Avisst

bara för att vi är bäst på att vara bäst.


sol?!

Hellu
Sist var ett tag sen ja. Det är inte riktigt min styrka att skriva på vardagarna. Men inte mycket har hänt sen sist, förutom att jag har piercat naveln! ;) Och ja, det gjorde ont! De flesta påstår att det inte känns men enligt mig stämmer det inte. Det kändes. Hur som hellst, förra helgen var jag i skärholmen med modern då vi käpte en avslutningsklänning, en kavaj till, en t-shirt och ja. Så ni ska få lite bilder, dock mycket dåliga pga att de tagna med mobil men det får duga. Snart är det valborg och jag är taggad som satan!
bye


Klänning + Kavaj från MQ


.

Hjärtat

lördag

Godmorgon
Sist jag skrev var ca en vecka sen nu.. Ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen. Liggen just nu i min säng med datorn i knät och smsar med min bror Verdo ;), mysigt. Jag ska nog snart börja göra mig iordning och sen ta mig ut till Onecorner! Vi har lite olika planer för kvällen. Anntingen så ska vi dricka eller bara ha filmkväll tror jag? Fast jag är inte säker ännu. Men vi får väl se vad dagen har att bjuda på. Jag skriver snart igen!
Puss


lovet snart slut..

Godmorgon
Jag vaknade för någon timme sedan och väntar på att modern ska komma hem med min mobil som varit inne på lagning. Ikväll tror jag att det blir krök hemma hos Hanna med dom bästa. Vi får se om jag dricker, troligtvis inte. Ska hoppa in i duschen nu, jag har ingenting mera på hjärtat.
Puss


Jag älskar dig


Till graven


javisst

Godmorgon
Jag vaknade för en stund sedan. Vad har hänt sen sist? Våren har landat på jorden, otroligt nog. Hade börjat ge upp hoppet faktist. Jag och mina älskade idioter har knarkar argile de senaste dagarna i vårvädret, det gillar vi! ;) Det har dock varit en aning kallt, men det tål vi. I tisdags var kvällen inte riktigt på våran sida. Efter att Evve drog hem med sista bussen vid tolv försökte jag, Robin, Kenny och Johanna fixa kol till vattenpipan. Vilket inte gick så bra.. Det slutade med att vi åkte in till stan vid 1 tiden med mopparna för att träffa Emelie som räddade kvällen med kol. Var tillbaka i enhörna vid 2-3 tiden då vi märkte att foliet var slut, självklart! Så Johanna sprang upp till Bella och lånade bakplåtspapper. Vi antog att det skulle fungera, inte en jävla aning om hur vi tänkte. Kolen brännde igenom hela bakplåtspappret. Lyckat! Och inte nog med det så skedde en liten olycka påväg tillbaka till enhörna, som gjorde Robin något arg. Ska käka frulle nu, höres.
Bye


ja, morgonpigg..

Tjenare!
Jag vaknade för ca 30 min sedan med skinande sol utanför mitt fönster och en valross brevid mig. Ja, Evve sov hos mig inatt. Igår rökte jag och mina brudar vattenpipa hos våran underbara vän som vi kallar mr X här i bloggen. Nej jag driver, men hur som hellst. Vi hade det mysigt och bra. Som vanligt vid denna tid har jag inga som hellst planer för dagen, när valrossen vaknar så ska jag mata henne med fisk och efter det simmar vi nog ut till ONECORNER.
Bye (h)


valross & jag
tuttinutti


det är för er mitt hjärta slår


jävla skit verkligen skit snö! :@

Hej.
En jävligt arg Andrea här. Igår när jag somnade var det torrt ute. Idag när jag vaknar är det fucking snö överallt! Sånt här gör mig självmordsbenägen! Jag och tjejerna hade bestämt att sitta ute under kvällen, snacka skit och röka vattenpipa. Men planerna sprack såfort jag kollade ut. Men Jag är ju som jag är och räddar situationen lite iallafall, ska om tjejerna går med på det sitta hemma hos en kär vän och röka istället. Och om det går för den personen såklart. Men jag är fortfarande skitarg..
Hej


fuck

Du förvirrar mig, sluta få mig på onödiga tankar. Kanske omöjliga rättaresagt.
Jag är svag för dig, för just dig. Okej, vi vet det. Ändå så förstår jag inte..
Hur kan jag känna såhär, hur fan bär du dig åt.
Jag kan svaret. Du är du.


sun

Tjingeling
Jag kom upp ur sängen för bara någon minut sen. Väntar på att modern ska komma hem och fixa lite frulle till mig, service det gillar vi ;). Igår efter middagen hos min söta mormor så träffade jag mina tjejer. Vi gick förbi kyrkogården och tände ljus på Hannas pappas grav och tittade även förbi hos några andra nära. Efter det promenerade vi ner till stan, vilket var mysigt! Jag och Johanna gick barfota där ett tag också. Jag älskar våren helt enkelt!


ut och gå!

Nu ska jag ut på promenad med denna snygging!
Ciao


morning

Godmorgon
Jag vaknade tidigt idag, igen.. Redan vid halv-kvart i 10. Suck.. Idag vet jag inte vad som händer, jag ska på middag på runt 4 och efter det har jag inget planerat. Såhär kul var detta inlägg.
Bye


onecorner nu

Ska göra mig iordning nu för snart hämtar Johanna upp mig med sin moppe Arne så rullar vi tillsammans ut till kära enhörna. Ska träffa Andre, Evve, Kenny och Westman om jag fattade rätt?
bye


akta er för kenny med kniven

ni fick lite mera snyggt


bad for you

att du är som du är kan nog ingen hjälpa.
jag är så glad över att jag inte är som du och att mina vänner är trogna och äkta.
för att så småning om, så märker du hur du inte kan bete dig som du gör.
det lovar jag dig.

Veckans Snygging

Jag må vara dålig på att uppdatera, men trots det ska ni få en Veckans Snygging.
Min personliga favorit

Jhonny Depp
Mycket mycket kärlek till honom
Lovelovelove!


jag är besviken på det du blivit

egoistisk, korkad och ord finns inte för vad du är just nu.

förlåt igen

Godmorgon
Första dagen på lovet idag då. Ännu en dålig uppdatering, därför att orken helt är borta. Jag har varit ensam hemma hela dagen och endast degat i min säng och knarkat sex and the city och MTV. Kärlek. Har städat i rummet också, för en gång skull. Hur som hellst så har jag inga planer för dagen. Ska nog ut och gå senare tillsammans med Evve.


RSS 2.0