-

Jag saknar dig så mycket nu min pärla. Det känns konstigt att den här dagen kom så snabbt, jag hatar det. Vill verkligen ha dig kvar hos mig, ha min underbara du. Som jag alltid säger, jag ber för att du har det bäst där du är nu. Men hos mig finns du alltid.

Söndags mys hemma..

Det blir en hemma kväll idag.
Jag har varit ute i underbara stallet idag, red ut på luvan och rensade tankarna. Jag saknar min underbara pärla Dragawa något otroligt.. Känns helt annorluna och fel att inte sitta på hennes rygg längre. Jag försöker övertala Carro att rida in hennes hings på 5 år, då får vi lite spänning i det hela ;).
Hur som hellst så som sagt ikväll blir det bara lite söndags mys hemma med min familj. Och ni vill säkert se bilder från i fredags? Här får ni gott folk.
Finns en massa fler på min Facebook.

bra gårkväll, i varje fall helt okej.

Jag ligger i min underbara säng nu, sliten, trött, håret fullt med hårspray och med en oerhörd smärta i fötterna från går kvällen. Jag och tjejerna var på en lokalfest. Vissa var utklädda vissa inte, vi var lite halvt. Festen i sig var helt okej, det var jätte mycket blandat folk.
Jag fixade mig hemma hos Bella som hjälpte mig med mitt hår, vart faktist jätte nöjd om jag får säga det själv. Skulle vara något vampyrliknande, enkelt och bra. Jag hade tänder som jag också skulle haft på mig men vilken inte blev så pga av att de inte riktigt gick som tänk. Stampade runt i mina klackar hela kvällen och tillslut hade jag så ont att jag gick hem barfota, vilket också gjorde ont men som man brukar säga, vill man vara fin får man lida pin..
Sliten? Ganska..

I will never forget those you taught me

Nu ska jag till stallet och säga adjö till min vackra pärla som åker ikväll. Jag hoppas verkligen att du kommer tll ett bra och kärleksfullt hem.

lagom till halloween

Godmorgon
Igår gjorde vi det här i skolan.
Jag har inte tagit bilderna därför är den sista oskarp och nära.

Nu drar jag till skolan där detta väntar


Jag är ju nybörjare trots allt

Godmorgon
Jag struntade i våran första lektion, som är livskunskap. Helt onödigt. Börjar 12 iallafall då jag ska ha prov på sminkningen vi gjorde förra veckan. Kväll sminkning med tre ögonskuggor. Ska försöka hinna ner på stan och sola innan jag tar mig till skolan. Vilket jag tror att jag hinner göra.
Efter skolan ska jag ner till stan igen och möta upp Amanda och Mikaela. Jag ska köpa hårfärg och leta efter kattöron, ni vet det är ju halloween? Hur som hellst så ska jag färga mitt hår en sista gång, det är ju fortfarande lite fläckigt. Men håller mig till den lila färgen jag strävar efter. Tredje gången gilt, brukar man inte säga så?
Inte bäst, men är fortfarande amatör.

brunett!

Kom nyss in efter att ha varit ute och gått lite med Niina. Har också gjort upp lite planer inför helgen. Klääädångest!

mini shopp again

Godkväll!
Kom nyss hem från en runda på stan. Har varit och fika tillsammans med Rebecca och Elin. Lite återträff sådär. Vi hade det jätte mysigt. Köpte ett lila läppstift också till haloween, ett billigt bara eftersom att det endast är till på fredag.
Som jag skrev igår så var jag och min mamma på vårat sista möte. När vi var klara tog vi en snabb runda på stan och köpte lite smink, mascara, ögonskuggor, eyeliner och hämtade ut medicin.
Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig tills på fredag då jag och mina brudar ska partaya! ;)
Plus ett lila läppstift

möte, möte, möte och återigen möte.

Godmorgon
Jag ligger i min säng och väntar på att min mamma ska säga att vi ska åka. Ska på möte igen, sista mötet nu. Lite tråkigt faktist...
Har egentligen prov i skolan idag, kvällssminkning och hår. Ska till skolan efter lunch någon gång så då ska jag göra så gott jag kan. Hinner dock bara med håret idag, sminkningen lär jag få göra på torsdag. Det vi ska göra på håret är då att platta och locka, det låter lätt och är inte sådär super svårt heller. Nu ska jag börja göra mig iordning för att gå, vi höres senare ikväll.
Hej
Negerkrull, dock lite för tjock och slarvig på den här bilden.

Rest in peace

Det har varit mycket senaste tiden, vilket drama liv man lever alltså. Har hur som hellst inte haft någon tid att skriva. Nu ska jag gå och lägga mig efter en lång dag.
Godnatt

jätte stressad

Nu taggar jag till stan och äter Sushi med Evelina!
Hejs

Lugn kväll ikväll

Det blir en lugn kväll idag. Jag ska möta upp Evelina så ska vi ut och äta. Innan vi drar hem till henne lär vi svänga förbi och hyra en film och säkert köpa massa godis. Sen åker vi ut till landet och myser med film och godis! :)
Det låter bra tycker jag.

Föressten!

Resultatet av mitt hår blev lyckat! Helt okej faktist, fick lite av de röda/lila nyanserna som jag ville ha. Mitt hår är blött just nu så jag kan inte ta någon bild, men det kommer säkert bilder från ikväll då får ni se.
lindsay-lohan-picture-1.jpg image by Rajarkillen
Något i den stilen. Vad tror ni? Passar jag?

Mobilkamera

Jag kom nyss ut ur duschen. Superskönt med ansiktsmask, känns något fräschare nu.
Jag vaknade tidigt idag, kämpade mig upp för att åka ner till stan där jag sola. Efter det tog jag mig till stallet och red ut barbacka i snön på min fina pärla som snart inte längre står kvar hos mig :(
Jag älskar dig.

spännande...

Nu sitter jag här med en turban på huvdet. Färgningen är klar och jag ska så fort jag skrivit klart föna mitt hår och se reslutatet... Hoppar verkligen att det blir bra! Efter som att jag var så pass ljus tidigare så kommer det ju att vara kvar ljusa slingor om inte fläckar. Isåntfall så färgas det imogron också ;) Nu ska jag föna, snart tillbaka!

Just nu...

från detta
til detta.. Vad tror ni?

mini shopping

Godkväll!
Eftersom att det var några dagar sen sist så tänkte jag skriva lite innan jag gör någonting annat! Jag kom nyss hem från en rundtur på stan med min lillebror. Var egentligen tänkt att jag och han bara skulle ner och äta, köpa skokräm och kolla halloweendräkt till honom. Men mer än så blev det. Fick en massa bra erbjudande på Bikbok när jag endast skulle köpa en tröja. Blev tröjan, ett par jeans tights, två nagelack, en mössa och en body. Gick snabbt in på veromoda också där de hade 20% rabatt på allt för alla klubbmedlemmar. Så ut därifrån följde en snygg t-shirt med. Min kamera är med min syster nu så jag slänger upp bilder på kläderna som är tagna med mobilkamera, vilket är något dålig kvalité. Men de får duga.
Nu ska jag vänta på Mikaela.

för mig är du den du alltid har varit.

Jag saknar dig och allt vi tillsammans gått igenom.

Jag vill ha och jag vill göra. Ge mig!

Det är så mycket man vill i livet, inte sant? Så mycket man bara vill ha och vill göra. Varför kan man bara inte få som man vill? Är det någon mer än jag som bara vill ha och vill ha? Det är sjukt jobbigt! Därför att är man en person som är van att oftast få som man vill så går det bara åt helt fel väg. Liksom, varför kan man bara inte skita ut pengar undrar jag? Haha, dock handlar mycket inte om pengar. Men en del. Det är extra jobbigt när man måste vänta, när man vet att man har något men som kommer att ta tid. Inget besked om hur lång tid, men det kommer. Gah, sånt här psykar mig. Och det kom bara på tanken.

Är jag ensam om att gilla dessa skor?


Dagarna, likadana som varje dag.

Godmorgon
Vaknar upp idag med en kopp grönt te. Plus en massa socker. Jag stannade hemma från skolan idag, för att om jag ska vara ärlig så hade vi orientering och jag var uppe till 2-3 igår så hade ingen ork. Jag har inga planer alls för dagen, eller jo. Ska träffa min kusin när hon har slutat och vi får se vad som hittas på.
Kul inlägg..
Nu ska jag kolla kläder på Nelly, hej!

Jag är ingen höjdare på att ta farväl, men ska göra det så bra jag kan för din skull.

Nu har ni en deprimerad Andrea här.. Fick besked idag om att min fina häst Dragawa är såld. Hon åker någon gång den här månaden. Finns verkligen inget tråkigare. Jag hoppas i alla fall att hon kommer till ett bra hem där hon kommer att trivas. Och jag kommer att sakna henne en massor..
Skulle egentligen ha deltagit i en dressyr träning för Helena Barth som kommer ut till oss imorgon och ska ha några lektioner. Men eftersom att min nya tävlingskamrat nu är Shadow så valde jag att träna med henne imorgon istället. Sen ska jag rida Dragawa månaden ut och bara njuta av våra sista dagar. Gud så dramatiskt och sorgligt det låter, men det är lite så faktiskt.  Sorgligt i alla fall. Vill så gärna ha henne kvar och fortsätta att tävla och träna och bara klättra uppåt. Men det är såhär det är nu och jag får ta och bita ihop. Jag har klarat det förut och klarar det igen.

The last aribander, rekomenderas!!!

Hej
Jag sitter här i min underbara säng just nu med bästavän som sover så sött här bakom mig. Vi var ju på bio idag och såg The last aribender och jag finner bara ett ord, suverän! Enligt mig var den otroligt bra, både action, äventyr och spänning. Lite romantik också. Den rekomenderas! Nu ska jag också krypa ner i sängen och få i min lite sömn, imorgon blir en lång dag.

Denne hamnade i mina händer idag

Fast en blå, är fortfarande lite osäker på om jag verkligen passar i den. Men har ju kvar min boomerang så den får isånnafall vara min räddare. Nu drar jag på bio, hej!

Något jag kanske borde önska mig i födelsedagspresent?

Jag fyller ju år snart gott folk, på söndag är det exakt en månad kvar! Kanske dags att börja skriva önskelista? Längtaaaar såå.

Hjärta

Godmorgon
Jag kom precis in efter att ha varit ute och träffat en gammal god vän som jag inte träffar varje dag, om man säger så. Jag ska strax åka till Bollhallen med min Lillebror där vi ska bowla. Egentligen hatar jag att bowla, men vad gör man inte för sina kära? Jag hinner nog med ett inlägg innan jag åker till Heron city sen.
Hajdu

Fortfarande uppe?

Japp, har ännu inte kommit till sömn. Sitter och bara kollar runt på facebook, ändrar profilbild, lägger in bilder, kollar andras bilder och blablabla.. Vilket liv va? Nu ska jag sova iallafall.
Hejs
Inbillar jag mig eller är det verkligen så svårt som jag ser det?

Kan man köpa sig ett liv?


Du är den bästa!

Godkväll
Jag vet att jag börjar bli dålig på att uppdatera, men faktist så har jag ett annat liv som jag måste leva fullt ut också.
Idag i skolan noppade vi våran ögonbryn, eftersom att vi sparat ut dom nu i ca 2 veckor så var det ett helvete kan jag säga er. Skrik och tårar. Speciellt jag. Jag såg ut som en varulv då, men är faktist nöjd nu. Duktig Tiffani!
Imorgon är jag ledig som alla andra fredagar. Ska åka till Gröndal på morgonen med min mamma och fixa ett gymkort. Efter det ska jag och min underbara lillebror åka och bowla.. Gud så man ställer upp? ;) Senare på kvällen åker jag och Rebecca på bio och kolla på the last airbender som har premiär imorgon.
Nu håller min rygg på att dö, så nu säger jag godnatt!


Aldrig mer

Nu är jag här igen, fast denna gång med Rebecca brevid mig. Åt nyss jordens äckligaste nudlar. Little cook med biffsmak. USCH! Ska klä på mig och titta lite på Rebeccas nya sysmetkamera som skolan gett henne. Ska göra iordning mat åt min patetiska lillebror först. Sen far det åt Mikaelas uppvisning.
Hej

Nudlar!

Hejs
Jag har precis gjort iordning nudlar. Det bästa som finns! Men min mamma är så klumpig och köper fel smak och helt fel märke... Typiskt. Kommer tillbaka snart, ciao!

Fotografering

Hej
Jag kom nyss hem från mitt möte. Ska bara sitta hemma och vänta på att klockan blir sex då jag ska på Mikaelas dansuppvisning. Ska äntligen få se hennes starkaste sida. Det ska bli kul.
Idag hade vi skolfotografering. Det var kaos, vi hade tid 10.50 och kortet togs kanske 12.30. Inte nog med det, vi stod ute och hade en jävla bäverdamm bakom oss. Nej inte riktigt, men en stoooooor hög pinnar bakom oss som bakrund. Vilket ni ser på bilden. Och inte nog med det, fotografen stod mellan två kritvita väggar som solen låg på. Som alltså bländade oss, så imprinsip alla kisade idag på fotograferingen. Snyggt?
Rebeccas klass, ser ni bäverdammen?
Haha Anna!

det är helt klart våran grej, och det vet vi.

Nu är jag hemma igen efter en mysig uteritt med dom bästa! Och fyfan va kallt det är ute, sitter som en isbit nu under en filt och dricker varm choklad för att försöka tina upp. Jag ska hoppa in i duschen snart och sen ut igen.
Ciao
Flera bilder kommer upp på min Facebook

i still dreaming

Nu rullar jag till stallet!
Hej

Får väl ta och göra det


Jag håller med till 100%.
Stämde ganska bra den här.

hm.. beslutsångest, som vanligt.

Hejs igen
Jag funderar på att fixa akryl naglar igen. Vad tycker ni? Det jobbiga är bara att skriva på en mobil med knappar ex, och touchen jag hade förut har jag lämnat tillbaka så det blir ett problem. Annars var det skitbra! Snygga, hållbara och billigt.
En bild från sist när jag hade akrylnaglar.

tycker att jag känner igen mig?


Du är ljuset i mitt liv

Godmorgon
Ingen skolan för mig idag. Jag ska snart ut till stallet tillsammans med min barndomsbästis Sandra. Vi ska ut på en långtur med hästarna och med oss kommer vi att ha fika, lite varm choklad och något mer gott. Det kommer att bli något otroligt mysigt, speciellt nu bland alla höstlöven.

Bilder/film från tävlingen


Jag älskar dig min ängel

Bad update

Hej
Ber om ursäkt för att det inte blev varken bilder eller något inlägg igår. Men jag skriver lite kort nu efter som att jag sitter i skolan. Men det gick super bra igår på tävlingen och jag är jätte nöjd. Det var jätte kul också. Vi blev felfria på 100 cm klassen. 90 cm klassen gick dock lite sämre, dåligt tempo, en rivning och lite sådär. Men det försöker vi förtränga, och titta mot det possitiva! När jag kommer hem ikväll så lovar jag er bilder. Nu ska jag fortsätta jobba.. Suck.
Hejs

tillsammans klarar vi det, right?

Nu ska jag gå och lägga mig för en lång dag imorgon. Ska upp tidigt och direkt ta mig till stallet där världens bästa häst väntar, ska göra henne fin och där efter åka till Södertälje Ridklubb och delta i en hopptävlig. Våran starka sida hihi. Det kommer att vara 90-100 cm klasser så jag ber för att det ska gå som tänkt. Det ska bli jätte kul och jag ser fram emot det. Hoppas verkligen det går bra!
Godnatt!

Wounderful

Hur har eran kväll varit mina kära?
Min har i varje fall varit underbar! Hade det otroligt roligt och mysigt med världens bästa tjejer. Jag kan knappt förstå vilka vänner jag har. Det började med middag då vi åt tacos, vanligt och inget märkvärdigt. Efter det satte vi på en skräckis, The loved onse. Som enligt mig var bra. Mer äcklig än läskig. Och därefter ännu en skräkfilm 100 feet. Som dock är lite sämre, hade även sätt den tidigare så visste ungefär hur den gick. Nu ska ni få bilder från kvällen!

En snygg Lady Gaga

Hejs
Jag sitter just nu färdigfixad och väntar på tjejorna. Jag vet att några är på väg och några kommer lite senare. Så fort Rebecca kommer med min kamera så tar jag en bild mig så får ni se min outfit och facelook. Dock inget märkvärdigt men.

Nu börjar det fixifixi

Hejs
Jag ska strax till Ica maxi med min mamma och handla till ikväll. Ska nämnligen ha tjejmiddag hemma hos mig ikväll där bara mina bästa kommer att vara närvarande. Litet och mysigt sådär. Jag kommer säkert slänga in ett inlägg ikväll. Dessutom är kameran med så ikväll om inte imorgon kommer det upp bilder!

med dig runt mig

Hallo
Jag kom hem för en stund sen efter att ha suttit hemma hos Rebecca hela kvällen. Just nu är jag trött och vill bara somna.
Godnatt

intressant...?

Hej
Jag sitter hemma efter en dag som aldrig verkar ta slut? Har hunnit med mycket idag känns det som. Jag var på Kringlaskolan, min förra skola med Rebecca för att hälsa på igen. Mest för att säga hej till de som inte var där sist. Efter det åkte jag hem och kollade på top model, sen ut igen, träffa Rebecca och *hemlig*, nu är jag hemma igen och ska ut snart. Inge vidare spännande precis men.

Andrea Cansu Nyström


Dragawa

Vilken väg du än kommer att gå senare, så vet jag att du föralltid kommer att finnas hos mig. Du är som ingen annan.

Detta låg i min brevlåda imorse!


''dream girl''


Godmorgon!

Jag vaknade nyss och ligger fortfarande under täcket. Jag har inga stora planer för dagen tror jag? Jag ska träffa Rebecca och sen får vi se vad dagen har att bjida på. Snart ska jag nog upp till Teknikgymnasiet där Evve ville träffa mig en stund. Men jag vet inte riktigt om jag orkar.. Vi får se. Hur som hellst, jag älskar fredagar!
Hej

Så länge jag har dig behöver jag ingen annan.

Godkväll
Ja, som ni ser så slutade filmen som väntat. Det var andra gången jag såg den nu och jag bölade dock lite mindre än första gången. Framsteg! Jag ligger i sängen just nu och ser fram emot att få sova ut imorgon! Jag älskar mina fredagar.
Jag har lite planer inför helgen, imorgon ska jag träffa några gamla vänner som står mig väldigt nära. Och på lördag blir det tjejmiddag hemma hos mig, bara för att jag saknar mina tjejor! Det ska bli supemysigt.
Rebecca Nylander.

-


Och det slutade såhär..

Snyft..

Nu blir det världens bästa film



Tro vad du vill, den ända som vet är jag.

Hej!
Jag kom nyss in från kylan.. Kass uppdatering idag? Jo, det har berott på att jag varit i skolan och sen suttit hemma hos Rebecca hela dagen eftersom vädret här i Södertälje suger.
Älskade Lucas är på besök från sundsvall!

första färgning ok?

Hej allihopa!
Jag har precis färgat min systers hår, och ja enligt mig vart det helt okej för att vara första gången dessutom! Jag hinner inte svara på några komentarer nu, det får bli imorgon.
Godnatt!

vanligt?

Moppe i hallen? Kämpade igenom porten och hissen, vi lyckades tillslut ;)


Just nu

Hemma hos bästavän

Nu drar jag till stallet, hejs!


Ändrade planer

Blev ingen buss till skolan, jag insåg att om jag skulle åka nu så skulle jag hunnit med 30 min av första lektionen, lunch, svenska lr engelska lektion och sen skulle vi slutat? Då sket jag i det istället.. Jag ligger i min säng och faktiskt funderar på skolan. Jag älskar min linje, har börjat trivas bra och tycka om min klass, jag tycker om våran lärare. Det är de ända, resten ogilar jag. Skolan för övrigt. Det är bara sånt folk som jag inte riktigt trivs med, det är lång bussresa, helt meningslösa lektioner, där vi får sluta om vi ber om det? Och inte nog med det, lärarna tycker jag inte heller är någon höjdare.. Jag är bara där de dagar jag har stylist. Därför att de är de ända lektionerna som känns meningsfulla. jag klagar på att det är för soft. Jag vet inte vart jag slagit i skallen, men såhär är det.

Så en fråga till er 94:or, trivs ni i eran nya skola? Och är det någon mer än jag som går stylist linje?



I still dream about you

Godmorgon.
Jag sitter i min säng och försöker hålla ögonen öppna, ska ta bussen om ca 30 min. Plattången ligger på så efter detta inlägg ska jag platta mitt hår och sminka mig lite. Sen rullar jag till skolan! Vi har religion just nu, bokstavligen. Jag orkade inte ta mig upp imorse så jag gav mig själv lite sovmorgon. Dessutom när vi har så tråkiga lektioner. Har inte så mycket mera på hjärtat, kul inlägg!
Hej

Idag slutade det rött

Lunchen blev lyckad, otroligt nog.
Nu ska jag ut med tjejerna.
Ciao


Just nu


Vi tycker om att klä upp oss lite :)


Utnyttja grundskolan, gymnasiet suger!

Igår var jag och Rebecca i våran gamla skola där ingen kan känna sig mer hemma än oss. Vi sprang runt från lärare till lärare och klottrade ner en el tavla om hur mycket vi saknar dem. Tyvärr var inte alla lärare där men några.

Godmorgon!

Idag är det skola och faktist, så ska jag dit. Jag ska springa till bussen om ca 15 min så det blir ett kort inlägg! Jag sitter i sängen just nu med kläderna på. Idag ska jag varken fixa mitt hår eller smink för idag ska vi ha ''kvällsminknig/hår'' på vår stylelektion. Det ska bli kul!
Nu hinner jag inte så mycket mera, ska hinna byta kläder igen. Det kändes inte bekvämt.
Ciao!
Jag just nu
Vit top från Gina Tricot
Lacktights från Gina tricot.

Ber om varenda läsares svar!

Godkväll
Jag kom nyss in och sitter i min säng som den isbiten jag blivit efter en kväll ute i kylan.. Ska alldeles strax krypa ner i sängen. Men först en fråga till er läsare.
Beslutsångest!

Finns ingen som dig

Jag kom precis till Rebecca efter att ha varit på möte hos ''min'' psykolog. Nu ska vi krypa ner i sängen och sätta på en film.


kalasdags

Jag sitter här hemma och väntar på att Chris ska komma och byta avgasröret på moppen. Från de spruckna till ett nytt. Kalaset håller fortfarande på, dock lite lugnare nu när min lillebror fått sina presenter av oss i familjen. Så nu sitter de alla och spelar xbox 360. Heter det så?

underbar ridtur på underbar häst

Hej
Jag kom nyss ut ur duschen efter en mysig ridtur på min pingla. Det ut bland de alla färglada höstlöven barbacka. Det var mysigt, och min pärla skötte sig perfekt.
Just nu är det fullt hus hemma hos oss, min lille bror har kalas så det är massa smågrabbar som springer runt och är högljudda. Jag antar att jag ska gå dit och vara lite social nu.
Vi hörs, hej!

me want


Scorett

Godmorgon
Ligger i sängen och ska så fort jag piggnat till ta mig till stallet. Jag lyckades somna igår! ;) Wiho. Idag har jag massa att göra. Jag ska hinna ut till stallet och rida pärlan, hjälpa till på min lillebrors kalas, fixa moppen, plugga?! Och sen var det väl inte så mycket mera. Som ni säker förstod själva så fyller min Lillebror 8 år idag! Zlatan också för den delen. Grattis till min älskade dampiga lillebror.
Vaknar upp med en skönhet.
Snyggare IRL

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig under täcket i min underbara säng och försöka sova, vilket jag nog lyckas bra med. Mina ögon orkar knappt hållas uppe längre.
Du gav mig ett löfte, nu har du mitt förtroende.

Någon som kan

Här har ni en blogg jag följer http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/.
Linda heter bloggägaren och hon gör något otroligt snygga sminkningar. Hon är make-up artist, det jag utbildar mig för ;). Jag kanske också blir som henne en dag, vad tror ni?

Vad väljer man när hjärtat säger ja och hjärnan nej?

Om tiden bara kunde spolas tillbaka.. Om jag bara kunde få peka och bestämma. Varför kommer dessa kurvor? De kurvorna som får en att falla ur spår. Det finns ett ja och ett nej. Frågan är nu, väljer du hjärtat eller hjärnan? Ett råd av mig är att lyssna på hjärnan. Jag har gjort de misstagen att följa hjärtat. Vilket jag håller på att falla in igen. Jag vill bara stanna och vända om, men det bara finns någon där som drar i en. Som stoppar en från att göra det man egentligen borde. Jag önskar jag kunde få peka och bestämma.. Göra dig som jag vill ha dig.

fotboll

Godkväll.
Jag kom hem för en liten stund sen efter en biltur med några vänner till mig. Matchen idag mellan Syrianska-Hammarby slutade 0-0. Jag var lite falsk som stod i bajen klacken men hoppades på seger till syrianska.. Det vart bråk efter där jag och två tjejkompisar hamnade mitt emellan de två ''sidorna''. Var en aning pinsamt. Efter matchen var det helt dött precis som alltid här i Södertälje.

strax tillbaka

Hoppar i duschen nu!

Några få

Nu blev det kö till duschen, min syster var snabbare än mig så hon hann före. Så länge får jag väl svara på några komentarer och lägga upp bilder från igår. Var nämnligen på fest  i pershagen, eller fest och fest. De som var där drack men varken jag eller Rebecca. När jag och Rebecca kom dit var det kanske 7-8 pers där, sen efter någon timme rullade det in några flera och tillslut när vi skulle dra kom det ett gäng tjejer. Innan det var jag och Rebecca dom ända tjejerna där, vilken tur att det inte var någon random fest fullt med peddos. ;)

Broken-harted girl - Beyoncé

Godmorgon
Jag ligger i min älskade säng med höstsolen som svagt lyser in genom mitt fönster. Love it! Idag blir det en bra dag, förhoppningsvis. Ska bara ligga och dra mig i sängen tills senare då jag ska på fotboll med brudarna! Hammarby-Syrianska. Problemet är bara, hur gör man om man hejjar på båda?! Haha. Jag ska iallafall stå i bajen klacken för tjejernas skull. Och dölja min lycka när syrianska gör mål.. Nu ska jag hoppa in i duschen, kommer tillbaka efter det!
Puss

Håller ni inte med?


vinterfavorit

Hej igen
Jag sitter fortfarande hemma och har hur tråkigt som hellst. Dessutom gör min svanskota ont som in i.. Hur som hellst, ska roa mig med att skicka runt lite CVn här på internet och kolla på massa musikvideos/videobloggar på youtube.
Föressten! Har hittat min nya vinterfavorit. Höga uggs. De ser otroligt fula ut på bilden men i verkligheten är dom en skönhet! Och när dom sitter på är dom ännu snyggare, såklart.

And I must also stop you


L´oreal

Här är hårprodukten jag köpte i veckan som är värme skyddande och håller även håret som du vill i fukt, rak eller hur du gjort det. Och enligt mig fungerar den utmärkt! Luktar fräscht också.

Fredag!

Hej.
Jag har inte haft någon internet de senaste dagarna och har därför inte kunnat uppdatera. Men nu är det fixat och jag är här igen! Jag sitter hemma just nu eftersom att det är Fredag då jag är ledig. Tidigare idag har jag varit på Teknikgymnasiet och träffat några av brudarna, efter det åkte jag en sväng till Brunnsäng och träffade Emelie. Sist jag träffade henne kan man knappt minnas, så länge sen var det. Hur som hellst, jag sitter hemma nu eftersom att jag måste vara barnvakt åt min lillebror medans mina föräldrar jobbar. Så jag drar ut igen om någon timme.
Detta kom min mamma hem med igår, hon måste ju älska mig! 
Scorett 999:-

RSS 2.0