-


Nobody wanna se us together, but i don´t matter

Jag kom nyss hem efter en runda på stan. Såg massa snyggt inför vinte rn, uggs, halsdukar, stövlar, jackor osv. Tänk om man bara kunde vara rik? Jag och bästavän tog en fika på tratten också, vart en varm choklad och lite sött. Det var mysigt nu i det härliga men lite för kalla höstvädret.

Nyttig lektion?

Hejs
Jag sitter i skolan just nu och vi har datakunskap. Och usch så tråkgit det är! Men vi slutar om ca 10 min som tur är. Efter lunch ska vi in till Södertälje med våran 'Bild och form' lärare och kolla på konst? Vad finns det för konst i södertälje? Hur som hellst, efter skolan ska jag träffa Johanna! Känns som alldeles för länge sen sist, eller har jag fel? Vi får se vad som hittas på, men en sak är säkert. Jag måste köpa en hårprodukt från Elitesse som håller håret rak i fukt. Happyface.
vi hörs senare.


Kärlek

Kom nyss hem från matchen. Och det blev seger till syrianska!
Lycka! Nu ska jag se på film med kära familjen.

Jag måste upptadera mig själv!

Detta är vad jag behöver, ge mig!

It´s not fashion, i´ts style

Modevisningen igår gick som planerat. Bortsätt från att det inte var en enda unge som ville bli ansiktsmålad av mig, Tiffani och Linda. Så vi tre fick i uppdrag att styla barnmodellerna med smink, stjärnor och tom några av dems hår. Vilket var betydligt mycket roligare. Under visningen var det en fyllekärring som stod längst fram och dansade, när hon skulle gå där ifrån ramlade hon pladaskt bakot. Lyckad? Fick tyvär inte med fallet på film men har det på bild. Haha, tycker synd om stackarn.

Juste!

Jag kom på att jag inte har berättat för er att jag och Rebecca var och delade ut CVn till varenda butik i stan för någon dag sen. Jag vill jobba och tjäna pengar! Men har ännu inte fått något svar, fast det är bara att ha tålamod. Det finns fortfarande några butiker som vi inte varit på ännu och de var många som endast tog emot via mail eller över 18. Så vi har några kvar. Men om någon känner till något ställe där de har brist på personal så kan ni ju höra av er till mig, eller vad säger ni? ;)

Här får ni en video från träningen igår


Godmorgon

Ja, upptaderingen har varit lite kass de senaste dagarana. Vilket har berott på att jag inte haft tillgång till någon dator och dessutom haft fullt upp. Igår var jag och min pärla Dragawa på hoppträning på SRK för Niklas Haking. Det gick mycket bättre än förväntat, hon var lugn och mjuk. Självklart finns det smådelar vi måste träna på men i helhet så är jag jätte nöjd! Jag har visst insett att jag rider världens bästa häst.

Underbart

Nu ska jag åka ut till stallet där pärlan väntar. Och jag ber för att vädret ska hålla! Ska bli så mysigt i detta underbara väder, haaaappyface! Om ni har tur får ni bilder när jag kommer tillbaka.
Kram

I'm saying good bye

Du är äcklig, lämna mig ifred.
Du har gett mig djupa sår.
Du är ett riktigt svik, och ärligt talat så vill jag inte veta av dig mera.
Du hade en mycket stor betydelse hos mig.
Och jag förstår inte varför du sumpade allt, gång på gång.
Det du gjort var inte okej.

på lördag..

Är det modevisning i luna huset och vi ska ha hand om ansiktsmålningen! Yeah!..... Små, skrikande småbarn har aldrig riktigt varit mig grej. Men jag blir tvungen att stå ut.
Lite förberedelse, Linda sminkar Linda till en kanin

ja skulle kunna ha soliga höstdagar varje dag


Vill man va fin får man lida pin ;)

Godmorgon!
Jag ligger i sängen och säger bara en sak. Jag älskar hösten! Solen lyser in genom mitt fönster och hösten är bara för mysig! Så fort jag vaknat till lite så ska jag ta mig ut till stallet och jag är så glad över att det är fint väder! Hehe.. Hur som helst, eftersom att jag fått grova skavsår från de nya ridstövlarna jag köpte så vet jag inte hur det kommer att gå idag. Jag kan ju knappt gå?!

shopping

Igår var jag nere på stan och köpte en ny väska. Brun fasktist! Stor också för den delen. Det fick även bli ett par örhängen och en ögonfransböjare också. Och sen åt jag på pastahuset. Så där försvann mina pengar för den här månaden. Inte riktigt, men nästan.


jag älskar pastahuset!


vi lider endast av dyslexi

Hejs!
Jag kom nyss hem till Rebecca och vi ska snart ladda ner en film och sen mysa med chips och dip!
I skolan har vi bara haft style hela långa dagen, började med att jag sminkade Blerina en vanlig vardagssminkning och efter det skulle vi ha ''prov'' i volymföning. Tråkigt! Jag blev godkännd som tur va. Jag har ingenting mera på hjärtat.
Puss

yeah


del delen av dig kommer aldrig att försvinna

Jag sitter i skolan just nu och jag vill bara sluta.. Såhäääääär tråkigt är det.


dålig match + dop

Hej
Jag sitter hemma hos mina kusiner just nu och matchen mellan Assyriska och Syrianska har precis slutat. Vi tog hem en förlust.. Alltså, assyriska vann med 2-0. Men de vann bara av ett skäl, tur! Hur som helst, så har min lilla kusin Emilia döpts sig idag så vi var i kyrkan runt ett och avslutade med middag på Amazon. Nu står alla och stressar mig så vi hörs sen!
Bye

eftersom att det inte finns något att göra i det här skitvädret...

Jag kom nyss in till Rebecca efter en dag på stan. Teatern sket vi i pga vädret så vi åt på stan istället. Efter det gick vi runt lite och slutade på godisaffären där vi kom ut med godis för 70 kr. Hihi. Ska ladda ner någon film nu och sen bara göra det vi är bäst på. Vara bäst.

regnet har tagit över sverige...

Nu ska jag förbereda mig för teater i skogen! På med stövlar och regn jacka eller vad passar bättre? Vi hörs senare gott folk.

Försök inte ens förstå, för det kommer ni ändå aldrig göra.

Vi är som de som ingen förstår. Vi är varandras halvor. Vad skulle jag göra utan dig mitt hjärta?Gud gav mig någon jag ska bevara mitt liv med, någon jag ska ta hand om och älska natt som dag. Och jag lovar Honom att det gör jag. För att du är det bästa som hänt mig. Aldrig ska jag lämna dig. Tro på mina ord när jag skriver dom. Jag äskar dig Rebecca Nylander.



sämsta jag

Godmorgon
Jag väntar på att Johanna ska vakna som jag gjort i snart en timme... Hur som helst, jag ska på teater med min lillebror och Rebecca.
Jag vet att jag varit ganska off på bloggen de senaste dagarna. Vilket beror på att jag faktist inte haft ork.. Och jag får väl be om ursäkt för det. Jag har inte så mycket mera på hjärtat just nu.
Hajdå

Sängdags!

Godkväll
Jag ligger i min säng med min lillebror brevid mig. Jag var hemma från skolan idag pga av att jag inte kom dit eftersom att mitt busskort är stulet! Så jag åkte ut och red pärlan i spöregnet runt 12 tiden. Tränade galoppfattningar, halter, osv. Det gick bra faktist. Efter det hade jag tandläkar tid kl 3. Johanna följde med mig dit, vilket gick fort och bra. Vi gick direkt till Nancys när jag var klar. Senare gick vi runt på stan, jag köpte godis och åkte upp till västergård och kollade på film med Rebecca. Stackars liten som blev så rädd... Vi såg Besatt, eller The exorcism. Så grymt bra film, läskig dessutom! Men nu ska jag å och lägga mig och imorgon blir det att kliva upp tidigt för att gå till skolan. Jippie..
Godnatt


film mys

Hejs
Jag sitter hemma hos Rebecca med massa godis och väntar på att Besatt ska ladda klart sen blir det sräckfilm med världens bästa. Jag sriver mera ikväll om jag orkar/hinner.
Hajdu

Hjärtat

Hej och förlåt för världens sämsta uppdatering.
Gårkvällen hemma hos Alexander var super och jag hade super kul. En liten nackdel var bara att både mitt och Rebeccas busskort blev snodda. Stackars fattiga människor. Hur som helst, i fredags var jag på Grödinge och hopp tränade med Dragawa för Marielle. Vi gjorde en övning som gav jätte mycket lärdom till både mig och Dragawa, eller mest mig. Gick inge bra alls i början men slutade super.
Och igår red jag Shadow lite på banan för att idag visa henne för spekulanter. Det gick bra faktiskt, speciellt mot slutet då hon slappnade av och slutade slänga med huvudet, studsa och allt vad hon nu gör.

Godnatt

Nu ska jag sova gott folk, blir en lång dag imorgon.
Jag önskar att jag bara kunde inse hur dum i huvudet du egentligen är.

Dragawa

Imorgon blir det hoppträning på Grödinge. Eftersom att förra fredagens träning vart inställd flyttade vi det fram till imorgon. Jag ser fram emot det och hoppas verkligen att det går bra! Har bra planer inför helgen, imorgon efter träningen ska jag, Carro, Camilla och Frida åka upp till Hööks och handla lite hästgrejer och därefter ska vi till Heron city och se någon film. Och på lördag blir det fest hos Alexander som fyller 16! Det ska vi suuuuper!

 

dålig update!

Hej
Ber om ursäkt för en mycket dålig updatering, har berott på att jag kommit hem sent de senaste dagarna och inte haft ork att sätta mig vid datorn. Igår var jag hos pärlan i stallet, rad ut tillsammans med Frida. Tränade hästarnas kondition, vilket gick mycket bra faktist!
Och idag i skolan lärde vi oss hudvård, gjorde ansiktsbehandling på varandra. Det var jätte skönt och fick en att känna sig ren och fräsh!
Jag har lagt upp bilder på mig med de klänningarna jag beställde på. Vad tycker ni? Jag skickade tillbaka den svart/rosa pga att tyget såg tygit ut.. Om man kan säga så. Den andra sparade jag däremot!


mmh skolan nurå

Hejs
Jag sitter i skolan och har datakundskap för tillfället. Har suttit på lektionen innan och dragit bort mina akrylnaglar ni minns att jag skrev om för någon månad sen? Jag kan säga er att det gjort ont som in i* och mina naglar är helt förstörda och fula nu. Whatever, jag ska träffa Rebecca efter skolan så ska vi se vad vi hittar på. Blablabla..
Hajdu


kärlek!

Och från Nelly kom detta

Klänningen till höger kom sist när jag beställde från Nelly, men visade den aldrig, så tänkte passa på nu :)


häst häst häst, lr vad?

Godmorgon
Jag ber om ursäkt för den dåliga updaten de senaste dagarna. Jag ska dra igenom helgen lite snabbt. Jag hälsade på evve lite i torsdags, hade ju bara suttit hemma hela dagen så runt 8 blev det nog. Det var kul att träffa henne igen, det är någon som alltid får upp ens humör! Hur som hellst, hoppträningen i fredags blev inställd pga sjuk tränare. Tråkigt! Blev väldigt besviken.. Men nästa fredag kommer en ny chans. I lördags kom det spekulanter till stallet. Var tänkt att de skulle provrida Dragawa men slutade med att Shadow och Luvan också blev testade. Jag visade iallafall Dragawa lite, vilket inte gick något bra alls.. Efter det fick jag hoppa Shadow lite innan de ville rida henne. Så många olika ryttare på stackars hästarna igår. Just nu väntar jag på att Frida ska sluta jobbet så vi kan rulla till ica maxi, köpa kött osv sen rullt ut mot stallet där det först blir en runda till Flygfältet med Camilla, Ida och Frida och efter det grillning. Nu fick ni allt något att läsa ;)
Hajdo

Det här stod även på mitt rum igår när jag kom hem, happyface!

Boo000o0o00ring..

Jag lovade er ju även bilder från när vi var i stockholm, inte sant?
En glad jag som precis shoppat lite skit :)

Här får ni!


Träningsvärk från gårdagens ridpass, döda mig!

Hejs
Jag kom precis ut ur duschen och väntar på att linda ska skicka bilder från dagens ansiktsmålning! Jag ska aldeles strax ut till det mysiga höstvädret och träffa några av de underbara. Nu har linda börjat skicka bilder, de kommer upp här inom kort :)
Hej så länge

Ansiktsmååålning

Jag sitter i skolan med Linda här brevid mig. Vi har lunchrast men börjar om 5 min, då vi ska ha våran första lektion i ansiktsmålning! Det ska bli kul, bra förberedelse tills modevisningen då vi 1or ska ha ansiktsmålning för småbarnen. Jag ska börja dra min in till lektionen nu..
Ciao

Höll på att glömma..

Ni undrar säkert vad som låg i Gina tricot paketet? Ja, egentligen inget märkvärdigt en tröja, ett skärp och lackleggins. Legginsen tog jag bara för att. Jag väntar på ett paket från Nelly där mina underbara skor kommer att vara.. Mhm.. Nu ska jag sova på riktigt.
Godnatt


Lycka

Jag var ute och red Dragwa lite idag. Förberedde inför de kommande hoppträningarna på grödinge/SRK. Något jag ser fram emot med den underbara varelsen! Var tänkt att bara rida lite dressyr, vilker gick suuuper tillslut, men slutade med ett räcke på 1m. Mycket mycket nöjd med dagens ridning! Dessutom så har jag inte ridit seriöst på ca 2-3 månader. Träningsvärk imorgon?
Nu ska jag sova, natti.

Något suddig..

Igår....

kom detta

gnägg

Hej
Nu sitter jag här något stressad. Ska nämnligen åka ut till stallet och rida lite, värma upp inför hoppträningen på fredag. Jag skriver när jag kommer hem, hej. 

RSS 2.0