snaaaark

Tjena
Jag sitter hos Johanna och passar på att skriva nu när jag har en fungerande dator. Finns fortfarande inga planer för dagen men så småning om kommer det väl några. Eftersom att alla förutom jag, var hos Challe och krökade igår så kommer kvällen att bli lugn skulle jag tro. Men jag är lika festsugen som alltid så om det finns fest någonstans så ring mig! ;)


Fick hem lite av det jag hade beställt från H&M igår.
Mycket nöjd med den nya stickade tröjan, va den inte söt? ;)


lördag

Tjena
Pga att min dator är sönder så har uppdateringen försämmrats en aning. Nu skriver jag från syrrans kaptop som jag inte har så ofta, men händer väl ibland. Igår var jag, Becca och Rikcy på bio, vi såg snabba cash. Den var tung, bortsätt från att jag var så jääävla kissnödigunder hela filmen. Hur som hellst, idag har jag ingenting planerat ska träffa Johanna! <3 Vi får se vad vi hittar på.
Bye bye

 


snygg


äcklig utflyckt med äckling stank

Godmorgon
Jag vaknade precis och ska snart börja platta mitt jobbiga hår. Funderar på att raka av det, det är så jävla jobbigt och alltid lika oasbertsvilligt. Hur som hellst, igår var vi med klassen och andra 9:an och fiskade i pershagen.. Det var äckligt och inte riktigt min grej, fisken stank dessutom. På hemvägen vandrade jag och min dumma vän åt hel håll, Rebecca dåra. Idioten påstod att hon varit där en gång innan och viste vart man skulle, vi kom in i ett industir område och gick längst vägen i ca 20 min, efter det kom det från ingenstans ett kondetori som vi sprang in och fika på. Vi båda frös och var hungriga så det var värt. Så småning om kom vi till ÖB och Willys och strax efter det tågstationen i hamn. Där var äventryet slut haha. Nu måste jag fortsätta göra mig iordning.
Puss


Carro, jag och Nadine


Johan falk ♥

Tjena!
Jag kollar på Johan falk men passar på att skriva ett inlägg medans det är reklam. Och fyfan så bra det är! pratar även med Anna i telefon som gör hela situationen svårare. Det är inte min grej att göra flera saker samtidigt. Nu ska ska jag springa till tvn.
Puss och godnatt!


i love you

Hellu!
Jag kom nyss ut ur duschen. Kom in från promenaden för ca en timme sedan också, det var kallt och jobbigt att gå. Inte min grej att promenera. Hur som hellst, vad händer en söndag som idag? Ingenting skulle jag tro.. Kanske bio, om någon vill se instängd 2 med mig. Jag håller uaf på att uppdatera min facebook och ska fortsätta med det ;)
Byebye


irriterad

Tjena
Jag vaknade för en stund sen, konstigt nog. Klockan är ju bara 10? En väldigt jätte arg Andrea här nu, pga att min dator kan knulla sin morsa. Har skrivit 3 inlägg nu, när det ska publiceras så fuckar datorn ur, hackar och äcklar sig. Annars så, igår träffade jag lite saknat folk dvs folk jag inte sätt på ett tag som Robban, Fredde, Julle, Mackan, Ida, Johanna och Helena. Vi var hos Markus och kollade film och var ute och gjorde ingenting. Planer för idag? Inga alls, men är väldigt sugen på att dra ner till stan och käka. Även fast jag spenderat lite för mycket pengar på mat. Nu ska jag ut på promenad!
Puss
Mycket snygga!


YESYESYES!


Hoppas


onda nötter

TJA!
Jag kom nyss in efter att har varit på jackt efter chillinötter. Dom som jag vill ha finns inte i någon äcklig jävla affär och jag är så arg att jag skulle kunna döda någon. Fast, jag blev på bättre humör när jag läste Johannas blogg. Haha, sjukt knäpp brud alltså. Hur som hellst, för att få mig på ääännu bättre humör så ska jag göra nudlar nu!
Puss ;)


lugn fredag...

Nu taggar jag och Johanna till Lina hage igen!
Ska träffa Kenny, Robin och Anna.

osminkad bild men i dont care! ;)


konstigt

det finns känslor man inte alltid kan beskriva
känslor man inte riktigt förstås på hur de fungeras
det är sånna jag bär med mig dag in och ut.
jag saknar, älskar, hoppas, hatar, funderar
och väntar.
jag vill få det överstökat. orkar snart
inte med trycket.
idioter..


föralltid

Tjena
Jag vaknade för en liten stund sen och sket i skolan idag igen. Jag orkar verkligen inte längre. Även fast jag lovat mig själv att den här terminens resultat ska bli mycket bättre än förras. Vi får väl se hur det går med det.. Hur som helst, vid 5 idag ska jag träffa en saknad Sandra, vi ska väl fika eller käka, något i den stilen skulle jag tro. Det var ett ett tag sen sist jag träffade henne. Sen har jag inte så mycket mera planerat. Nu ska jag käka frulle
byebye


Tills döden


boysboysboys

Förlåt!
Innan jag säger något annat. Uppdateringen har varit usel det senaste dagarna, pga att min ork inte varit på topp. Har inte suttit vid datorn på länge nu och på sätt och vis är det bra. Inte sant? Jag ska skriva klart det hära inlägget och efter det försöka sova. Min dator har även börjat närma sitt slut känner jag, den nämnligen fuckar ur när jag försöker ladda upp bilder. Så sjukt jävla jobbigt! Nu måste jag stänga av datorn, men så ni vet så har jag annat för mig än datanördandet.
Puss!


Till min bästavän

Du vet att jag inte kan beskriva hur mycket jag älskar dig med ord. Det går inte att beskriva på något sett alls.
Men du är det bästa jag har. Mitt allt som jag aldrig vill släppa. Min bästavän som jag aldrig glömmer. Jag kommer alltid stå på din sida och det vet du. Tvivla aldrig på det älskade vän. <3

/ Johanna


aaaaa

Bakis avisst.
Ska springa till bussen nu, fika på stan med världens bästa!
Puss


ett år från mitt liv i onödan

i love you, i hate you, i miss you..


fredag

Hejs
kom till Johanna för ett litet tag sedan tillsammans med lillaElin. Idag har jag ingenting planerat mer än att jag fira min syster som fyllt 20 senare vid 5. Efter det rullar jag nog ut mot enhörna och ser vad som händer här. Jag har inte så mycket mera att skriva. Vi hörs senare
Puss


gud så snäll jag är.. -.-

Ja, då var det dags. Jag ska skriva en lite text om min kära vän och bror Christoffer.
Vart ska jag börja? Jag lärde känna honom i början av sommaren då mitt första minne med honom är att han hotade en vän till mig på bussen. Bra första intryck eller vad? Under sommaren har jag umgåts med honom och många till ca varje dag då de under tiden har torterat mig, kastat mig med kläderna på i vattnet, burit omkring mig, hängt ut mig genom en balkong, stängt in mig i en bagagelucka på en polares bil, mulat mig, tejpat mig, kladdat lepsyn på mig, gjort ''böghög'' på mig och fimpat på mig. Framför allt Chris då. Okej, nu tänker ni ''hurfan kan hon umgås med någon som håller på då'' men vissa gånger är det kul och vissa inte. Och tom jag förstår att det är på skämt.. Oftast. Men otroligt nog så har jag stått ut. Det är ju mina vänner som jag älskar så vad ska man göra? Hur som hellst, jag och Chris träffas flera gånger i veckan tillsammans med en massa andra idioter. Chris kan faktist vara en riktigt bra vän som ofta ställer upp och hjälper vid problem. Jag vet också att han alltid står vid min sida och skulle hjälpa till med vad som hellst.
Så Chris, nu har jag skrivit en text om dig, nöjd?! Och till er andra så tro inte att jag är en leksak eller att mina vänner är helt psykade för det mesta är ju av ''kärlek''.. Det klarar sig inte utan mig och visar det på ett ovanligt sätt :)


summer

Blir man inte glad bara man hör ordet sommarlov? Allting blir så mycket lättre på sommaren, är det inte så? Man slipper all snö, kyla, tjocka kläder och framförallt mulningar. Det är sol, man blir brun, det är varmt, man kan gå runt i shorts och linne, snygga skor och guuuuud vad jag blir glad av att bara skriva om det. Varför är det inte sommar året runt det skulle vara så skönt! Allting man även gör under sommarlovet, fuckar ur, super sig dyngrak, är uppe hela nätterna, röker vattenpipa, tältar, badar, SOLAR, åker båt och allt man nu mera gör. Jag har en känsla av att den här sommaren kommer att bli grymt bra! Någon mer än jag som känner så? ;)
Jag var bara tvungen att dela med mig av känslan.


bv

Orden kan inte förklara hur mycket du betyder för mig. Vad skulle jag göra utan dig? Jag älskar dig idag, imorgon och föralltid.


torsdag

Hellu
Jag kom hem för en stund sen efter en dag med mycket mulningar. Mina otroligt snälla och omtänksamma vänner har mulat mig HELA kvällen. Annars har dagen inte sätt så speciell ut. Jag ser fram emot helgen. På lördag blir krök hos Johanna med några av det närmaste :) Det ska bli nice. Nu ska jag göra det sista och sen lägga mig, det är ju trots allt en underbar skoldag som väntar imorgon.. Suck -.- ¨
Godnatt


forever

Jag älskar dig!


soft torsdag? onsdag?

Tjenix
Jag sket i skolan idag, kändes inte som något viktigt. Vi skulle till ranghillsborgsbacken och åka pulka från halv 10- 12. Så nödvändigt. Nej! Så jag stannade hemma iallfall. Så om ca 20 min ska jag bege mig av till Teknikgymnasiet där jag ska träffa några av mina wounderful friends. Efter det ska jag och Johanna ner till Ungdomsmotagningen där vi har en del ärenden att utföra. Nu måste jag käka och göra mig klar
Puss


happy

Mycket saknad kväll, bra folk, bra stämmning, bra!
Ta mig tillbaka


''händelserik'' dag

Tjenare
Jag kom hem från Rebecca för ca 20 min sen och har väääärldens värk i magen.. Cry cry. Dagen har tillbringats med ovanliga personer på ett ovanligt ställe. Jag har nämnligen varit med Lulle, Ricky och Rebecca. Wiho ;) Började dagen med att dela ut reklamer i säkert 500 brevlåder, det var iskallt, jobbigt och långt framförallt. Efter det drog Jag, Ricky och Rebecca hem till Becca. Lulle kom också efter en tid då vi tittade på Instängd 1. Som denna gång inte var en porrfilm. Den var jätte bra enligt mig, mycket plötsliga händelser som gjorde en rädd som vi tycker om! ;) Nu ska jag fortsätta fira min syster som blir 20 idag.
Puss


man lär sig av sina misstag


det kan vara så mycket jobbigare än vad man tror.
man inser inte hur mycket någon betyder, förens
den är borta. Man ska ta vara på varenda en av
sina vänner och inte ta någon förgivet.


intressant avisst

Godmorgon
Klockan är halv 11 och jag börjar skolan om två timmar. Skönt va? Just nu håller jag på att klä på mig, jag har små funderingar om jag ska springa och sola innan skolan.. Hm. Hur som helst, igår var teknikern här och fixade tv och det som inte fungerade, framförallt mitt internet! Wiho, Im lucky. I måndags mina kära så träffae jag faktist min älsklings kusin Jennyfer. Vi gjorde dock inte så mycket, käkade, sprang på stan? Det var roligt att träffa henne igen iallafall. Nu måste jag fixa mig.
Byebye


mycket fixade och mycket snygga...


En väldigt övertrött Johanna och en väldigt övertrött Andrea klockan 9 på morgonen..
Fråga inte


dålig update ännu en gång

Hej mina söta
Mitt internet hemma har pajat så är internbetlös, därför har uppdateringen varit usel. :(


säljes!

Tjena
Evve drog precis och jag ska snart göra mig iordning för en skojackt på stan med världens bästa Anna. Igår skrev jag att vi skulle se på instängd, som vi också tänkte göra. Johanna hade laddat ner den och brännt den, men när vi satte på den visade det sig vara en brutal porrfilm.. Så det vart ingen Instängd 1. Tragiskt nog..
Puss


En sony ericsson T700 som fortfarande ligger i kartong, orörd. Som i affär kostar 1900 men jag säljer den för 1500. Laddare, handsfree, usbkabel och ett extra batteri ingår.
Rosa


kalla mig cccccccccp

Tjenareee
Jag sitter här hos evve och lyssnar på när hon misslyckas med att prata pga av hennes nya tungpeircing. Haha! Det låter så otroligt jävla kul. Vi har inte några speciella planer för dagen, ett måste är att kolla på instängd 1 iallafall. Nu ska jag fortsätta skratta åt Evve.
Byebye

fredag

Godmorgon
Vaknade för inte så länge. Idag är det fredag och jag har iiiiingenting planerat otroligt nog... Men ska väl antagligen träffa brudarna och se vad vi hittar på. Någonting lugnt skulle jag tro. Har inte så mycket mera på hjärtat än att jag måste käka frulle nu!
Puss


En bild från förra midsommar
Lillrobert, jag och Johanna


det är fler än jag som behöver er

Det finns stunder då jag verkligen behöver er. Ni är inte vilka som hellst. Från varje dag till aldrig mer? Det vägrar jag tro på, det får inte ske. Ingen tar eran plats och ingen gör mitt liv som så spännande som ni kunde göra det. Därför sitter jag här, dag för dag och väntar på er.


snart är det på med brillorna och börja läsa

Tjena bloggen
Jag ska skriva ett kort inlägg och efter det försöka sova. Med tanke på att jag ska sköta skola denna termin så måste jag till en början kunna vakna i tid försa dagen. Och det är ju bara 5 dagar kvar så jag måste börja lägga mig tidigare redan nu. Sista dagen på lovet tänke jag dra igenom vad jag gjort under jullovet för faktist så har det varit mycket! ;)
Nu måste jag få sömn.
Godnatt


seann william scott


Så sjukt jävla snygg!


An american crime

Är det någon mer än jag som sätt filmen An American Crime? Den är så sjukt bra! Påminner otroligt mycket om boken Pojken Som Kallades Det. Är man känslig mot barnmisshandel så rekomenderar jag den inte. Enligt mig fick den 5/5 toast! Jätte bra film.


My heart


5 dagar kvar på lovet?!

Godmorgon
Jag kom ut ur duschen för ett tag sen och ska snart käka frulle. Idag vaknade jag faktist 12, mycket bra gjort av mig själv eller vad tycker ni? Snart börjar skolan igen, så det är väl dags att börja vänja sig vid att inte få sova ut. Tragist. Jag har inte alls några planer för dagen. Jag vill sola, men vi får se hur det blir med det. Nu måste jag få i mig frukost.
Puss


snart i posten


Sådär! Nu är allting på bilden och även lite till beställt. Det kommer nu i Januari och en del i Februari. Fanns så mycket fint nu till sommaren! Längtar som en galning.


bra natt

Godmorgon bloggen
Ber ännu en gång om ursäkt för den dåliga updaten men denna gång har jag ett bra skäl till det!
I måndags när jag sist skrev sov vi ju över hos Emil, sov kanske var lite fel ord. Jag fick inte en enda blund den natten. Jag var hyper hela natten och höll alla de andra vakna förutom Anna som somnade, jag tror att även Nisse somnade ett tag. Men det fanns inte på världskartan att Ante, Emil och Evve skulle så sova mahah. Jag och Johanna höll dom vakna och den här kvällen kommer nog ingen utav oss glömma. Evve var dock lite off ett tag, mendans jag, Johanna, Emil och Ante fuckade ur, precis som planerat. Mest jag och Johanna dåra. Speciellt jag med snacket om att tortera, våldta och döda folk. Gud, jag var så hyper men santidigt övertrött att jag inte riktigt hajjade vafan jag höll på med. Hursom hellst, jag tog bussen som gick 12 på morgonen hem och slockande i sängen efter en dusch vid... halv två kanske? Och vaknade inte förens halv 9 senare på kvällen. Ni förstår nog nu varför jag inte orkade skriva igår. Men nu är jag här! Och nu ska jag kolla filmer på SF.
Pusshejs


i så kallde lägenheten

Hellu
Jag sitter här med, Emil, dynga Nisse, Ante, Lulle, Anna, Evve och Johanna. Vi gör inte så mycket, Anna sitter på golvet brevid mig och käkar mat från Mcdonald´s medans det andra retar varandra. Hittills har vi varit rätt lugna bortsätt från att Emil däckade och Nisse har bråkat med oss tjejer. Nu ska jag vara social. 
Puss 


dag?

Tjena
Jag kom hem från solariet för ca... En timme sedan kanske? Det var skönt, sist jag solade var för kanske en månad sen. Jag brukar faktist sola ganska regelbundet men jag vet inte varför det inte blivit så den senaste tiden. Jag håller iallafall på att fixa mig nu, snart ska jag väl möta upp flickorna. Kvällen kommer tillbringas i längenheten igen fast denna gång slaggar vi alla över. Det kommer bli nice, jag blogger därifrån!
Puss


jag saknar dig


soldax

Godmorgon bloggen
Nu ska jag springa iväg med mina rosa mjukisbyxor till västergård där jag ska möta upp Rebecca och sen sola! Det var ett bra tag sen sist, verkligen någonting som är ett måste!
Pussen

andrea nördar sig


Jag hittade den här boken här hemma, i mitt rum faktist. Den är så otroligt bra. Jag med dyslexi, som hatar att läsa och hatar böcker läste ut den där för ca 3-2 år sedan? Dock på en lång tid men bättre bok finns nog inte. Speciellt om man tycker om misshandel och sånna dära grova saker som jag gillar. Gud, nu låter jag hemsk men det är faktist någonting som intresserar mig. För er som inte har läst den borde verkligen göra det. Jag rekomenderar den enormt!!
Och för er som läst den, vad tyckte ni om den?


så jävla bra!


så duktig, tjockis!

Japp då börjas göndandet på mig då! Jag och tjejerna var på max för att käka då Johanna hällde över sina pomfritt som var kvar (halva påsen, lr hur man nu förklarar) och efter det gjorde Evve detsamma. När jag redan hade halva ''påsen'' av mina egna kvar. De tvingade mig även äta upp allt! Gud, mitt skärp spräcktes nästan när vi var klara haha. Men det där lär jag ju möta flera gånger om jag nu vill gå upp i vikt till sommaren. Maha!


Me in the framtid!
Eller vad säger ni? ;)


jalla, ut

Det börjar bli en vana, och det är det sista jag vill att det ska bli.
En vana att aldrig se er? Det finns inte i min värld. Det känns för overkligt,
för konstigt. Men samtidigt som det säkert skulle vara bra för min egen del,
då jag skulle sakna mindre och ja, vänja mig. Men den känslan vill jag inte
känna. Jag saknar samtalen som varje dag kom från någon utav er och våra
minnen vill jag inte ens ta upp. Känslorna är obeskrivliga


bad update

Hellu
Mycket dålig update idag och igår. Men jag har som alltid mina småskäl till varför. Igår när jag kom hem från Emil där närvarande var Emil, Evve, Johanna, Tor, Jonte, Ante, Anna och Nisse. Så iallafall la jag mig direkt i sängen och satte på Jennifer´s Body. En film med Megan Fox som var ganska bra faktist och slocknade direkt efter. Lika bra med tanke på att jag det senaste dagarna inte fått någon vidare sömn förens 5-6 på morgonen. Hur som hellst så när jag tänkte skriva från Johannas dator idag så fungerade inte internet så det sket sig. Så där ser ni, alltid mina skäl ;)
Puss


:@

Här har ni ett till skäl till varför jag är arg. Personer som inte har en aning om någonting pratar runt till andra. Folk som gör situationen värre och sprider runt det till hela jävla Södertälje! Du gör mig så jävla irriterad. Du vet inte hur det står till eller ser ut. Jag som är en av dem som har det svårt pga det här blir knappas glad när jag får höra att du gått runt och gett ut helt fel information. Skabb, hoppas du stannar där inne föralltid.
Nu fick jag skriva av mig lite.

 


arg andrea

Hej
Jag kom nyss hem. Jag var på Siba tillsammans med min mammi. Vi skulle byta mobilen jag fick i julklapp men självklart gick det inte + att luren jag ville ha va låst till hor3. Så jusst nu är mitt humör inte på topp, jag är arg och irriterad. Jag ska käka snart och sen göra mig iordning. För ikväll ska vi styra krök, vart har jag inte listat ut ännu men i värsta fall i Annas uppehållsrum. Så ser mina planer ut! ;)
Puss


Nattblogg

Nu ska jag sova och klockan är 05.06..
Suck, så dålig jag är.
Godnatt


by Kenza


Är jag ensam om att vara kär i dessa skor? Dom är ju så sjukt snygga. Tycker ni inte att dom är så snygga? Även fast det finns lite grejer jag skulle vela ändra... Snaaaart är dom mina och jag älskar dom som ni säkert redan har förstått.
Visst är dom snygga!


tar dagen som den kommer, right?

Är det bara jag som hela tiden frågar vad det är för dag? Jag har inte hållt koll på vad det har varit för dag någongång under lovet. Det är helt sjukt! Jag verkligen tappar bort mig totalt.
Så, är det bara jag som inte minns vad det är för dag? Varje dag..

Rubrik?

Godkväll alla läsare
Jag kom nyss hem från att ha varit hemma hos Emil i stan. Jag har ägnat kvällen i Emils syrras lägenhet tillsammans med Anna, Johanna, Emil, Lillante och Nisse. Det var mysigt och kul framförallt. Imorgon ska vi nog styra krök om ingen bangar. Annars har jag inte gjort så mycket idag!
Pospos


nyårslöfte?

Juste! Jag tänkte att ni kanske ville höra mina nyårslöften?

- Kämpa sista terminen i skolan och inte börja IV.
- Gå upp i vikt
Sen kommer jag inte på det tredje men jag vet att det var något!..

Vad har ni läsare för nyårslöften?


sommar sommar sommar
Jeppson, Kenny, Niklas och Jag.


hoppas, kämpa, kriga.

Efter regn kommer solsken, vi får inte ge upp.
Håll kvar ditt hopp. För vad som än händer
blir det bättre igen.
Vi krigar nu


vi borde ha firat

Gush, jag har ont i huvudet även fast jag var HELT nykter igår! Drack kanske 3 smirre? Jag har väl suttit inne för länge lr någonting liknande.. Jag ska till en början öppna ett fönster i mitt rum och efter det göra mig iordning för en träffa med Anna, Lole och Alva. Senare ska vi väl försöka ta oss till enhörna. Eftersom att alla är döda från gårdagen, förutom jag! (y) Så lär vi väl inte göra ett skit idag. Ska fixa mig nu
Pospos


dag nr 1 2010

Godmorgon
Klockan är halv fyra och jag vaknade för ca 30 min sen. Jag var hemma vid ca 4- halv 5 igår. Mitt nyår kunde ha varit mycket bättre. Även fast jag har bland världens skönaste farbröder så hade jag hellre varit ute och festat med mina kära vänner. Men men, nyårsafton är nu över så det finns inte så mycket att gråta över. Ni får bilder från outfiten.
Puss


mycket dålig bild men den får duga


RSS 2.0