Sunshine

Jag ska slänga i mitt något att äta, sola lite till och sen åka till min andra solstråle.
Tjingeling!

Without this, you are nothing.


Mina betyg har äntligen kommit! Och det blev som jag trodde i stort sätt. Jag är nöjd.

Sun for everyone

Jag sitter ute på min balkong och solar för fullt. Kom för inte alls så länge sen in från en nästan 2 timmars promenad med Tyson. Var en sväng förbi Västergård där jag mötte upp Rebecca och promenerade med henne ner mot stan. Där jag svängde förbi Frida som jobbade. Efter det promenerade vi hem. Med en skinande sol och pumpande musik så finns det nästan ingenting bättre. Jag ser också att jag fått en del ränder. Jiho.

The only thing I have against the Swedish summer is that it occurs so rarely.

Godmorgon!
Solen skiner. Hur otroligt är inte det? Efter att ha haft regn den senaste veckan så är det verkligen en lättnad.
Igår tillbringade jag hela dagen med Rebecca. Största delen på stranden. Det var en avkoppling och behövdes verkligen.

The more sand that has escaped from the hourglass of our life, the clearer we should see through it.

Sitter ute på balkongen i det underbara vädret. Har varit ute på en timmes promenad och jobbat på brännan.
Igår var jag och Jenny ute på nästan 3 timmars ridtur i hopp om att hitta nya ridvägar. Vi lyckades väl.. Sådär. Vi stötte på en hel del roliga saker, stall, fårhagar, tåg, broar och ja. Det är alltid roligt med äventyr.

Skulle uppdaterats 25/6

Jag hann inte med ett enda inlägg igår. Hade fullt upp hela dagen. Men igår var det midsommar och min dag vart ändå helt lyckad! Började på Gröna Lund med Rebecca. Av någon konstig anledning så hade jag en underlig huvudvärk som var med hela dagen. Så det var väl kanske inte rätt med Grönan då. Hur som hellst så åkte vi det mesta. Den nya karusellen är sjukt bra! Läskig och rolig. Den hann vi tyvärr bara åka en gång eftersom att kön var 75 år lång. Men roligt hade vi trots alla äckliga fiskmåsar, illamående och sega vi.
Kvällen slutade i brunnsäng där vi först var på fest hemma hos Julia, och slutade hemma hos Sandra. Det var lite av det ena och det andra, bland annat blod, skratt och tårar! Dagen vart enligt mig väldigt lyckad. Hurra!

Gröna Lund

Kollar på Criminal Mindes nu, lika bra som alltid.
Imorgon är det midsommar. Jag och Rebecca ska till Gröna lund. Och vi får se vart kvällen tar oss efter det. Jag hoppas verkligen på bra väder...
Förra året.

-

Kom ut ur duschen för en stund sedan och väntar på krubb. Är så hungrig att jag snart käkar hundens mat.
Red ut med tjejorna och det gick super. Tillslut. Vi hade tur med vädret också. Sköönt.

Killing the dog does not heal the bite

Jag är så uttråkad. Och det finns absolut ingenting att göra på datorn, ingenting att se på tv, absolut ingenting att göra. Tur att vädret börjar se bättre ut så att jag kan rulla ut mot stallet så småning om. Ska ut med byrackan nu. Tjingeling.


Mitt mongo

Min kamera är detsamma som igår. Nu har det iallafall slutat regna. Och till och med spruckit upp rejält Jag har suttit inne hela dagen, var nere i tvättstugan en snabbis och på samma gång en sväng runt huset med Tyson. Han hatar att vara ute när det regnar. Så jag fick bokstavligen dra ut honom.


Dåligt väder ser alltid värre ut genom ett fönster.

Idag skulle jag, Milla, Erica och Jossan rida ut. En lite längre sväng antar jag. Men i detta väder? Ja, då står jag nog över. Jag håller verkligen tummarna för att det ska åtminstånde sluta regna. Fast på min mobil stod det att det skulle bli mycket bättre mot eftermiddagen. Så HOPPAS. Annars vet jag inte vad jag gör..


Det ösregnar utanför. Jag har inte ens var...

img_4451 (MMS)

Det ösregnar utanför. Jag har inte ens varit ute med hunden.. Fy och blä. Jag vaknade av blixtrar och dunder. Jag har legat och spelat hela morgonen. Vad gör man annars en regnig dag som denna?


Nu ska det sovas..

Huvudväken är kvar. Nu har jag beslutat mig för att lägga mig. Ska försöka sova ut imorgon och jag hoppas att jag klarar det. Haha, Godnatt!

Bekymmer är pinnar på den stege som leder till himlen.

Som med allting fanns det en del minus hos även denna kväll. Min kamera har nog börjat nå sitt slut. Den segar och på skärmen står det ''fel på minneskort''. Min kamera hallå?! Det får fan inte vara sant. Jag ligger i min säng med huvudvärk, jag är hungrig och något otroligt sugen på potatischips. Har vi några? Självklart inte. Mina ögon svider efter sminkborttagnings medlet. Jag är iskall efter att Ricky körde hem mig. Och åh jag blir så irriterad. Nej nu ska jag fan ta och lägga mig.

Hipp hipp hurra!

Kvällen har varit suverän! Mycket trevligt prat och skratt tillsammans med tjejorna på Mongoliska. God mat också för den delen.
Nu är jag hemma och en aning sliten, fick sminkbortagnings grej i ögat. Så här sitter jag med ett svidande öga. Skönt.

En räddning i nöden

Nu ska jag avbryta tråkigheten och pallra min ner till grannhuset för att hjälpa Rebecca och hennes pappa att packa det sista i deras lägenhet. Hejsvejs.

Onsdag

Idag är en bra dag. Jag har redan hunnit med en hel del. Åkte till stallet redan halv 10 i morse och red ut tillsammans med Camilla. Shadow var hos veterinären igår, och nu får jag rida på som vanligt. Jag hann även smörja lite innan jag åkte hem. Fixade lite här hemma, duschade, dammsög, gjorde mat och plockade iordning. Ska om några timmar ut och äta på resturang för att fira Sandra som blir 19 idag. Det ska bli kul och mysigt.
Ska försöka ta en massa bilder, hejs!
Jag och Frida.
Jag har en aning bildbrist..

Cuse you make my day

Dagen har verkligen varit seg. Satt inne hela för och halva efter middagen, innan jag åkte till stallet runt 4. Kollade på hoppträningarna som gick bra. Kom hem och monterade ihop den sista byrån innan jag drog ut på en kvällspromenix med Anna och Niklas, vilket gjorde min dag. Tyson ligger här brevid mig stendöd efter att ha lekt i flera timmar med Nille och Anna. Haha! Nu avslutar jag kvällen med nudlar.

When the body speaks, it is only to obey.

Vad händer idag?
Jag har ingenting mer planerat än att jag ska till stallet till halv 5 och kolla på Josephine och Erica som ska hoppträna för Helena. Det ska bli spännande att se. Mer än så har jag inte på hjärtat, hej.

Tisdag

Wow! Det är fint väder ute? Det var på tiden.
Idag fick jag sova ut, vaknade halv 12. Hoppade in i duschen, skrubbade både ansikte och kropp, hade inpackning och känner mig lnågot fräshare nu.
Just nu sitter jag med två datorer i knät. Den ena skickar jag bilder till Carro från när vi var i Skarpö förra sommaren. Det krånglade när jag försökte skickan från min dator så jag hämtade min systers. Och nu går det undan! Och på den andra ''surfar'' jag runt haha.

I hope for your best, wish you good luck

Det var en ensam och mysig kväll i stallet. Shadow blev fin borstad och friserad. Och imorgon ska hon till veterinären..


Blåbärspaj

Mmmm... Jag ligger cp mätt i min säng och min mage spricker! Har precis tryckt i mig en otroligt god blåbärspaj. Den satt något otroligt bra, efter att ha stått i min frys i tvåmiljarder år. Kollar på Johan Falk till det, skönt att det har börjat gå igen. Dock gammla avsitt som jag redan sätt.

Ryan Dunn

Har ni hört? Den kände Ryan Dunn från Jackass har omkommit i natt. Hemskt! Har ni sätt den sista Jackass? Jag föredrog verkligen inte Jackass innan jag såg 3an. Med allt äckligt som spyror, hår och vad som nu finns. Men fyfan va rolig den var. Och det var inte så mycket snusk som jag tänkt mig. Hur som hellst, sorligt det med Ryan.. Rest in peace!


Nu drar jag till stallet!



Dessies musikvedeo on top.

Dessies nya musikvideo knäcker alla de tidigare bloggarnas! Den är grymt bra med tanke på att hon är amatör, och låten är dessutom också bra. SJÄLVKLART finns det nackdelar. Med det gör det med allt?

Hurtbulle!

Det blir ett kort inlägg innan jag drar till sjukan för kontroll. Jag och Tyson har varit ute på 1 och en halv timmes promenad. Inte nog med det, jag gick heller inte som jag brukar utan den här gången var det tempo, tempo, tempo. Så nu sitter jag som en svetthög i min säng och ska på kontroll.. Så här?! (Jag är inte gravid, det är en kontroll ang min medicinering)
Nu måste jag rusa, hej!

Powerwalk! Just nu går jag enda borta vid ...

img_6932 (MMS)

Powerwalk! Just nu går jag enda borta vid Gröndal. Här har jag aldrig promenerat tidigare så det ska bli spännande. Och vädret vekar inte kunna bestämma sig hur det ska slå till. Ena sekunden regnar det och andra är det skinande sol..?


T för Ty

Nu ska jag lämna godis påsen och pallra mig ut på en promenad med T. Stoppar in ett par hörlurar i öronen och sen kör vi. Ses!

Eko

Mitt rum är allt för undebart. En tv på en helt tom, stor vägg. Min säng och min lillebrors loftsäng. Och ett skrivbord under. Så mycket mer än det finns det inte. För tillfället, vi ska köpa hem två byråer som ska stå under tvn, och en under Max säng. En spegel, sätta upp tavlor. Borra upp hyllor, och tja det blir nog bra. Sen har jag nog allt jag behöver.
Kände för att dela med mig av den ''nyinflyttde'' känslan jag har just nu..

HISS för långklänningar och baddräkter.

Ett stort jävla PLUS.

The lazy song


Jag tänkte börja dagen med att tala om att jag älskar den här musikvideon av Bruno Mars. Den är så jävla skön och jag tänker bara på mig och Rebecca.. Varför då?

Gäääääsp..

Jag ligger helt dödslagen i min säng efter att ha pratat i telefon med Frida i över 1 timme. Som två riktiga kärringar!
Nu ska jag äntligen krypa ner under täcket. Godnatt!



Söndagsregn

Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Jag kan känna en viss lättnad såna här dagar. Då man verkligen får saker gjort. Städar, handlar eller vad man nu gör. Jg märkte att det var fler som tänkte så idag. Det var smockat på Ikea. De soliga dagarna måste man vara ute och utnyttja till 100! Så resten av dagen ska jag spendera som jag skrev i tidigare inlägg, hemma hos Sandra med gott och SAW 7. Som jag velat se hur länge som hellst, men inte riktigt vågat. Inte för att jag tycker att den verkar obehaglig, utan för att jag är rädd att den ska vara kass. Men enligt Sandra är den bra, så nu litar jag på henne.

- Kärlek är att kunna säga ''Jag älskar dig'' utan att tala

Nu är jag tillbaka hemma efter en tripp förbi Bauhaus, Hornbach och Ikea. Hittade dock inget av det vi sökte..
Jag väntar på att en snubbe ska komma och köpa min hylla. Äntligen försvinner den. Nu är det bara några möbler kvar att få bort. Sen ska jag till stallet och sätta på Shadow sitt täcka och pussa lite på henne innan jag åker hem till Sandra för en filmkväll.

Godmorgon!  Gårdagen var en lång och bokst...

img_4642 (MMS)

Godmorgon!  Gårdagen var en lång och bokstavligen full späckad dag. På förmiddagen åkte jag och resten av min familj runt och kollade efter en tv. Hittade tillslut en bra som följde med hem. Började fixa Steffi direkt när jag kom hem och därefter min syster och till sist min kusin. De alla vart förhoppningsvis nöjda med hår och smink. Strax efter att alla dragit så gick jag ut på en kvällspromrnad runt hela stan tillsammans med Josefine. Det var roligt att umgås med henne igen. Snacka om att jag var slut när jag kom hem. Jag kände redan under promenaden hur min kropp ville ge upp.


Fejk pizza

Helt ok faktiskt!

When i say forever, i mean forever.

Jag är hemma efter en trevlig kväll med en underbar vän!
Filmen var bra faktist. Mycket bättre än vad jag förväntat mig. Dock störde jag mig på bruden som är med. Och som alla Pirates filmerna så var den lite långseg sådär. Men bra! Rekomenderas.
Nu väntar jag på att min pizza bit som steker i ungen ska bli klar. Mor min köpte hem små pizzabitar, vegetariska! Haha! För att pröva på något nytt, så det ska jag göra. Och jag hoppas på ett bra resultat. Jag är utsvulten!

För jag har bara regn hos mig.

Tjoho.
Jag har precis lagt ut en massa möbler på blocket. Jag hoppas att det finns någon som vill ha dom..
Klockan tickar och jag sitter fortfarande här. Med det tråkiga vändret utanför mitt fönster.
Jag ska väl strax göra mig iordning innan vi beger oss av.
Hejs!

First, not second.

Det regnar ute. Och jag får ingen lust alls att röra mig bort från min ljuvliga säng. Och absolut inte på moppen mot stallet. Jag hoppas att det avtar så jag kan åka ut en snabbis innan jag ska på bio ikväll.
Det är nämnligen så att min undebara Sandra och jag ska till Heron city ikväll. Vi ska förmodligen se Pirates of the caribbean. Men jag tycker inte att den verkar så bra. Det är så med alla fortsättningar, sex and the city, harry potter, instängd, saw osv. Men det ska bli skönt att få träffa min skrutt igen. Och prata ut :-)
Jag gillar den här bilden. Jag och Carro i Vaxholm förra sommaren.

Mini dammsugare, hjälp!!

Nu är jag hemma. Ligger och lyssnar på Tyson som snarkar. Ordentliga snarkningar snackar vi om då.

Vet ni vad? Jag är på jakt efter en mini dammsugare. Och inte en för 1000, utan en billigare.. Om det finns dvs. Vet ni vart det finns billiga minidammsugare? Ni vet när man både har häst, hund och en lortig unge till bror så räcker det inte med att dammsuga. Efter 5 min ser det lika dant ut så därför vill jag köpa mig en mini dammsugare! Hjälp mig!


Just nu. Jag står här på Blombacka skolan....

img_6282 (MMS)

Just nu. Jag står här på Blombacka skolan. Min lillebror har avslutning.. Det duggar och dom bara snackar snackar.. Jag vill hem till min säng!


SÖTSUG

Haha ibland är jag allt för rolig. Var bilden inte snygg? Det kändes i varje fall bättre efter att jag lagt upp den.
Nog för att jag alltid har varit ett matvrak. Men det senaste dagarna har varit katastrof. Jag har haft världens sug på godis, chips, blåbärspaj mm. Fast jag har mina funderingar om att det kan bero på att mina nära och kära har satt igång en hård bantning. Och med deras prat och planeringar så drabbas jag med. Ni vet, när man vet att man inte får göra något så vill man det extra mycket. Typ så känner jag med, fast jag får göra det. Tror ni att det kan vara så? Jag vet inte, men det känns som så. Och typiskt nog så har jag inte haft något av det jag haft sug på hemma heller! Förutom blåbärs pajen, men till det behöver man vaniljsås och tror ni det finns? Nepp.
Hur som hellst så ska jag krypa ner under täcket nu och få mig lite skönhetssömn.
Godnatt

Någon tös därute som vill göra en god människa som mig lycklig?..

Nu är jag tillbaka. Med ett otroligt stort sug på potatis chips. Ååååhh... Min tjocka bror har ätit upp allt vi har här hemma. Det får mig att bli så cp i huvudet att jag %"#!!!?&^.......
Inatt sov jag hemma hos Fridisen. Vi kollade på förortsungar, utan något gott. Eftersom att primadonnan bantar så blev det inget lyx för vår del inte. Inatt sover jag hemma iallfall. Förhoppningsvis med lite mer och djupare sömn. Och imorgon bitti ska jag dra mig upp för att vara med på min lillebrors avslutning. Jag är en sån underbar syster till ett monster till bror. Fyfan.

Criminal mindes.

Reklam nu! Jag sittner nämnligen och kollar på Criminal Mindes. ÅH det är så bra. pännande också för den delen.
Men vi hörs snart igen, för nu dör datorn!

Beautiful

Nej nu nu, nu ska jag hoppa i duschen innan Steffi kommer hit. Hörs senare!
Min kära vän. Som inte får nämnas vid namn. I love you!

Att bita ihop

Godmorgon!
Jag kom nyss in efter en promenad och ska belöna mig själv med lite gott. För att nu ska det gödas! Jag har tröttnat på att se ut som jag gör och har tagit ett ordentligt snack med mig själv. Och nu ska jag vara ordentlig med mina matvanor. Jag har förlorat en del kilon som jag nu ska kämpa för att få tillbaka. Och det lönar sig defenitift inte genom att hoppa måltider osv. Så nu har jag lagt upp en plan för mig själv. Mycket små ät, risifrutti mm, 3 hela och ordentliga potioner om dagen, om inte någon extra innan läggdags. Så jag lär väl märka om detta fungerar. :-) Jag är dock inte så erfaren när det gäller mat. Som kaloriher hit och kalorier dit. Men jag har nära vänner som stöttar och hjälper mig. Sicken tur jag har.
Det är inte bara jag som vill gödas.. Tyson blev helt galen när han fick smaka lite risifrutti.

Unknown


Såg precis på denna film. Och den var bra faktiskt. Spännande och lurig. Dock lite seg mot slutet men den är värd att se. :-)
Nu ska jag lägga mig och imorgon väntar en väl planerad dag.
Kl 2 kommer Steffi hit då jag ska pröva göra en uppsättning på henne som hon senare ska ha till ett bröllop om någon vecka. Kl 4 har jag och mor min akupunktur tid. Det ska bli så otroligt skönt! Det är något jag verkligen behöver nu. Efter det ska vi till Ikea.
Nu ska jag bädda ner mig. Natti.

Huvudvärk

Jag vet inte vad det är med dom här dagarna, men jag blir alltid så sjukt trött. Kan det vara av regne tro? Både jag och min vovve tog oss precis en varsin tupplur.
Jag ligger iallafall i min säng nu. Och min mage skriker efter mat, jag är sugen på Max faktist.. Det skulle sitta fint.

We are, who we are.

Det har slutat regna ute. Och jag är inte alls sugen på att gå ut med hunden i detta slask. Gud så trist. Jag fungerar på att dammsuga och dona lite här hemma. Medans jag är själv dessutom.
Igår träffade jag mina 3 cp vänner. Ricky, Lulle och Rebecca. Som vanligt så gjorde vi ingenting men hade det trevligt för det. Lika roligt som alltid.
Och så tvingade Ricky mig att köra hem honom med mina fina nya pärla!

Det regnar i Södertälje

Exakt. Det regnar, Shadow döms förmodligen ut och jag är trött som en apa. Ja, dagen går bara bra. Som tur är så har jag iallafall min älskade hund här vid min sida som ger de strålar som behövs för att kunna klara dagen.
Jag var i stallet tidigare idag och borstade på skruttan. Och jag har faktist inte så mycket mera på hjärtat.

Tiden rusar

Jag kom på att jag ska upp tidigt imorgon. Har en del saker att ta igen. Fan, klockan är ju mycket.
Ses
JIHA SÄKERTHETEN FÖRST

10 sanningar

1. Jag lär mig att stå upp för vem jag är.
För varje dag stärks mitt självförtroende. Genom att jag har starka männinskor runt omkring mig. Vilket stärker mitt egna psyke. Och genom att dem accepterar mig lär jag mig att acceptera mig själv mer och mer.

2. ADHD, dyslexi, dyskalkily.
Jag är utredd för alla tre. Men kan inte kalla mig för varekn el hel dyslektiker eller dyskalkilektiker. Därför att jag ex älskar att skriva, och är väldigt duktig på det. Och för att jag kan läsa ut böcker, jag har inte någon större svårighet med det. Eller jo, där sitter väl felet. Att det är precis vad jag har. En liten svårighet med texten. Men trots det läser jag någolunda bra. Vilket är ovanligt.
Och när det gäller dyskalilyn så låg jag på gränsen. En del tester klarade jag utmärkt och en del helt åt skogen. Det negativa övervägde och där kom utredningen.
Det är komplicerat.

3.Mitt liv förändrades när Tyson och medicinen kom in i bilden.
På sätt och vis. Jag blev väl ''tråkig''. Det var höst och alltså var vintern påväg. Så det vart en hel del hemma kvällar. Dels för att jag la ner all min energi på Tyson och sen tror jag att medicinen kan ha gett en effekt som så att jag tappade lusten lite. Eller började snarare inse. Vad fanns ute bland snö och mörker? Har förlorat ca 50% av de jag umgicks med då. Och på något sätt är det skönt. Med tanke på att jag funnit nya. Samtidigt tråkigt, fast inte så värst. Eftersom att vi fortfarande har kontakt, men bara inte umgås. Även här är det svårt att förklara, för jag vet inte riktigt själv.

4. Mognat.
Ja, om man ser tillbaka ett halv år - år. Så har jag mognat en hel del. Kanske svårt att se som som annan person. Men jag själv ser och jag tänker inte som tidigare. Det tror jag beror på att jag bara umgås med äldre. Inte 1 år utan 2-4 år. Vilket är en stor ålderskillnad. Och framförallt för att jag fått så mycket tid till att tänka.
5. Önskar mig bort ångesten.
Sedan jag började med medicinen började det slå mig med ångest lite titt som tätt. Nu med månaderna har jag lärt mig hantera det. Men det är fortfarande jobbigt. Nu vet jag också varför, och det är skönt. Biverkningarna försvann mer och mer ju närmare jag kom min rätta dos. Men just detta sitter kvar. Vilket jag tror beror på att jag själv vet om att den finns, och tänker på det.

6. Fobier.
Min allra största fobi är varulvar. Därefter kommer homosexuella. Absolut inte personligen. Men jag kan inte se på när ett homosexuelltpar kysser varandra eller liknande. Jag har också stor rädlsa för hönor. Det har jag haft sen jag varit liten.

7. Dåligt borsskick.
Jag avskyr människor som smaskar, pratar med mat i munnen. Sådant kan ge mig panik.

8. När jag blir stor.
Jag har många drömmar. Det ska innehålla stylingen och ridningen. Jag har en dröm som elit ryttare. Samtidigt som en stor make up artist. På något sätt måste jag få ihop det där.
Och helt ärligt så skulle jag kunna tänka mig att jobba som polis.

9. Jag är lätt att tala ut till.
Många människor pratar ut till mig. Och har påstått att jag är en simpel person att prata med. Det jag kan hålla med om eftersom att jag oftast förstår och lever mig in.

10. Kittlig.
Jag är inte kittlig någonstans på kroppen. Såvida man inte trycker in fingrarna på sidan av magen. Det är lite coolt.


Blivit


Så underligt. Hur allting skedde. Hur jag förändrades. Nej verkligen inte till något bra. Inte så illa, men jag mår dåligt. Jag skäms. Japp, det är vad jag gör. Skäms. När pågick förändringen? Håller den fortfarande på? Jag trodde allting var över. Och jag undrar hur. Hur detta är möjligt. Det är så konstigt när jag tänker efter. Ja, märkligt. Jag blir äcklad. Jag måste börja kämpa.



Söndag, jag kan inte fatta att jag har sommarlov?

Jag kom hem från stallet för en stund sedan. Och det vart en tur på banan. Shadow skötte sig utmärkt och vi avslutade med mysning i stallet därefter.
Idag var jag och Tyson med Frida på jobbet. Fick med mig ett nytt halsband samt massa godis och leksaker till Ty. Så han är nog nöjd. Min mormor kom på middag runt 4 tiden och vid halv 8 åkte jag till stallet. Nu sitter jag här och skulle vela ha en hand behandling. Heter det så? Min magen har krigat med mig hela efter middagen dessutom. Den gör så fucking ont att jag snart skjuter skallen av mig. Det avtar en del lite då och då men kommer tillbaka lika snabbt. Åh måste vara pizzan jag och Frida käkade..
Shadow & jag

Detta väckte mig imorse. Med lite blixtrar...

img_5936 (MMS)

Detta väckte mig imorse. Med lite blixtrar och dunder till det. Jag vart så chockad att jag tog kort på det! Haha. Jag trodde allvarligt talat att mitt fönster skulle gå sönder.


I don´t care what they say.

Nu ska jag bara slänga i mig någonting litet att käka innan jag lägger mig till sömns. Och till mitt sällskap har jag min bästaste vän.

Det här är jag. Och jag är stolt över vem jag är

Jag sitter och kollar hästar nu. Gaaah, det finns så mycket nu. Och jag vill bara ha och ha!
Rus 2001
165 cm
16 000
Carmen 2007
155 cm
10 000
Poker 2007
167 cm
14 000
Och min favorit
Nida 2005
160 cm
21 000

Hur perfekt? Perfekt storlek, sjukt snygg och jag får panik! Ge mig!

Ge mig, ge mig.

Jag kom ut ur duschen för en stund sedan. Och har sen dess legat och varit avundsjuk på en del människor som har sån tur. Jag vill också flytta här ifrån, vill också att mina föräldrar ska vara hästintresserade och flytta till en gård. Där jag får min enga stjärna och allting bara är underbart. Men en sån tur har man knappast.
Aja, helgen hitills har varit väldigt bra. Hundvakt natten gick bra, vi grillade, åt gott, pratade, kollade på film och hade en allmänt bra tjejkväll. Så nu är jag helt färdig. Jag är så trött att jag kommer slocka när som. Men innan dess ska jag drömma lite till.
Hejs!

Sol, sol och så mycket sol

Jag åt frukost för en stund sen och der var länge sen jag hade såhär ont i min mage.. Jag ska strax klä på mig shorts, linne och sen ta med mig vovven ut på en promenix. I hopp om att magsmärtan släpper.

Godmorgon.  Klockan är snart 11 och det kä...

img_4181 (MMS)

Godmorgon.  Klockan är snart 11 och det känns otroligt skönt att ha fått sova ut. Jag minns inte ansat jag sov såhär länge.  Men idag är det fredag. Vilket innebär hundvakt. Och jag känner redan på mig att det kommer att bli super! Nu ska jag fortsätta dra mig.


shoppelishop shop

Det vart en liten mini shopping med min underbara mor idag efter avslutningen. En ny laddare till min telefon och högtalare för endast 49;-!!
Jag som trodde att jag skulle få lägga minst 400 spen på ett par högtalare. Snacka om att jag är nöjd nu!
Och nu avslutar jag dagen med en skål ostbgar.. Mmmmm...

På tiden!

När vi kom hem lekte Frida frisör och klippte mitt hår. Eller tja, toppade det. Och det vart super. Precis som jag ville ha det. Så nu tänkte jag göra lite reklam för Frida. Hon är billigare och minst lika bra! ;-)

Imorgon ska vi vara hundvakt. Dagen har varit så efterlängtad att det blir lite för planerat. På något sätt. Men trots allt detta så ska det fortfarande bli minst lika rolgt. Så det lär väl bli några inlägg därifrån imorgon.
Jag och Lindis igen.

Jobba, jobba!

Jag och min skrutt Frida följde med Josephine och tittade på hennes första träning på sin nya polle Pirate. Och själv så tyckte jag att det såg kanoners ut med tanke på omständigheterna. De båda var så duktiga.

Sommarlov, helt underbart.

Hej svejs!
Jag har äntligen tryckt i min lite mat i magen efter att ha varit hungrig i flera timmar.
Skolavslutningen var väl trevlig, med tanke på att jag inte ska sätta min fot där på ungefär 2 månader. Så nu är jag ledig gott folk, jag har sommarlov!
'
Jag och Linda.

Skolavslutning

Godmorgon!
Nu ska jag byta om och sen kila iväg till min skolavslutning!

Will i ever win

Dagen har varit varm och bra.
Började med fotbollsturnering i skolan, som jag dock inte var med på men tittade på tillsammans med Lindis. Därefter åkte jag och Tyson hem och sedan mötte jag upp Frida och Milla. Vi drev runt på stan, willys och granngården innan vi åkte till stallet. Fick med mig en grimma och flugskydd till Shadow. Så nu är hon nog en aning nöjdare. Red efter det, vilket gick bra, pratade med vetreinären också som berättade att jag inom 1-2 veckor får börja rida på stora serpentiner också. Undvika små 10 meters volter dock men det är väl någonting iallafall. Tänk att något sådant kan göra en så glad?
Och nu ligger jag här och har troligtvis bestämt min outfit till imorgon. Är osäker på om det är för mycket..
Utsläppt hår det det. Vad tycker ni?

Those who live a good life is the one who sees the glass half full rather than half empty.

Godmorgon.
Jag steg precis upp ur sängen och ska göra iordning frukost innan jag börjar med mig själv. Som jag skrev i förra inlägget så har vi fotbollsturnering i skolan idag, nödvändigt va? Jag tar iallfall med min Tyson så att jag inte dör helt och hållet.
Idag är det sista dagen i skolan, för imorgon slutar vi. Imorgon får vi det efterlängtade sommarlovet och imorgon är vi fria. Åtminstånde ett par månader. Och sen börjar jag tvåan. Shit så tiden går! Hur som hellst, så ni måste jag sätta lite fart.
Bye!

För att utan dig hade jag aldrig blivit den jag är idag.

Efter att ha tryck i min en massa ostbågar så säger jag Godnatt nu!
Imoron har vi fotbollsturnering i skolan, gud så kul..
Natti

Jag är så duktig!

Godkväll!
Jag har precis damsugit hela lägenheten, dammat min hylla och rensat lite halvt. Nu ska jag äntligen spendera resten av kvällen framför datorn då jag måste kolla efter högtalare, smyckesskrin, laddare mm. Sånt skit som jag behöver.
Vi hörs senare!

2 dagar

Nu är jag hemma igen, hemma från värmen. Shit så varmt det är ute. Det är sjukt.
Nu sitter jag iallafall och väntar på att Frida ska sluta så att vi kan åka till stallet. Det blir en lung tur idag. Vilket jag tycker är hur skönt som hellst eftersom att annars lär vi väl dö i denna värme.

Make me move like a freek


Morsning korsning!

Jag har precis klätt på mig och ska äta frukost så fort jag är klar här.
Ja, kvällen hos Johanna vart ju väldigt lyckad. Jag hade iallafall kul och hoppas att de andra och framförallt Johanna också hade det.
Vi har innebandytunering i skolan idag. Jag ska dock inte vara med, men funderar på att ta med min Tyson dit. I värsta fall blir jag väl hemskickade med honom igen.
Men nu måste jag äta innan jag svälter ihjäl. Vi hörs.

Tik tak..

Just nu sitter jag och väntar. Jag hatar att vänta! Väntar och väntar och väntar på att klockjäveln ska gå fortare så jag kan bege mig hemifrån. Jag blir nervös av att vänta. Så jag fördriver tiden med en massa inlägg här i bloggen. Fast jag har inte en aning om vad jag ska skriva. Det är ju tragiskt. En aning.
Det här från duga, se you!
Här är jag och Pawlo föressten.

En dag ute i det underbara

Jag ser nu att mina inlägg från telefonen igår inte kommit upp? Det var ju synd..
Jag var ute på Skarpö igår och det var hur mysigt och skönt som hellst. Solade hela dagen, läste ut min bok för den delen också. Så jag var ganska slut när jag kom hem.

-

Mitt internet var inte på min sida igår.
Jag har precis gjort mig klar och är inte riktigt nöjd.. Ikväll ska det partaya hemma hos Johanna som fyllt 18! Jiha. Så det här blir nog dagens första och sista inlägg. Hejdå.
Årets första dopp, i havet.

Jag ligger på bryggan och jobbar på bränna...

img_0334 (MMS)

Jag ligger på bryggan och jobbar på brännan. Och det går verkligen framåt. Här på skarpö är st tyst och det enda som hörs är vattnet som slår mot bryggan. Så jag tänkte passa på att läsa lite, vilket jag varit dålig på. Men boken är snart slut så det gör inget.


Det var underbart att vakna till detta ska...

img_9587 (MMS)

Det var underbart att vakna till detta ska jag tala om för er.  Just nu sitter jag i bilen påväg till skärgårn och det ska bli skönt att komma bort och just dit dessutom. Dock stannar vi bara över dagen men det blir bra det också.  Det är sjukt varm ute och jag vill bara komma fraaamm.. Aja, vi hörs. :-)


Someday..

Hej!
Vet ni vad jag gör? Jo, jag för över musik till min mobil. Via Itunes, otroligt va?! Grattis till mig. Och jag för även över och redierar en massaaaa bilder, både från gårdagen, idag, skarpö och kryssningen från förra sommaren. Ja, det har jag för mig denna underbara fredags kväll.

Strong


Solen gör en så lycklig, dagen så bra och vemfan mår inte bra.

Godmorgon!
Det är fredag, solen lyser, jag är ledig. Och trots det är jag vaken och klockan är bara strax efter 08.00. Jag ska snart byta om för att åka och hämta upp Fridolf och därefter rulla mot stallet.
Igår var en lång och bra dag, jag hoppade Pawlo och det gick skit bra. Vi hoppade 110 och gud så duktig han är. Stannade i stallet till sent på kvällen och så underbart det kan vara.

Första juni

Det blir en snabb uppdatering eftersom att jag ligger här klar för att sätta igång min film som jag velat se nu i flera dagar. Har min vovve brevid mig och till det två skålar med chips och dip. Det känns som ett otroligt bra slut på denna dag.
Det har varit en lång dag då min kusin tagit studenten! Så idag har det varit en hel del firande.
Nu ska jag se Black beauty.

RSS 2.0