom hem fastnade jag framför wallander som gick på tvn och därför inte hann skriva. Efter att jag dragit från Johanna igår så drog jag till Heron och såg Wolfman tillsammans med min syster och hennes polare. Det var skitbra! Och skitläskig, eftersom att jag är rätt känslig mot varulvar så hoppade jag till ett x antal gånger. Men den rekomenderas att se! Idag var det första skoldagen efter det korta och livlösa lovet. Det var precis lika tråkigt som jag trodde att det skulle vara, kom dock en timme försent pga att jag inte kom upp ur sängen. Efter skolan kollade jag och Rebecca på första Johan falk filmen hemma hos henne, sedan gick ner till stan och därifrån gick vi hem till mig. Mycket duktiga! Nu måste jag försöka få lite sömn så att jag inte försover mig imorgon också.
Godnatt


(y)


!!

Jag hittade ett roligt inlägg på Johannas blogg..

hej

jag, anna och andrea blev kidnappade av några utlänningar.
dem släpade in oss i en skåpbil och våldtog oss och tvingade oss att leka hamster och äta korv!
vi lyckades dock rymma när dem stannade för att käka donk. vi plockade fram musklerna och sparkade upp dörren.
vi överlevde iaf... en nära döden upplevelse. inga personliga skador iaf.
bara att vi alla har en aning ont i röven... vet inte riktigt varför men jaja.
aa juste.. andrea kan möjligen vara gravid! kände en sparlk i magen på henne nyss!!!!
undrar vem av utlänningarna som är pappan!?
puss


Godmorgon

Jag vaknade nyss tillsammans med mina pinglor Johanna och Anna. Vi ska snart göra det vi är bäst på, makaroner och falukorv! Senare ikväll ska jag träffa Rebecca, vi ska mysa hos mig med godis och film. Här får ni lite bilder från igår hos Challe.
Puss


@ charlies place

Hellu
Jag sitter hemma hos Challe nu med en massa okänt folk, även några ansikten man känner igen. Plus mitt folk! ;) De flesta har druckit, inte jag! Mycket duktig tjej. Nu ska jag vara lite social med folket. Hoppas ni har det kul.
Puss


dachri

Tjenare
Bättre humör nu. Jag sitter hemma hos Johanna nu med fläskanna. Vi ska snart bege oss av till nykvarn. Jag skriver senare!
Puss

dåligt humör + ont i huvudet

Hej
Jag kom nyss hem efter att ha varit och köpt det nya minneskortet. Jag försöker att lägga in bilder + musik men den gör inte som jag vill och därför har gjort mig irriterad.. Jävla horgrejer. Sen går planerna inför ikväll inte som dom borde. Men jag försöker att hålla mig på topp. Hur som hellst, jag tror att jag ska käka och sen åka till Johanna, jag pallar inte sitta hemma längre.
Hejdå


morning

Godmorgon
Jag vaknade för ca 45 min sedan och väntar på att min mammi ska komma hem och göra frukost till mig. Efter det ska min mammi och jag åka till elgiganten där jag måste ha ett nytt minneskort. Det nuvarande har utrymme för 59 bilder, 77 låtar och massa kontakter. Så varje gång jag ska ta en bild står det ''Minnet fullt. Radera data på minneskortet'', damp. Whatever. Jag har små planer för ikväll, beroende på min kära vän Johanna. Skriver senare
Puss


Du är luften jag andas
Jag skulle aldrig klara ett enda steg utan dig
Det är du som får mig på topp
Det är du som får mig att le när allt är som tyngst
Jag älskar dig idag, imorgon och för alltid.
Ingenting kan ta dig ifrån mig.


hest på fest


s n y g g a


14.10

Godmorgon
Jag sitter nyvaken hemma hos Johanna. Så snart vi orkar lyfta på arslet så ska vi in till stan och käka. Gårdagen var.. impulsiv. Det började hemma hos Evve, där jag och brudarna hade vårat tjejsnack. Vi hade riktigt mysigt. Mot natten någongång, kom Challle, Glenn och Daffy och hämtade upp oss då klockan var runt tre skulle jag tro? Vi följde med hem till Challe där de drack, blev fulla (Challe) och somnade. Vid 5 började vi gå hem då jag fick värsta impulsen. Idén var att gå till pizzan och tillbaka. Hanna och Evve fortsatte hem till Evve medans vi andra fortsatte gå. Det var skönt, blev dock kallt efter någon timme. Vi träffade också Tt en stund vid 5 tiden, då han trott vi fått en smäll eller något liknande. Vid 6 kom vi hem till Johanna då vi inte orkat gå hem till Evve igen, vi käkade, var väldigt övertrötta, skrattade och vid 7 somnade vi. Bra kväll! (Y)
Bye fuckers
Och färskingen Challe, hoppas du läser det här!


06.20

Hej hästar!
Jag kom precis in till Johanna. Närvarande är Anna, jag och Johanna. Ja, vi har.. Förklarar imorgon.
Och vi gillar korv, hamstrar och tussis bajs.
God morgon och god natt, HEJ DÅ!


Torsdag

Hej
Hemma hos Johanna nu tillsammans med Anna. Vi ska snart rulla till Evve där vi ska ha tjejkväll där närvarande kommer att vara Anna, Hanna, Johanna och jag. VI ska röka lite vattenpipa och har en massa tjejsnack! Hoppas eran kväll kommer att bli lika bra som min!
Puss


hest på fest!


flipp

Mitt liv har mycket drama, väldigt få tånåringar har eller har haft ett liv som mitt. Massa plus och massa minus. Hur svårt det än brukar vara så älskar jag det. Jag har med tiden lärt mig hur man spelar spelet.. Jag vill kunna kämpa och inte alltid få allt på plats. Jag gillar spänningen, chocken och prövningarna. Ibland är det soft, oftast är det tufft.
Ghost wihisper nu, tack och hej!


abc


Såhär roligt har vi på våran slöjd.
Big love


morning

Hellu
Jag vaknade för ca 40 min sedan och ligger fortfarande i min säng. Jag har legat och funderat på självmord genom mitt fönster, dock bor jag på första våningen men med lite tur klarar jag det. Pga min rygg som gör ont som, gud vet vad.. Stackars mig. Nu ska jag göra frulle.
Bye

krig

Tjenare
Jag sitter fortfarande hemma hos Johanna fast denna gång tillsammans med Chris, Evve, Hanna, Kenny, Tt, snart kommer även Anna och Mikaela tror jag. Idioterna springer runt hela huset och slår varandra med skohorn. De har även stängt av datorn två gånger samtidigt som jag försökt att skriva här. Irriterande.. Jaja, vad ska man göra.. Blir illa tvungen att älska dem ändå.
Puss

Ny design

Vad tycker ni? Jag är super nöjd, tackar min favorit massor. Jag valde att ha Eva longoria i bakrunden därför att hon är så sjukt jävla snygg. My idol. Nu ska jag och Johanna basta, skönt efter att ha varit ute i kylan. Jag är somsagt super nöjd med resultatet och tackar Johanna ännu en gång!
Big love


ofixad och bra

Yessss
vi sitter fortfarande här hos Johanna. Och har inga stora planer för dagen, jag ska duscha snart och sen drar Johannas päron så då ska vi bara mysa med de andra brudarna som kommer om en stund, eller ett tag. Lovet hittils har varit för för fööör lugnt. Men det är ju bara onsdag, så vi får hålla tummarna på att lovet kommer att bjuda på någonting bra.
Nu ska ni få se på snygga bilder som togs för ca tre min sedan.


onsdag

Tjingeling
Jag kom nyss in till Johanna. Jag hade ingen ork för att skriva igår kväll. Vi har påbörjat med den nya designen som ni säkert ser, ska fortsätta med den så snart Johanna är klar med sin sommarjobbs annsökning. Jag har föressten precis skickat in en sommarjobbs ansökan! Super. Sålänge jag inte behöver jobba med några snuskiga barn så är jag nöjd. Nu ska jag försöka ta tag i livet (y)
Bye


tisdag

Hej ni
Ja, nu ska jag klaga lite. Denna gång på min egna desigt faktist. Jag har börjat tröttna ganska mycket på den. Men snart blir det nytt. Jag har en ny design på g, eller ja. Jag har inte riktigt bröjat ännu men snart. Johanna ska hjälpa mig dessutom, så det kommer bli super. Ut med det gammla och in med det nya. Hur som hellst, ändrade planer för dagen. Jag ska träffa Sandra, även käns som min ''tvilling''. Vi ska förmodligen ner på stan och leta efter någonting att köpa till anna i födelsedagspresent och käka. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.
Bye


me and my bestfriend
long time ago


Grattis

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Annas födelsedag!
Grattis min kisselissi, älskar dig från topp till tå
Vi ses senare!


gäääsp

Godmorgon!
Jag vaknade precis. Varken för sent eller för tidigt. Jag ligger fortfarande i sängen och ser en väldigt glad sol utanför mitt fönster som vägrar att sluta lysa upp hela mitt rum. Jag ska snart sätta på Bilar som jag aldrig hann se klart igår, haha. Senare idag ska jag träffa Anna, jag ska försöka få in ett solbesök idag också. Men jag skriver snart igen!
Puss


lugn måndag, bra start på lovet

Hej
Jag kom hem för en stund sedan och har tillbringat dagen tillsammans med Frida och Micho, och nu mot kvällen även Jonte, Tobbe?, Isabelle och Amanda. Började med en vandrig på stan med fläsk Frida. Vi kom hem till Micho vid 5-6 tiden och satt hos henne och rökte massa vattenpipa, skratta, spela buzz och försökte göra något otroligt fula filmer. Misslyckade dock. Nu ska jag se på Bilar med min kära broder.
Puss

 


veckans!

Jag fick bara för mig någonting, som att starta en ''Veckans snygging''.
Syftet är mest mot kändisar hade jag tänkt och vi får se hur länge jag
håller det här.

Den här veckans snygging blir Freddie Prinze Jr.
En riktig heting, jag rekomenderar filmen She´s all that.
Mums!


RSS 2.0