jag älskar dig


saker och ting bara kommer tillbaka, jag är så glad att jag har dig. även vi har studer som inte är dom bästa. oavsätt vad så betyder du mer än många, jag vill aldrig förlora dig. för mig är
du så speciell, vi har så mycket gemensamt. ibland svider det att se dig med någonannan.
för att innerst inne vet jag att det är vi för alltid. jag älskar dig så mycket och vill aldrig
förlora dig. hur mycket knas det än är mellan oss..


..

att se någon så ledsen tog även på en själv. jag vet att jag inte gjort någonting fel, lite kanske.. men endå känner jag skuld.


yeah

Hej
Och förlåt för en very very bad uppdatering. Men jag har haft mycket annat för mig. På bara några dagar kan det hända sååå mycket, tycker ni inte? Mycket har hänt i mitt liv det senaste 6 dagarna. Eller.. Kanske inte så mycket. Hur som hellst så fick jag tillbaka mitt SO och matte prov här om dagen! G på SOn och IG på matten.. Men! Faktist så var det bara tre mål som jag inte klarade. Och nu fick jag reda på att vi har engelska prov imorgon.. Ajdå. Jaja, det är inte hela världen. IMORGON! Ska jag äntligen fixa mina äckliga naglar, jag ska försöka tvinga med mig becca så hon kan göra mig sällskap.. :) Nu orkar jag inte skriva mera
puss


old pic'


precis

du har sjunkit så lågt så att jag tycker synd om dig. det roligaste är att du aldrig kommer att lyckas med det du ''kämpar'' för. du kommer snart bli så ägd. ha-ha


måndag

Hellu
Dålig uppdatering idag, men jag har ett annat liv utanför bloggen också. Dagen tillbringades med brudarna i skateparken. Det var nice, mycket trevligt folk träffade man också. Men nu.. Orkar jag inte skriva mera.
ciaao

imorgon är det hockey!
ssk- rögle

nice day

Hellu
Söndagen har varit super. Jag var ute hos älsklings hästen imorse och efter det rullade jag ut till enhörna. Kollade på lite när grabbarna körde cross. Det var väldigt nice. Jag har ingen ork för att skriva just nu med tanke på att jag har bättre saker för mig. Im saary, ni får bilder till tröst.



min dator fuckar ur så ni får mer bilder en annan dag! :@


angående ett tidigare inlägg

- aldrig kommer jag att sluta älska dig, aldrig kommer jag att lämna dig. du är min värld
<3


andrea...

gumman, du är allt. jag klarar mig inte utan dig. du är det bästa jag har. lämna mig aldrig!



music'

Godkväll
Jag sitter ensam hemma och herre min skapare så tråkigt jag har! Evve laddade ner Spotify till mig här om dagen och jag sitter nu och försöker förstå mig in lite. Om det går bra? Nej inte riktigt..


11 saker..

.. du inte viste om mig?

-
jag har det supersvårt i skolan och helt seriöst tror att jag
kommer börja IV nästa år.

- jag älskar att partaya.

- jag har varit med om nästan allt inom kärlek, vänner, alkohol,
familjen, skolan och lite mera..

- jag var kär i en kille i ett och ett halv år.

- jag har aldrig däckat, som jag också är glad över!

- hockey värmer upp mitt hjärta

- jag kan vara en riktig bitch om jag vill

- jag har ridit i 9 år, ? tror jag

- jag är halv syrian

- det jag har haft mest problem med är familjen och kärleken.

- det värsta som finns är när vänner som står nära
sviker!

såhär kul har jag.


diss till er..

jag blir så besviken. jag väntar på dagen då folk ska lära sig vad vänskap betyder, då folk slutar svika. jag är trött på att behöva förlora vänner på ett sätt som händer för ofta. även fast allting blir bra tillslut så blir det inte detsamma. du gjorde fel första gången, du gick några steg över gränsen och det vet du. händer det igen blir det aldrig vi igen. jag förlät dig då, gav dig en chans till och nu håller du på att sumpa den. du sätter våran vänskap på spel när du leker som du gör. jag vet inte vad jag ska säga till dig för att du ska förstå. jag är bara så trött på att behöva gå igenom samma sak om och om igen.  jag vill kunna vara vän med dig som vi har varit förut men mitt förtroende till dig sjuker bara hela tiden. det är så synd, för du är en vän jag verkligen tycker om och inte vill förlora. men du väljer att det ska bli som det blir, jag vet inte vad jag ska göra. jag förstår inte vad du tror att du vinner på det här? när ska ni alla börja förstå? det här gäller inte bara dig, utan flera..


lördag

Hej
Jag kom precis in efter att ha tillbringat det mesta av kvällen i stan. Planerna från början var att vi skulle åka in till Gnesta på fest tillsammans med Challe mf. Men det blev inte så, dels för att vi inte orkade och för att det kändes onödigt pga att vi skulle ta ett tidigt tåg hem. Hur som hellst så åkte jag och brudarna in till stan och träffade en hel del folk. Jag träffade musse som jag inte sätt på huuur länge som helst. Det var trevligt iallafall. Jag tänkte vara lite snäll mot modern och kom hem en lagom tid idag.. Hehe. Jag tänkte även vara snäll och lägga upp en bild på mitt klassfoto!


jag har världens ångest över att jag inte satt ner..
vi hade beach tema, vist var fotot snyggt? ;)


bra början på helgen

Godmorgon..
Jag är väldigt trött och ont i huvudet. Jag sitter hemma hos johanna, vi båda är helt döda. Jag hade skitroligt igår. Haha, jag älskar mina vänner. Igår iallafall vare jag, danne, jeppson, johanna, hoffman, evve och senare kom oskar. Vi hade chillkrök hemma hos evve. Snart kommer evve hit och vi får se vart dagen/kvällen leder oss.
puss


very very nice

Tjenare
Jag sitter hemma hos evelina tillsammans med världens bästa och väntar på att danne mf ska komma hit. Chillkväll här ikväll då. Jag skriver säkert senare ikväll.
puss

FREDAG

Hellu
Jag sitter hemma tillsammans med min kära evelina. Vi ska snart rulla ut till enhörna och ikväll får vi se vad som händer. Det är ju trottsallt fredag ;). Jag orkar inte skriva mera just nu, ni får kanske ett senare inlägg.
puss


rösta

Yes, nu är det så att jag är med i ''veckans blogg'' på http://blondingrisen.blogg.se. Och som rubriken säger så tycker jag att ni borde rösta på mig, för att ni vill väl att jag ska vinna? ;) Haha.
puss


hjärta


..

''Det hela fina hade börja spåra ur, han byggde hennes hjärta men det börja spricka nu. Allt han sa va skitsnack, det förstörde det dom haft. Sant eller falsk, de kunde inte hitta någon balans. Allt som hon hade sagt, hon börjar ångra allting nu. Han viste vad han hade gjort för fel, otrohet. Sånna breda känslor sitter kvar i en evighet. Jag är glad för det vi haft och hoppas vi förblir vänner. Allting kommer ordna sig så lyssa nu på vad jag säger. Hon sitter gråtandes och funderar på om han ska bli förlåten. Saker börjar löna sig nu, hon ville ge honom ännu en chans. Hon kontaktar sina vänner, talar ut och söker tröst. Hon får rådet av alla, att blunda, låta det vara och vet inte vad hon ska svara. Hon vill inte släppa det bara. Hon ville vara som alla andra, leva lycklig och kär. Ha honom vid sin sida och inte genomlida det här. försöker att glömma, istället vill hon fortsätta att gå. Med sina tunga steg, det hela har ju satt sina spår. Hon känner sig playad, som om det vore ett spel. Han förtsätter hålla på med andra brudar i samma stil. Med tanken av att han har lämnat sin baby skrammlar till. Han sätter sig ner, mår illa över det han gjort. Han börjar tänka på henne och saknar hennes ord, hennes tal, hennes lukt och glimten i ögat. Han minns när han sa för henne skulle han kunna döda..''


hockeytime

Godkväll!
Kom precis in. Matchen slutade bra! 2-1 till ssk. Det är så jävla skönt att första matchen slutade bra. Och så jävla skönt att vara tillbaka i scaniarinken. Hockeyn var lika rolig och bra som vanligt, saker och ting är förändrade sen förra terminen. Folket ex, men några gammla godingar kände man igen ;). Hoppas eran kväll har varit lika bra som min.
ciao


plugg'

Wiiiiiiiiiihu!
Snart är rullar det till älskade hockeyn! Eller.. Egentligen inte så snart med tanke på att det är ca 3 timmar kvar men.. Just nu väntar jag på att snyggingarna ska komma hit så vi kan fixa oss och sen rulla iväg mot scaniarinken. Och jag är så jävla peppad! Äntligeeeeeeen. Ni ska bara se hur glad jag är! :)

kram&rosalia


kämpakämpa

Tjenare
Jag sitter i skolan och jobbar med en uppsatts om Cannabis, Hasch och Marijuana alltså. Jag är irriterad på min lärare som tror att vi ska lämna in uppsattsen på 6 sidor redan imorgon! Själv har man gjort en halv sida.. Nu ska jag försöka hitta fakta. Suck'
puss


sovmorgon is the shit

Godmorgon
Jag vaknade precis och ska strax sminka mig innan jag ger mig av till skolan. Tänkte vara bussig och lägga upp en bild på min outfit, ingen speciell alls. Men jag ska ju inte till något speciellt ställe heller? Nu måste jag skynda mig. puss

jag ångrade mig, ni får inte alls någon bild på uotfiten. Im saary ;)

ångest..

Hej igen
Jag skulle bara skriva ett kort godnatt inlägg innan jag stänger av datorn. Men blev tyvär påminnd om en hemsk sak. Jag har tydligen tappat båda mina pärlörhängen idag! Fyfan, jag som köpte dom för kanske? 1-2 veckor sedan! Jag blir så arg på mig själv som alltid alltid alltid tappar bort saker hit och dit. Suck, jag blir förvånad över att jag inte tappat bort mig själv ännu.. Jaja, nu ska en ledsen Andrea få sig lite sömn.
Godnatt


min gulliga vän


!!

IMORGON mina kära då är det HOCKEY som gäller! Första matchen.
det får man bara inte missa 

SSK-LHC
scaniarinken 19.00
någon mer som ska dit?
det kommer bli bättre
än någonsin.
äntligen tillbaka på isen


onsdag

Godkväll
Jag kom hem nyss och har precis fixat min middag. Nudlar. Det finns ingenting bättre än nudlar, juuummie. Jaja.. Dagen har sätt ut som, skola, becca, lina och tillslut enhörna. Jag mötte upp johanna och evve på bussen så rullade vi mot enhörna, där vi träffade några av enhörna pojkarna ;). Men jag hinner inte skriva mer nu, måste duscha innan läggdags.
puss

yes, pic'

Hellu
Jag sitter hemma hos becca och ska snart ge mig av någonstans.. Anyway, skoldagen har varit soft. Vi hade kanske två lektioner? Det är många lärare som lider av svin skulle jag tro. Nu ska jag flumma med becca.
puss


buhu.. skola :(

Godmorgon
Snart är det dags att ge sig av till skolan. Första dagen den här veckan. Idag är det en lång dag och usch, jag orkar verkligen inte. Jag sitter och dricker odoy nu som får mig på bättre humör, jag tänker ju trottsallt på becca då. Hähä. Hur som helst, nu måste jag göra mig iordning. Höres senare
puss


godnatt

Hej igen
Nu är jag tillbaka. Jag sitter och äter glass, jävlans va gott det är. Hur som helst, filmen var bra! Fast det viste jag redan. Aja, jag ska fixa mig för läggdags nu. Jag bloggar imorgon, när jag har tid.
puss


filmtime

Tjenare!
Nu är jag hemma igen. Tänkte bara uppdatera en snabbis, för att nu ska jag kolla på Drag me to hell med min syster och hennes sköna kompisar. Sorligt nog har jag redan sätt den en gång, men det skadar inte att ta en titt igen. Jag är tillbaka om kanske 2 timmar igen.
puss


skateparken here we come ;)

Godkväll
Nu, mina kära. Så ska jag sminka mig och efter det ska jag UT! Ni förstår inte vilken härlig känsla det är att äntligen få gå ut. Haha, jag ska möta upp evve och rulla ner till skateparken en stund. Vi får hoppas att det är roligt folk där idag. Det roligaste skulle ju vara om chris var där.. hahahahha. Nu måste jag skynda mig!
puss


sanningen kommer fram så småning om


peircing?

Gud så tråkigt jag har..
Jag var nyss uppe i teknikgymnasiet och mötte mina pärlor. Sa hej, jag kände mig tvungen att komma ut härifrån också. En tanke slog mig.. Jag funderar på att peirca mig. Tungan eller naveln. Men båda två känns lite.. Nja, vet inte hur jag ska förklara mig men att ha peircing i naveln är så vanligt. Jag kommer inte på en enda människa som inte ha peircing i naveln? Och tungan.. Jag vet inte, det är snyggt men samtidigt känns det tveksamt. Aja, det var bara någonting som slog mig. Vad tycker ni om peircingar?
puss


jag trodde bättre om dig, visa det du har visat mig

hur mycket man än kämpar
så fungerar ingenting.
hur mycket skit man än tar
emot, så får man ingenting
tillbaka. jag vet att du är
bättre än så. skärp dig förfan


så här tråkigt har jag..


Jag hissar:

Evelina&Johanna:
Mina bästavänner. Något jag håller hårt i och aldrig ens får tanken att lämna ifrån mig. Dom två jag skulle offra allt för och vänder mig till i vilka lägen som helst.

Weekend: Framförallt! Vem älskar inte helgen? Partydagarna. Jag kan inte förklara det bättre än att jag älskar dem!

Mörker: Mörkret som kommer på hösten/vintern. Det är verkligen någonting som blir mysigt, höstkvällarna. Dock lite för kallt, men därför skapades....

...Vinterjackan: Älsklingen! Där har vi någonting man verkligen ger kärlek till. Jag älskar min vinterjacka och ser så fram emot att få använda den. Tyvär är den ju ett år gammal och därför har jag börjat tröttnat lite på den. Men jag klarar mig. Wiiiie snart är det vinterjacka time! :D


Jag dissar:

Köpa skor:
OM det inte är klackskor. Jag hatar att köpa skor. Usch

Saknad: Det är någonting som bara är jobbig. För att oftast kan man inte göra någonting åt det, är det inte så? Jag tycker inte om att sakna iallafall..

Olycklig kärlek: Det värsta som finns! Att vara kär i någon man inte har chans på. Aj, det gör ont av bara tanken..


bli frisk..

Goddagens
Just nu vill jag inget hellre än att sola. Men tyvär så har jag hört att det inte alls är bra att sola samtidigt som man är sjuk? Helt ärligt så bryr jag mig inte men jag ska vara duktigt och lyssna på min kära moder för en gång skull. Jag lider verkligen.
Suck'..


cpblogg

Godmorgon
Ett litet sent godmorgon kanske men whatever. Jag har bråkat med min blogg i kanske en timme nu pga ett inlägg som fuckade upp sig. Nu raderade jag inlägget och allt fungerar som vanligt.. Suck' att det ska behöva bli så. Men jaja. Jag stannade hemma från skolan idag igen, jag vaknade faktist halv 8 imorse och tänkte ta mig till skolan innan min moder sa att jag kunde vara hemma, så varför tacka nej? Jaja, planer för idag? Inga alls. Ska försöka smuggla ut mig lite senare.
puss



ja och en bild på mitt misslyckade inlägg som vägrar att publiceras.

'
här är resultatet..
surt


det är klart att jag saknar dig..

.. men vad ska man göra?


löshår igen

Ja, precis. Mina funderingar är att köpa löshår igen? Jag är trött på mitt korta, slitna fantasilösa hår som vägrar hålla sig rakt :@. Sist jag hade löshår tröttnade jag och tror att jag kommer göra det igen men det spelar ingen roll. Det jag är mest tveksam över är att det ser oäckta ut. Det känns onödigt att lägga ner pengar på det då. Jag har inget minne av hur ser sist såg ut.. Men jag har lagt mycket märkte till att många som har löshår varken sköter det eller anvnder det som man borde.. Whatever, jag ska fortsätta fundera på det.

en nytagen bild


vad skulle jag göra utan, the music


den här låten är så inte jag..
men den har fångat mig, hehe.


yes

Hejhopp
Det är väldigt soft att vara hemma. Men mindre soft att mig huvud tar kol på mig.. Ajaj, jag ska snart ta en dusch och sen rulla ut till stallet. Jag har ingenting bättre för mig. Och guuuuuuud vad jag ser fram emot helgen.



kan det inte vara helg varje dag?


bildbomb

Godmorgon bloggen
Jag vaknade för ca 15 min sen och hoppade över skolan idag pga min äckliga huvudvärk som sitter kvar från igårkväll. Jag har ingenaning om var den kom ifrån men helt plötsligt så satt den där. Suck'. Whatever, igår vid 6 tiden möttes alla enhörna gangsters vid kyrkan och tillsammans rullade vi till nykvarn. Redan vid påvägen dit var vi kanske.. 14 st. Det var en aning kul på dit vägen efetersom att jag och evve drog om alla och sjöng, eller skrek på ett ungefär ;). Aja, vi kom dit, mopperace började väl lite halvsegt, senare vid 8 tiden så började det glida in bilar. Vi stannade för att kolla på streetracet men när väl alla bilar hade kommit så hann vi se två race innan dom som alltid kommer och förstör kom. Snuten. Så efter en stund pallrade vi enhörna coolingar iväg hemmot, vi mötte även snuten i enhörna också. Vilken tur att vi är så laliga då ^^ Nu ska jag käka frulle.
ciaaao

haha, JA jag bjuder..

grym på bakhjul

ja, det kan man säga


simon :D

streetrace

aina

en aning mycket folk


mycket att skriva

Helloj
Jag sitter ännu en gång hemma hos johanna, fast denna gång tillsamans med nisse, evve och juhanna. Vi väntar på att klockan ska bli 6 så vi kan dra till moppemeetet i nykvarn och har ingenting att göra tills dess.. Det blir väl att vi drar in till ekeby om en stund och fördröjer tiden dääär. Jag vet att ni tycker att min blogg är otroligt spännande och rolig att läsa, det gör jag med. Verkligen.. Men bläää jag har ingenting att skriva :( buhu..
puss


sssööönndag bre

Godmorgon
Jag vaknade nyss och ska snart tralla mig upp till köket ochfixa frukost. Efter att ja fått upp johanna dåra.. Ja har en aning hostatacker och tar snart livet av mig. Jaja, vi höres senare.
puss


01.35

Tjenna
Jag sitter hemma hos johanna i hennes nya soffa och är social på msn. Hähä. Kvällen har varit väldigt träävlig, va i skateparken till kl 7 senare drog vi till älskade enhörna. Var hemma hos johanna en stund, jag var på ett väldigt ovanligt flum humör, hade en aning överskottsenergi. Det var kul. Sen iallafalla så rullade vi ner till sandviken och träffade några av enhörna pojkarna. Det var roligt, med tanke på att det var ett bra tag sen sist. Kom hem hit vid halv elva och har kollat på film, själv sover man här inatt och imorgon får vi se vart vi tar oss. pallar inte skriva mer
puss


vad skulle vi göra utan di tt.. haha


flashbacks

''jag borde aldrig ta mig in i det jag kom loss.
 man lär sig av sina misstag, mitt var du.
vi två blev aldrig en men jag höll ut''


jag älskar dig till döden

ingen, ingen alls förstår hur jag kände då. den dagen då beslutet kom om att du skulle lämna mig. du var min bästavän, ljuset i mitt liv. du betydde mer än någon och jag skulle ge allt för att få dig tillbaka. ingen förstår min saknad till dig. allting vi gjorde som nu bara är ett minne. ingenting av dig kommer någonsin att lämna mig. du är med mig enda in i döden. tanken av dig kan ge mig tårar. jag kommer aldrig kunna sluta berätta allt vi gjorde för folk som inte kände oss, aldrig kommer jag kunna sluta berätta om hur fantastiskt underbar du var. jag kan fortfarande svära på allt att ingenting kunde slå oss, vi var ett team, ett par något jag alltid önskat mig. ingen förstår hur stolt jag var över dig. likså att ingen, verkligen ingen kunde förstå hur säker jag var med dig. vi kunde göra allt utan att känna minsta lilla osäkerhet. vi tog turer ut i skogen, barbacka, barfota, i shorts och linne, ensamma. jag glömmer aldrig hur känslan med dig var. hur lycklig du kunde göra mig. hur dåligt jag mådde och hur illa allting var så fanns någonting i dig som kunde få mig på bättre humör. det spelade ingen som helst roll vem eller vad som var i våran närvaro för att hade jag dig kände jag att ingenting kunde komma åt varken mig eller dig. vi skyddade varandra och jag kände kärleken du gav till mig. vi kände varandra till 110%, orden är sanna. jag viste hur du reagerade på varenda varelse. att man kan känna så till en ponny är någonting i livet jag lärt mig. någonting jag aldrig trodde att jag skulle vara med om. men riktig vänskapskärlek har jag varit med om nu. jag saknar dig somsagt.. jag väntar fortfarande på att du ska komma tillbaka en dag. det är någonting jag ber om. du är mitt hjärta. hur töntigt det än låter..


fredag

Hellu
Jag kom nyss hem, fredagen tillbringades i stan med en hel del folk. Mycket man inte träffat på länge och även mycket annorlunda från enhörna. Jag saknar kära enhörna.. ;/ Aja, det var roligt endå. Imorgon ska jag till johanna och eftersom hon är fast inne tills helgen är över så ska vi ha filmkväll. Så det blir väl jag, johanna och evve sittandes hemma hos johanna imorgon kväll då. Det blir mysigt. Men innan dess ska jag hinna ut till hästisen, hähä jag låter som en nörd men whatever.
puss


eeheheh

Heeeeelllu
Jag är hos becca och skrattar åt henne, så ful som hon är. Idag är det FREDAG och jag har inga planer framför mig. Hade även ett matteprov idag, mmmm det gick bra. Väldigt bra. Med en väldigt väldigt tur så blir jag godkänd. Med en sån tur som jag inte har, hähähä. Nu ska jag leta efter någon sexig bild på oss.


vart en bild på mig.. och världens sötaste bebsi texas.


flummmm

Hellu
Jag sitter hemma hos johanna och väntar på plattången. Vi ska snart rulla till skateparken, skitkul... Hehe. Blir kul med världens bästa :d. Whatever, ni får klara er utan mig ett tag nu hähä
hejdååå


pic'



i love u


studiedag!

Godmorgon
Jag vaknade precis och ska snart in och duscha. Beccilutten sov här i natt och pga henne sov jag inte alls bra. Hehe, vi gjorde ingenting speciellt igårkväll. Försökte sätta på filmer men det gick inte, dels har jag inga filmer och när vi väl hittade någon fuckade dvd ur. Whatever, vi låg och kollade på tv en stund efter det låg vi och snackade i tele med johannes ett bra tag innan vi somnade. Livfulld kväll. Däremot hände det mera ute på dagen men ingenting jag pallar skriva nuuuuee. Jag ska somsagt duscha så nu och har becca inte vacknat när jag är tillbaka hoppar jag på henne.
puss


tisdaag

Hellu
Just nu är jag hemma hos beccilutten, hon ska duscha sen ska vi tillbaka till skolan. Intresseklubben antäääeeccknar. Whatever, vi hade nyss ett so prov, det gick okej. Jag kommer iaf få godkänt och jag tror inte det fanns någon som satt i klassrummet som inte fuskade. Senare efter skolan så ska vi till lina, vad som händer där får vi se. Jag vet att uppdateringen varit sämmre dom senaste dagarna men jag har inte haft ork. Vi höres fuckers,
puss


bilden är skitsnygg


bitch


..

livet är till för att lära sig ta svåra beslut. jag vet hur det känns när man inte vet vad man ska göra, när man inte har någon aning. jag är med om det hela tiden. jag vill vara snäll, jag vill kunna ta emot dina ursäkter men det går inte alltid. det har hänt för många gånger nu, vi klarade det inte. det är så jävla hårt att ta dom stegen jag kämpar för att kunna ta. jag är helt ärlig nu när jag säger att jag är ledsen, att jag känner mig dålig. men endå vill jag inte ta dig tillbaka. även hur mycket jag tycker om dig, hur mycket jag saknar dig när du inte är här och hur mycket jag vill ha dig som min så går det inte längre. jag är så ledsen. jag borde inte skriva det här, jag borde inte ens förklara mig här men att lätta på hjärtat genom bloggen kan vara skönt.. jag saknar dig redan men jag ska klara mig nu. jag hoppas att du förstår..
<3


knäpptinlägg

Tjenare
Jag kom nyss ut ur duschen och ska snart göra mig lite smått iordning. Jag skippa skolan idag och rullar snart upp till sthlm med mammsen istället. Jag lyssnar på en låt, jag älskar låten. En låt som väcker minnen, bra minnen. Någonting jag aldrig kommer att glömma bort, världens bästa personer. Men ni får inte veta vilken :). Jag har även en irriterande smärtan i underläppen som tyvär också är svullen tack vare min snela hest som nockade mig igår.. Aj, jaja nu ska jag.. göra något.
tjaaaarå


en gammal bild från förra sommaren
dock inte hästen jag har nu men en
annan kuse som jag saknar


hjärta

you are like a bird with golden wings


torsdag

Hellu
Jag sitter och gör upp planer med kära sandra. Det var så jäcla skönt att träffa henne idag, bara prata igenom en hel del. Annars har ingenting hänt idag. Imorgon ska jag upp till sthlm på dagen med modern och shoppa lite, något som verkligen behövs. Senare rullar det ut till enhörna så få vi se vad som händer. Jag ska försöka hinna träffa mina pärlor en stund. :) Nu, eller snart ska jag sova.
puss


ni är det bästa som finns


Jag vet inte vart jag ska börja. Men det svider något otroligt av tanken utan er. Även fast jag innerst inne vet att jag aldrig lämnar er så faller den tanken ibland. För att ibland känns det som att det sista av er rusat förbi, det sista av oss. Jag känner hur svag jag blir när vi är på olika vägar, när vi är ifrån varandra. Jag vill inte att vi ska skiljas åt. Aldrig vill jag ta den risken. Er håller jag så hårt i så att ingen kan ta er ifrån mig. Lyssna på låten, tänk efter, vad får ni för bilder? Det enda som rustar runt i mitt huvud när låten spelas är när vi väntade i kalhov på att festa och supa. Jag minns hur glada vi var, humöret, känslan och hur vi skrek till låten. Då var jag lycklig. Då var jag så säker på er. Jag viste inte att dagen som kom skulle komma, även fast det inte ska behöva vara något problem som det faktist inte är. Men endå blir jag nojjig pga allt som hänt. Låten kan få mig att från det värsta göra mig på ett superhumör, låten ger mig bara en massa flachbacks från kvällen vid busshållsplatsen. Som så får mig att tänka igenom allting vi har gjort tillsammans på en sådan kort tid. Jag kan inte förklara hur mycket ni betyder för mig tjejer. Ni är mina bästavänner och medan jag skriver det här och lyssnar på 'våran' låt så saknar jag er. Jag är så glad över att jag lärde känna er, så enormt jävla glad. Ingen kan slå er, ingenting. Jag har så mycket inom mig som jag vill säga er, men endå får jag inte ut någonting. Jag vet inte vad som hindrar mig. Jag vet att det kommer att bli lite svårare nu, vi vet alla det. Men vi ska klara det tillsammans? För att somsagt, jag offrar allt för er. Så mycket gnäll jag har tagit när jag varit med er, så som jag ''dissat'' andra för er. Det enda jag vill är att hålla oss ihop. Jag hoppas ni förstår.. Vi ska klara det här, jag ska klara det här.
jag älskar er av hela mitt hjärta.


yes

jag är paaaaaaaaaaaaaaaarty sugen


jag hoppas det inte blir värre nu, inte för någon..


.

plötsligt händer det

onsdag

Hej
Jag har precis tagit ett snack med mammsen och allt är lugnt nu skulle jag tro. Det mesta iallafall, finns lite små problem kvar.. Whatever, dagen har gett mig en hel del överaskningar och fått mig att inse och tänkt en hel del. Mycket nytt är det som gäller nu och jag hoppas att det ordnar sig. Nu ska jag uppdatera min bdb osv. 
puss 


du vet vem du är

se mig inte så någon annan. även om jag förändras så vet du vem och vad jag är och du känner mig bättre än någon annan. du vet vad jag har sagt, hur jag tänker och kan säkert föreställa dig min situation just nu. jag vet inte hur det här kommer att sluta men jag ska klara det. det finns bara en sak som hindrar mig, kan stoppa mig och få mig att ge upp. det skulle vara om jag förlorade dig, eller er. vad som än händer så vet du vilken plats du har och vad du betyder för mig. jag älskar dig.

tisdag

Hellu
Jag sitter hemma hos becca, i hennes säng med datorn i knät och väntar på att vi ska tralla till bussen. Jag har tandläkartid kl 3 så vi får väl se hur det går.. Efter det ska vi rulla till enhörna och träffa lite smått och gott. Hähä, nu måste jag dra vi höres.
puss


old picture


hjärta


jag vill aldrig lämna dig..


trist

Dagens vill ha: som jag vill
Dagens händelse: problem
Dagens låt: escape the fate - ashley
Dagens Tv-pogram: mtv
Dagens planer: enhörna  skateparken..
Dagens saknad: älskling och sommarlovet
Dagens dummaste: jävlafittorna
Dagens favorit: ingenting
Dagens köp: inget
Dagens humör: allt
Dagens roligaste: haha fralle
Dagens mat: donken
Dagens dricka: coola
Dagens smink: foundation, solpuder och mascra
Dagens frisyr: asskäbb
Dagens kläder: jeans och adidaströja

ni är allt


ni stärker mig


skateparken

Godkväll
Jag kom precis in från att ha varit i skateparken där jag tillbringade det mesta av kvällen. Det var någonting nytt kan man säga. Har varit där en gång tidigare men, ja det var chill. Var där med brudarna och några av grabbsen, emil, seppo, jocke, ante, anton, fralle, evve och johanna. Träffade även lite folk man inte sätt på ett tag. Nu ska jag kolla runt lite på internet och senare dra mig mot sängen.
puss


hatar er

Ja, hej.
Skulle inte en viss person hindrat mig så skulle jag suttit på bussen mot kära enhörna just nu. Vi får se om jag lyckas ta mig ut lite senare.. För att aldrig att jag har ork att stanna inne med dessa idioter när dom bästa finns på ett ställe som jag somsagt ska försöka ta mig till. Mot min ''deprition'', mest irritation sitter jag och lyssnar på Escape The Fate - Ashely baby. Det är en låt som verkligen får upp en på humör igen, det är såååå sjukt bra, i love it. Nu ska jag fucka ur på morsan..
puss


någonting man tycker om


äckel

ord kan inte beskriva hur mycket jag har tröttnat på dig. jag hatar dig. det finns ingenting hos dig som jag tycker om. du är bara en svart fläck för mig. jag vill bli av med dig en gång för alla..


du betyder för mycket för att glömmas bort nu..

när jag sa att ja inte ville förlora dig, så menade ja verklien det. så glad jag kan vara med dig, så ofta jag tror att jag äntligen funnit allt jag letat efter. ett tag var det bäst. ja hade allt, jag hade dig.

fixfix

Hellu
Jag sitter hemma hos johanna tillsammans med evve och johanna. Vi fixar oss till kvällen då vi ska in till stan och partya. ;d Nu sk vi fixa det sista och senare rulla vidare.
puss


fucked up bild på mig..


jag vill inte förlora dig


weeeekend

Hellu
Gårkvällen kommer sitta med mig väldigt länge. Allt som hände igår kommer vara någonting som jag inte kommer att glömma bort. Snutjag, bråk, hot, aggrtioner 'stavning, skratt, johanna fuckade ur som var bland det roligaste. Men whatever, mycket kul va jag med om igår och vill ha flera sånna hära kvällar. Nu ska jag rulla ut till min underbara häst och senare vidare till enhörna antar jag.
puss på er


jag saknar dig mitt hjärta. dig kunde jag lita på, dig var jag lycklig med och
jag ger allt för att få dig tillbaka.


värre och värre

varje dag kalas men vi räknar med knas. man blir som man umgås som man alltid har sagt och förmodligen alltid kommer att säga. i like it

vad skulle jag göra utan er?


i love you


det här ska hålla

- jag vet inte hur jag ska kunna lita på dig.. men jag ska försöka göra mitt bästa

ny blogg

Hej
Nu har jag gjort en ny blogg med hjälp av Rebecca. Ingenting jag tänker sattsa stort på, utan bara för att skriva av mig lite då och då. Jag tog bort min förra blogg för ca en vecka sen pga att för mycket föräldrar och folk jag inte ville läsa, läste. Men nu iallafall har jag skapat en ny och min kära vän Becca har fixat designen som ännu inte är helt klar. Ha det bra,
hejdå

RSS 2.0