shopping

Hej
Jag sitter med en sur rebecca bakom mig. Vi kom nyss hem till henne och jag vet inte vad vi ska göra. Vi var i stockholm med klassen idag igen! Fast idag var det roligare och jag fick med min en piercing och lite kläder med mig hem. Vi fick en uppgift då vi skulle gå runt i affärer och antecka hur personalen var klädda, om de var trevliga, om det var ordning och reda i affärena osv. Det gick snabbt och var kul. Bilder kommer ikväll.
Hej

En bild av Rebecca Nylander

Hammarby - Jönköping

Godkväll

Jag kom nyss hem från detta. En bajen match tillsammans med Rebecca. Matchen slutade 1-1. Och som vanligt med min och Rebeccas tur så var det en äcklig snobbig snubbe i 20-30 års åldern som stalkade oss. Och inte nog med det vi fick betala 245 kr för våran biljett istället för 140 kr därför att när vi kom dit var biljetterna slut. FUCK OFF. Men men.. Det var roligt iallafall.
Har haft otur ända den jag vaknade imorse. Den här dagen har inte varit min dag! Det började imorse då jag försovit mig 1 timme. Så min mamma fick köra mig till skolan för att jag skulle komma i tid. Efter det gick jag runt hela dagen och gäspade. Sen som en suprise för mig och min klass så skulle våran klass, media 1orna + stylist 3orna till sthlm för att? Förstår fortfarande inte varför. Se på meningslösa och något otroligt fula och oproffsiga bilder på Fotografiska. Och tågresan tid fylldes av endast självmordstankar, mitt huvud bankade och sömnen höll på att ta över. Hur som helst så är jag hemma nu och är lyckligare än någonsin! Ska till sängs så fort som möjligt nu.
Godnatt!


Film

Godkväll
Jag kom nyss ut ur duschen och ska kolla på film nu tillsammans med min syster, lillebror och mammi. Jag tror att det blir A-team, har hört att den är riktigt bra. Någon som sätt den? Idag har jag bara varit med Bella och vi har inte gjort någonting alls, kom hem tidigt och såg Farsan.. Den var väl lite sådär, varken bra eller dålig. Nu väntar de andra på mig så vi hörs imorgon!
Puss

Kyss

Pastahuset nästa!

Bra start på dagen

Godmorgon
Igår var jag på tjejmiddag hos Emelie. Det var mysigt och roligt, och för mig, nyktert. Jag har ingenting mer att säga om det förutom att kära födelsedagsbarnen lär ha vaknat med en riäl huvudvärk. Hur som helst, jag ska bara ladda upp bilderna från gårkvällen på facebook och svara på några komentarer sen möta upp min habibi Isabella. Vi ska käka frukost på underbara pastahuset! LOVE
Ciao.
 

Happy birthday sweet girl

Hej
Jag är helt död och lyssnar på när mina syskon bråkar.. Kom hem från stan för ca 40 min sen efter att ha shoppat kläder åt min lillebror. Massa människor på stan. Skulle behöva åka ner igen för att köpa present till Emelie och piercing.
Hur som helst så blir det tjej middag hos Emelie ikväll som imorgon fyller hela 15 år, wiho byxmyndig! Ska försöka komma ihåg kameran så får ni bilder ikväll om inte i morgon bitti.
Puss

för varje dag så kommer vi närmare..


plugg..

Läste nyss igenom det där feta häftet på 6 sidor om sminkhistorian. Ska bara försöka få det att sitta kvar i skallen så är det lugnt.

Bara så..

Dagens humör: fucked up, seg
Dagens mående: bra men skulle kunnat vara bätte
Dagens borde: plugga
Dagens frisyr: ingenaning, ligger i sängern fortfarande
Dagens klädsel: får se
Dagens planer: softa, bio ikväll.
Dagens materiella vill ha: era namn
Dagens längtan: Emelies tjejmiddag på lördag
Dagens fundering: Mord.
Dagens beroende: spotify
Dagens bästa: Min säng hitills
Dagens tråkigaste: just det där.
Dagens saknad: dig
Dagens låt: beautiful monster

Modevisning 25 sep i luna huset.

Godmorgon
Idag är det underbara fredag! Jag ligger i sängen och har ingen skola på fredagar, så underbart! Igår hade vi våran första karaktärsämne lektion, eller hur man säger? För mig som går stylist så gick vi igenom smikhistorian. Det gick hyffsat bra, var ganska intressant. På tisdag har vi förhör på detta så jag ska läsa igenom det lite idag.
Angående min rubrik så precis som det står kommer det vara en modevisning i luna huset den 25/8 som Nykvarns praktiska håller. Vi ska sminka och styla frivilliga modeller. Ex en kompis, mamma, pappa, farmor, lillesyrran osv. Vi kommer att använda skor och kläder från Din sko och Kaphal. Och jag har redan hittat min första modell ;) Min kära vän http://beccakan.blogg.se. Så det ska bli kul.
Ciao

Det finns ingenting att fördröja tiden med


Det här vill jag ha och det här ska jag ha. Jag tycker det passar bra in till hösten som snart är här, eller vad tycker ni? Älskar väskan!
Jag ska snart börja göra mig iordning för skolan och sen bara deppa satan, vilket jag redan gjort.
Fuck fuck fuck..


å-n-g-e-s-t

Godmorgon
Jag börjar 12 idag. Underbart, eller vad? Men efter allt som hänt så är jag redan vaken och klockan är inte ens 9 ännu.. Kan inte sova. Surt, men jag får väl roa mig på något sätt.

Förstår fortfarande inte, må gud straffa er. Och om inte Han gör det, kommer vi snart göra det.

Skitdag.. Åt helvete med allt

Nu ska jag till min bästavän som aldrig sviker mig, min älskling till säng.
Godnatt.


ilska på hög fucking nivå

Jag finner inga ord. Jag behöver bara få reda på vem och sen är det slut för den lycklige. Har aldrig kännt den här känslan förut och ber om att aldrig få känna den igen. Döda mig! Även fast jag redan känner mig död, fucking tom. ÅH!
Hade aldrig klarat det utan dig Rebecca.


tredje dagen avklarad

Jag kom nyss hem från skolan. Idag gick det väl okej, vi skulle fotografera massa olika saker kring våran linje, stylist då för att sen göra ett collage. Men funderar fortfarande på att byta. Gillar inte folket alls där.. Hur som hellst så har jag Rebecca här brevid mig som tar bort sitt smink för tillfället, vi ska nämnligen ner på stan och käka och efter det flyr vi till solarieöarna! Jag har inte så mycket mera på hjärtat så jag skriver sen ikväll om jag orkar.
Pastahuset nästa!


En gång i tiden..


Börjar 08.30 imorgon så jag ska börja dra mig mot min underbara säng nu.
Jag saknar dig caroline.


spotify, grattis!

Hej
Jag sitter och fixar på min nya spotify just nu. Sist i hela världen antar jag? Hur som hellst, skolan har börjat nu och det känns väl sådär.. Jag vet inte om jag är nöjd riktigt. Funderar på att byta linja och skola. Därför att jag är inte så förtjust i nykvarn, varken eleverna eller lärarna. Det posetiva som håller mig kvar framförallt är praktiken. Någonting jag verkligen behöver. Men vi får se hur det blir med det.
Jag har varit hemma hela dagen, har faktist inte haft ork att gå ut. Plus att det har varit regn till och från. Imorgon efter skolan ska jag och min kära Rebecca äta på pasta huset och sen sola.
Och nu ska jag in på facebook, ciao!

födelsedagskalas

Godmorgon.
Jag ligger i min säng och är lite sliten från igår även fast jag och Lovisa var dom ända som höll oss nyktra. Evelina hade tjejmiddag till en början på kvällen, efter några timmar började grabbsen rulla in och tillslut var runt 15-20 st där kanske. Jag hade det kul igår och jag hoppas att Evve och de andra också hade det.
Imorgon börjar skolan. Gymnasiet och ja, lite nervös är jag kanske. Är osäker på om jag verkligen vill gå där. Men jag hoppas att det kommer att gå bra. Nu ska jag iväg med min mamma och mormor och fika.. Kul.
Puss

Grattis Evelina Åmark!

Godmorgon världen.
Jag ligger halvdöd i sängen och ska snart börja göra mig i ordning för som jag skrev igår så har jag tid på Elitesse klockan ett. Förhoppningsvis så följer Mikaela med ner så att vi kan köpa present till Evve på samma gång. Och eftersom att Evelina fyller år idag så blir det tjejmiddag på lördag. Vilket jag ser fram emot! Men nu måste jag börja göra mig iordnng.
Puss

Akryl naglar, super!

Godkväll
Jag ligger i sängen och kan knappt skriva pga av mina nya naglar som jag fixade idag! Jag och Mikaela hade tid hos en privat klockan ett imorse. Vi blev klara runt 5 tiden då vi skulle enligt planera åka och sola, men drog till max och åt istället. Hur som helst så blev naglarna mycket bra och jag är mycket nöjd med dom. Denna gång vart det akryl, vilket är bättre material och håller längre. Nu ska jag kolla runt här på internet och leta efter nyheter och sen få min skönhetssömn, hehe. Imorgon kl 1 ska jag vara hos min frisör då jag ska färga min utväxt och klippa topparna något, förhoppningsvis blir jag nöjd.
Love
Jag vet att jag har korviga och fula fingrar, vilket ingen behöver lägga märke till....

Om jag kunde spola tillbaka tiden skulle stannat där du och jag var som bäst.

Jag har alltid lyssnat på mitt hjärta, vilket då inte alltid gått rätt. Kanske dags att ge hjärnan en chans?

Jag älskar dig för mycket för att kunna vända ryggen

Godmorgon
Jag ligger i sängen med musik och försöker att vakna till och planera dagen. Det blir väl att hämta upp Emelie snart med moppen och sen bara gliiiiida runt.. Skitcoola, eller? Hur som helst så har jag inte så mycket mera på hjärtat just nu.
Puss

Jag vill uppleva den känslan igen

Ja, av det jag hade förut. Jag förstår inte hur saker och ting kan förändras så stort på bara så kort tid. Jag förstår inte hur något man älskar, något som finns där dag och natt bara kan brista till ingenting. Jag har så mycket frågor, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vem har svaren? Om det ens finns några svar. Jag hatar att inte förstå, att inte veta vad som händer. Jag har inte det där tålamodet man behöver. Jag kan lista ut, försöka tänka fram men jag vill se resultatet fort.
Jag undrar även hur känslor kan komma och gå. Hur kan man glömma någon man älskat, någon som värmt än och fått en glad. Det ända jag har i huvudet nu är flashbacks. Det finns inte ord, hur kan det inte gå att förklara känslorna? En sak är säker iallafall, saknaden är stark. Ovanligt stark. Jag vill tillbaka, jag vill spola tillbaka tiden och ändra allra minsta fel. Så mycket dåligt, som på något konstigt sätt gjorde mig så lycklig. Så mycket skratt och trygghet. Vart försvann allt? Och varför? Jag vet varför, det var fel. Det var brott. Men det var ändå någonting som gjorde mig så glad. Som gav mig en erfarenhet, fick mig att se konsekvenser, glädje, styrka. Jag förstår egentligen ingenting. Hur hamnade jag där, bland er?
Vad gör man åt saker man inte kan säga nej till? Saker man måste låta ske, för att det man bara inte kan säga emot. Hur mycket man egentligen vill skrika ut det, att det är fel. Hur kontrolerar man en sådan situation? Vart lär man sig det? Varför kan ingen lära mig? Varför kan ingen berätta och säga till mig såhär kommer det bli och det är så det är. Eller snarare, varför kan jag inte bara acceptera? Inse att det är så livet är. Att livet inte följer mina linjer. Och framför allt, att ingenting håller.

aj

Godmorgon
Jag har försökt att raka mina ben med en nyköpt silkepil, vilket inte har gått så bra. Helvete så ont det gör säger jag bara! Men jag ska göra ett nytt försök igen, snart.. När jag blivit lite modigare kanske. Önska mig lycka till!
Jag ska snart börja göra mig iordning efter det ska jag nog plocka upp min pärla Rebecca och sen åker vi nog ner på stan där vi ska fika på Tratten. Låter bra eller vad tycker ni?
Ha det bra


Bra start på dagen!

Godmorgon.
Jag har precis städat lite i mitt rum och ska ner på stan nu och möta upp hanna och köpa hem mat från underbara pastahuset. Har lite små brottom för hanna är redan på stan och väntar och jag sitter här... Men jag ska springa och rulla ut moppen nu, vi höres senare!
Bye


Sarabi


Jag förstår vad gud menade när han skapade dig, du är bland det finaste
 Han skapat. Ord förklarar inte min saknad till dig, ett år sedan nu.
 Ingen kommer någonsin kunna ersätta dig. Du var bättre än alla, fanns
där dag som natt. Jag älskar dig och kommer aldrig att sluta tänka på dig.

Att sakna är ett utav det värsta straffen.

Idag är en av dom få dagarna då vi har sol, iallafall som det varit de senaste två veckorna. Jag ska hur som hellst tillbringa dagen i stallet, där det ska vara i något slag av grillfest. Det ser jag fram emot, speciellt att få träffa de gamla goda folket igen ;). Men innan det ska jag träffa Rebecca som äntligen kommit hem från England! Om hon nu vaknar någon gång. Hoppas eran dag blir lika bra som min!
Puss


Mjukstart

Godmorgon!
Igår var det världens skitväder. Jag var hemma och spelade spel tillsammans med min syster, bror och mamma den största delen av dagen. Mot kvällen åkte min mamma och jag ner på stan en sväng för att köpa något jag lagt undan dagen innan. Med mig hem fick jag ett par rosa mjukisbyxor, en stickad tröja, ett par jeans, två baslinnen och en till stickad tröja. Mysigt laddad inför hösten!


RSS 2.0